Primarul şi viceprimarul comunei Corbu, condamnaţi în primă instanţă pentru obţinerea ilegală de fonduri de la APIA | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 20 iulie 2024
Home » Societate » Primarul şi viceprimarul comunei Corbu, condamnaţi în primă instanţă pentru obţinerea ilegală de fonduri de la APIA
Primarul şi viceprimarul comunei Corbu, condamnaţi în primă instanţă pentru obţinerea ilegală de fonduri de la APIA

Primarul şi viceprimarul comunei Corbu, condamnaţi în primă instanţă pentru obţinerea ilegală de fonduri de la APIA

Primarul şi viceprimarul comunei Corbu, Nicuşor Drugă şi Ghiorghe Ţepeluş, au fost condamnaţi de Tribunalul Harghita la pedepse cu închisoarea cu suspendare, ei fiind găsiţi vinovaţi, printre altele, de comiterea unor infracţiuni de corupţie, în urma cărora au obţinut ilegal, prin intermediul unei asociaţii, fonduri de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

Potrivit soluţiei pe scurt a instanţei, primarul din Corbu a fost găsit vinovat de săvârşirea infracţiunilor de: „complicitate la folosire sau prezentare de documente sau declaraţii false, inexacte sau incomplete care au ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene din bugetul general consolidat al comunităţii europene sau din bugetele administrate de aceştia”; „obţinere ilegală de fonduri”; „fals intelectual în formă continuată”. Prin contopirea pedepselor aplicate pentru aceste infracţiuni a rezultat o pedeapsă principală de 2 ani închisoare (cu suspendare) şi pedeapsa complementară de a nu avea voie să-şi exercite drepturile de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat pe o perioadă de 1 an, de la rămânerea definitivă a sentinţei. De asemenea, Nicuşor Drugă împreună cu Ghiorghe Ţepeluş şi Asociaţia Crescătorilor de Bovine şi Ovine Văleanca din Corbu sunt obligaţi să plătească Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Bucureşti suma de 175.689 lei, reprezentând sume încasate nelegal de asociaţie pentru anul 2009.

La rândul său, viceprimarul comunei Corbu a fost găsit vinovat de săvârşirea infracţiunilor de: „folosire sau prezentare de documente sau declaraţii false, inexacte sau incomplete care au ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene din bugetul general consolidate al comunităţii europene sau din bugetele administrate de aceştia”; „obţinere ilegală de fonduri” (4 acte materiale, respectiv pentru anii 2009, 2010, 2011, 2012); „efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea de tranzacţii financiare, utilizând informaţiile obţinute în virtutea funcţiei, atribuţii sau însărcinării sale, în formă continuată”; „instigare la fals intelectual în formă continuată; „fals intelectual”. În urma contopirii pedepselor, Ghiorghe Ţepeluş a fost condamnat la 2 ani şi 7 luni (cu suspendarea executării sub supraveghere) şi aceeaşi pedeapsă complementară ca primarul comunei. Totodată, viceprimarul din Corbu împreună cu Asociaţia Crescătorilor de Bovine şi Ovine Văleanca şi Cozan Emil (a treia persoană condamnată în acest dosar la o pedeapsă de 1 an 9 luni, cu suspendare) sunt obligaţi de instanţă la plata sumelor de 161.738,05 lei şi 194.695,65, reprezentând sume încasate nelegal de asociaţie pentru anii 2011 şi 2012, către APIA Bucureşti.

În acelaşi dosar, instanţa a hotărât achitarea inculpatului Silviu Lăbonţ Pop.

Hotărârea Tribunalului Harghita nu este definitivă, ea fiind atacată cu apel de către cei condamnaţi. (Şt.P.)

Primarul comunei, criticat şi de corbeni

Pe lângă problemele pe care le are cu legea, primarul comunei Corbu, Nicuşor Drugă, este aspru criticat şi de către unii localnici. Pe lângă slaba administrare a comunei, oamenii îi impută edilului şi modul în care îi tratează.

Anul trecut, o localnică ne povestea o întâmplare avută cu Nicuşor Drugă: „Pe mine, primarul, când i-am cerut ajutor, m-a făcut tâmpită, m-a făcut leneşă. M-a făcut în toate felurile la telefon, că n-am apucat nici măcar să deschid gura să spun stai d-le că nu-ţi cer bani împrumut, îţi cer ajutor pentru o jumătate de comună, că a rămas de 7 ani de zile fără apă. De când e el primar, în fiecare iarnă rămânem fără apă. (…) Vreau să fac public pentru că nu mai pot. Mi-a zis primarul: Ce?! Sunteţi nişte proşti! Nu ştiu dacă un primar poate să-ţi vorbească în asemenea hal”. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

365 comments

 1. Acu sa vedem ce mai spun?

 2. Veste buna am aflat!
  ianuarie 1, 2016 at 10:34
  In sfarsit platesc. Drugă Nicuşor, primarul si Tepeluş Ghiorghe, viceprimarul comunei Corbu , in acesti ani de cand au in mana destinele localitatii Corbu, au devalizat fondurile , atât cele din bugetul local (prin afaceri dubioase cu firme ale acolitilor lo), cat si ale asociatiei de crescatori de animale , prin realizarea de acte false (dovedite in justitie). Cum se poate ca in cazul viceprimarului, dintr-un singur salariu de bugetar , sa iti construiesti in tr-un an si casa si de la o bicicleta sa ajungi in curte cu 4 masini si sa achizitionezi terenuri „fara numar”?
  Sper ca la recursul facut de procurori sa se schimbe incadrarea din ,,cu suspendare” in ” cu executare ” , pentru a le putea ura celor doi La mulți ani ! (dupa gratii )

  Răspunde

  Mircea
  ianuarie 1, 2016 at 10:51
  Dar despre primarul, DRUGĂ NICUŞOR, nimic? Cu case construite celor doi baieti (bugetari) si cu masini de lux BMW baitului cel mare, Audi , baiatului cel mic , iar lui un passat , un jeep si un chevrolet ! Despre el de ce nu spuneti ? Cu afaceri facute cu Prusu Eugen care cu o firma de exploatari foestiere a ras padurile comunei Corbu, iar apoi a inceput sa faca toate lucrarile solicitate de catre primaria si consiliul local Corbu, iar acum de o vreme domnul Oros cu firma dumnealui executa toate lucrarile din comuna atat penru primarie cat si penru scoala. Despe baiatul cel mic al primarului, padurarnu spuneti cum impreuna cu politia din localitate (care deserveste, cu obedienta interesele primarului) a golit suprafetele forestiere (impreuna cu domnul Prusu , mai sus mentionat) . Dar espre baiatul viceprimaruluicare dupa ce i-a rezolvat taticul si lui un post e padurar, la nici o luna hop….. si-a luat un jeep… de unde ? Din primul salariu e bugetar oare? De ce la domnul viceprimar este intotdeauna la poarta o masina a vreunui padurar din zona ? Nimeni nu si-a pus intebarea ?
  Acum intrebarea mare este :CINE sa vina la conducerea comunei (cei doi nemaiavand dreptul de asi exercita functiile dupa rămânerea definitivă a pedepsei)? Pacat e acesta comuna. Ati vazut cum comuna vecina ,s-a dezvoltat dupa ce lumea si-a dat seama ca tebuie o schimbare? De ce doar oameni fara studii si de cea mai joasa speta ne conduc pe noi corbenii?
  In sfarsit s-a facut putina deptate!
  Cei doi mai au inca in sertarele DNA Târgu Mureș cateva dosare care nu au ajuns pe rolul instantelor. Asa ca SA SE FACA DREPTATE ,
  La mulți ani!

  Răspunde

  Mircea
  ianuarie 6, 2016 at 10:35
  Despre condamnarea primarului si a viceprimarului din Corbu nu aveti de gand sa scrieti nimic? V-au mituit si pe voi?

  Răspunde

  liviu
  ianuarie 12, 2016 at 19:52
  Vom scrie. Nu ne-a mituit nimeni și nici nu ne va mitui careva.

  Răspunde

  Mircea
  ianuarie 13, 2016 at 06:52
  Faceti o documentatie la fata locului va rog. Merita sa vedeti amploarea ,,dezastrului”. Va mulțumesc in numele meu si al corbenilor. Doamne ajuta

  Răspunde

  liviu
  ianuarie 13, 2016 at 10:45
  Dacă sunteți dispus să stăm de vorbă și/sau dacă mai cunoașteți una-două persoane care ne-ar mai putea oferi informații legate de acest subiect ne puteți contacta pe privat (pe adresa de e-mail informatiahr@gmail.com) și vom merge în Corbu în viitorul foarte apropiat.

  Răspunde

  liviu
  ianuarie 15, 2016 at 12:19
  http://informatiahr.ro/primarul-si-viceprimarul-comunei-corbu-condamnati-in-prima-instanta-pentru-obtinerea-ilegala-de-fonduri-de-la-apia/

  Răspunde

  Corbean
  ianuarie 12, 2016 at 17:49
  La mulți ani (dupa gratii)! Le doresc si eu, ca antemesagerul meu, celor doi FURACIOSI ! Doamne , dar chiar nu le pasa ! Micul furacios ( vicele) zici ca l-au avansat , e mai vesel si mai „zglobiu” ca niciodata! Pe cand TATA furaciosilor (primaru) se lupta saracul sa mai faca un contract ceva, sa mai intabuleze un teren pe numele lui (din terenurile primariei) ! Asta ori e nesimtire , ori e inconștientă, ori e PROSTIE. Cum mama zmeului atunci cand stie toata lumea ca TE-AU PRINS FURAND, te-au CONDAMNAT, esti PENAL esti INFRACTOR tu cu nesimtire iti vezi de viata de zi cu zi ca si cand ti-au dat o amenda pentru viteza. Intr-adevar au primit o „amendă ” pentru viteza cu care au FURAT din bani publici. Bai PUSCARIASILOR , mars la puscarie ! Rusine sa va fie !
  Oameni buni intrebarea mare este CINE vine dupa ei ? Cine e capabil sa faca ordine si sa puna pe picioare lucrurile in comuna noastra?
  Am auzit ca sunt deja doi candidati: Florica Blaga si Tucu ….. Daca ii votam …. Asa sa ne ajute Dumnezeu!
  In ceea ce priveste pe cei doi CONDAMNATI , la puscarie cu ei !
  Doamne ajuta

  Răspunde

  grup corbeni
  ianuarie 15, 2016 at 15:40
  Totu- si apa va functiona,capele avem,biserica e pictata,canalizarea se va reface cu banii comunei ,primaria e noua,podurile pe barasau refacute,pensiunea asteapa omul potrivit,cladirea spatiilor comerciale e ridicata,terenuri la tineri pt case gratuit are primarul la dispozitia celor care vor sa construiasca.
  -A gresit omul ca a dat pasunile la cei care cresc animale,

  Răspunde

  Jenant
  ianuarie 15, 2016 at 23:01
  Grup de corbeni? Cine ? Petrea Labont si Georgica Miron cu subventii de peste 1,5 miliarde (in banii vechi) pe an din care 30% se intorcea in buzunarul primarului. (Exista dovezi la DNA) Poate ei va mai iau apararea. Ce corbeni mai pun botul la aberatiile voastre? Biserica pictata cu banii primariei? Ati alocat padure pt asta si jumatate e on buzunarul vostru. Pictura e cu bani de la Corbeni. Ce apa va functiona ? Basme! Ati facut 2 poduri si 4 case(pentru voi ) Ce ati facut pentru tinerii din comuna ? Cladire comerciala? Pentru cine ? Oamenii nu au locuri de munca , cu ce bani sa faca cumpărături? Mai aveti tupeu sa postati sub anonimat?Auzi la ei ” grup de corbeni” cine ? Tepelus , Druga, Petrea Labont , Georgica Miron, si curvele primarului din primarie !

  Răspunde

  primarul
  ianuarie 15, 2016 at 15:50
  Nu mi rusine de ce am facut pt comuna Corbu in zece ani de administratie ,au gresit actele pt APIA ,angajatii primariei,care au atributii in acest sens,daca furam eram de mult legat,sper ca dreptatea sa invinga .
  Cine nu are dusmani nu simte ca traieste,va multumesc la toti pt comentarii sa va ajute bunul DUMNEZEU.

  Răspunde

  Rusine
  ianuarie 15, 2016 at 22:33
  Nu ti-e jena? Angajatii au facut 3 case in 5 ani? Angajatii au masini fara numar? Ce dreptate sa invinga? A invins deja . Esti CONDAMNAT! Sunteti PENALI amandoi! Si stai calm, o sa fi legat . 3 dosare sunt in cercetare la D.N.A.
  Mai aveti tupeu sa dati replici? Ce ati facut ma ? Capele pt morti? Cu asta va laudati? Alea sunt facute cu banii oamenilor si cu munca lor. Voi ati alocat lemne pt biserici si le-ati vandut lui Prusu ! Teren ati dat din terenul comunei nu e investitie! Ce investitii ati facut ma? Pensiunea cu lemne facute pe din doua cu Prusu si Dacau? Cu banii aia faceati 3 la fel, dar, trebuia sa va faceti si voi case. Primaria era gata cand ati ajuns voi la BUTOANE. Ce proiecte ati accesat ? Ce drumuri are comuna. Peste tot s-au asfaltat si ultimele poteci , la noi…… case , masini , tablete de craciun angajatilor din primarie. Inclusiv femeii de serviciu. SUPER

  Mirela
  ianuarie 16, 2016 at 08:59
  Ba sa va fie rusine! Ati distrus comuna asta. Uite ce s-a facut in Tulghes . In 4 ani nu in 10. Piata agroalimentara, stadion, asfalt, proiecte in desfasurare, parcuri pt copii (nu capele pt morti), au renovat scoala veche, fac gradinita moderna , baga bani in tineri , centrul comunei arata ca intr-un oras. La noi? NIMIC.
  Ati furat si o sa platiti . Mai aveti nerusinarea sa spuneti ca nu ati furat ? Halal

  Dan
  ianuarie 16, 2016 at 09:39
  In sfarsit adevărul iese la iveala! Au furat si au nenorocit comuna. Maimutoiul ala de vice nici nu putea merge de foame si acu e mare rahat , ba si-a mai pus si pe balbaitul ala de fiu padurar ca nu era de ajuns cat fura el sa fure si plodu. Poate ii leaga la recurs si scapam de ei. Ei nu vad ca in afara de mesajele scrise de ei toate sunt impotriva lor

 3. Nu le pasa. Ei cred ca nu sunt constienti de ceea ce au facut. Domnilor sunteti CONDAMNATI, sunteti INFRACTORI

 4. S-au zbatut, NU pentru comuna ci pentru EI, auFURAT din banii comunei si au tupeul sa spuna ca angajatii primariei au gresit. Cine semneaza actele domnule Druga ? Primarul si tot el fara stirea nimanui aloca suprafete in arenda lui Petrea Labont si lui Giorgica Miron care ii dau o parte din banii de subventii lui. De ce doar unii au beneficiat de suprafete? Pentru ca returnau bani primarului. Sunt dovezi, urmeaza dosare, stati linistiti dragi corbeni, nu scapa ei cu atata. Sa vedem cu ce tupeu mai iese umflata de nevasta a vicelui cu burta la inaintare sa studieze fiecare ce face si ce spune cand sotul o sa fie la inchisoare si averile confiscate. Da asta se intampla imediat. Le confisca averile . Au furat? Sa plateasca

 5. Sa ii vad la inchisoare e tot ce imi doresc. Sa se faca dreptate. Justitia a hotarat , sunt infractori

 6. Bravo. Ma bucur ca am scapat de ei

 7. Veste buna am aflat!
  ianuarie 1, 2016 at 10:34
  In sfarsit platesc. Drugă Nicuşor, primarul si Tepeluş Ghiorghe, viceprimarul comunei Corbu , in acesti ani de cand au in mana destinele localitatii Corbu, au devalizat fondurile , atât cele din bugetul local (prin afaceri dubioase cu firme ale acolitilor lo), cat si ale asociatiei de crescatori de animale , prin realizarea de acte false (dovedite in justitie). Cum se poate ca in cazul viceprimarului, dintr-un singur salariu de bugetar , sa iti construiesti in tr-un an si casa si de la o bicicleta sa ajungi in curte cu 4 masini si sa achizitionezi terenuri „fara numar”?
  Sper ca la recursul facut de procurori sa se schimbe incadrarea din ,,cu suspendare” in ” cu executare ” , pentru a le putea ura celor doi La mulți ani ! (dupa gratii )

  Răspunde

  Mircea
  ianuarie 1, 2016 at 10:51
  Dar despre primarul, DRUGĂ NICUŞOR, nimic? Cu case construite celor doi baieti (bugetari) si cu masini de lux BMW baitului cel mare, Audi , baiatului cel mic , iar lui un passat , un jeep si un chevrolet ! Despre el de ce nu spuneti ? Cu afaceri facute cu Prusu Eugen care cu o firma de exploatari foestiere a ras padurile comunei Corbu, iar apoi a inceput sa faca toate lucrarile solicitate de catre primaria si consiliul local Corbu, iar acum de o vreme domnul Oros cu firma dumnealui executa toate lucrarile din comuna atat penru primarie cat si penru scoala. Despe baiatul cel mic al primarului, padurarnu spuneti cum impreuna cu politia din localitate (care deserveste, cu obedienta interesele primarului) a golit suprafetele forestiere (impreuna cu domnul Prusu , mai sus mentionat) . Dar espre baiatul viceprimaruluicare dupa ce i-a rezolvat taticul si lui un post e padurar, la nici o luna hop….. si-a luat un jeep… de unde ? Din primul salariu e bugetar oare? De ce la domnul viceprimar este intotdeauna la poarta o masina a vreunui padurar din zona ? Nimeni nu si-a pus intebarea ?
  Acum intrebarea mare este :CINE sa vina la conducerea comunei (cei doi nemaiavand dreptul de asi exercita functiile dupa rămânerea definitivă a pedepsei)? Pacat e acesta comuna. Ati vazut cum comuna vecina ,s-a dezvoltat dupa ce lumea si-a dat seama ca tebuie o schimbare? De ce doar oameni fara studii si de cea mai joasa speta ne conduc pe noi corbenii?
  In sfarsit s-a facut putina deptate!
  Cei doi mai au inca in sertarele DNA Târgu Mureș cateva dosare care nu au ajuns pe rolul instantelor. Asa ca SA SE FACA DREPTATE ,
  La mulți ani!

  Răspunde

  Mircea
  ianuarie 6, 2016 at 10:35
  Despre condamnarea primarului si a viceprimarului din Corbu nu aveti de gand sa scrieti nimic? V-au mituit si pe voi?

  Răspunde

  liviu
  ianuarie 12, 2016 at 19:52
  Vom scrie. Nu ne-a mituit nimeni și nici nu ne va mitui careva.

  Răspunde

  Mircea
  ianuarie 13, 2016 at 06:52
  Faceti o documentatie la fata locului va rog. Merita sa vedeti amploarea ,,dezastrului”. Va mulțumesc in numele meu si al corbenilor. Doamne ajuta

  Răspunde

  liviu
  ianuarie 13, 2016 at 10:45
  Dacă sunteți dispus să stăm de vorbă și/sau dacă mai cunoașteți una-două persoane care ne-ar mai putea oferi informații legate de acest subiect ne puteți contacta pe privat (pe adresa de e-mail informatiahr@gmail.com) și vom merge în Corbu în viitorul foarte apropiat.

  Răspunde

  liviu
  ianuarie 15, 2016 at 12:19
  http://informatiahr.ro/primarul-si-viceprimarul-comunei-corbu-condamnati-in-prima-instanta-pentru-obtinerea-ilegala-de-fonduri-de-la-apia/

  Răspunde

  Corbean
  ianuarie 12, 2016 at 17:49
  La mulți ani (dupa gratii)! Le doresc si eu, ca antemesagerul meu, celor doi FURACIOSI ! Doamne , dar chiar nu le pasa ! Micul furacios ( vicele) zici ca l-au avansat , e mai vesel si mai „zglobiu” ca niciodata! Pe cand TATA furaciosilor (primaru) se lupta saracul sa mai faca un contract ceva, sa mai intabuleze un teren pe numele lui (din terenurile primariei) ! Asta ori e nesimtire , ori e inconștientă, ori e PROSTIE. Cum mama zmeului atunci cand stie toata lumea ca TE-AU PRINS FURAND, te-au CONDAMNAT, esti PENAL esti INFRACTOR tu cu nesimtire iti vezi de viata de zi cu zi ca si cand ti-au dat o amenda pentru viteza. Intr-adevar au primit o „amendă ” pentru viteza cu care au FURAT din bani publici. Bai PUSCARIASILOR , mars la puscarie ! Rusine sa va fie !
  Oameni buni intrebarea mare este CINE vine dupa ei ? Cine e capabil sa faca ordine si sa puna pe picioare lucrurile in comuna noastra?
  Am auzit ca sunt deja doi candidati: Florica Blaga si Tucu ….. Daca ii votam …. Asa sa ne ajute Dumnezeu!
  In ceea ce priveste pe cei doi CONDAMNATI , la puscarie cu ei !
  Doamne ajuta

  Răspunde

  grup corbeni
  ianuarie 15, 2016 at 15:40
  Totu- si apa va functiona,capele avem,biserica e pictata,canalizarea se va reface cu banii comunei ,primaria e noua,podurile pe barasau refacute,pensiunea asteapa omul potrivit,cladirea spatiilor comerciale e ridicata,terenuri la tineri pt case gratuit are primarul la dispozitia celor care vor sa construiasca.
  -A gresit omul ca a dat pasunile la cei care cresc animale,

  Răspunde

  Jenant
  ianuarie 15, 2016 at 23:01
  Grup de corbeni? Cine ? Petrea Labont si Georgica Miron cu subventii de peste 1,5 miliarde (in banii vechi) pe an din care 30% se intorcea in buzunarul primarului. (Exista dovezi la DNA) Poate ei va mai iau apararea. Ce corbeni mai pun botul la aberatiile voastre? Biserica pictata cu banii primariei? Ati alocat padure pt asta si jumatate e on buzunarul vostru. Pictura e cu bani de la Corbeni. Ce apa va functiona ? Basme! Ati facut 2 poduri si 4 case(pentru voi ) Ce ati facut pentru tinerii din comuna ? Cladire comerciala? Pentru cine ? Oamenii nu au locuri de munca , cu ce bani sa faca cumpărături? Mai aveti tupeu sa postati sub anonimat?Auzi la ei ” grup de corbeni” cine ? Tepelus , Druga, Petrea Labont , Georgica Miron, si curvele primarului din primarie !

  Răspunde

  primarul
  ianuarie 15, 2016 at 15:50
  Nu mi rusine de ce am facut pt comuna Corbu in zece ani de administratie ,au gresit actele pt APIA ,angajatii primariei,care au atributii in acest sens,daca furam eram de mult legat,sper ca dreptatea sa invinga .
  Cine nu are dusmani nu simte ca traieste,va multumesc la toti pt comentarii sa va ajute bunul DUMNEZEU.

  Răspunde

  Rusine
  ianuarie 15, 2016 at 22:33
  Nu ti-e jena? Angajatii au facut 3 case in 5 ani? Angajatii au masini fara numar? Ce dreptate sa invinga? A invins deja . Esti CONDAMNAT! Sunteti PENALI amandoi! Si stai calm, o sa fi legat . 3 dosare sunt in cercetare la D.N.A.
  Mai aveti tupeu sa dati replici? Ce ati facut ma ? Capele pt morti? Cu asta va laudati? Alea sunt facute cu banii oamenilor si cu munca lor. Voi ati alocat lemne pt biserici si le-ati vandut lui Prusu ! Teren ati dat din terenul comunei nu e investitie! Ce investitii ati facut ma? Pensiunea cu lemne facute pe din doua cu Prusu si Dacau? Cu banii aia faceati 3 la fel, dar, trebuia sa va faceti si voi case. Primaria era gata cand ati ajuns voi la BUTOANE. Ce proiecte ati accesat ? Ce drumuri are comuna. Peste tot s-au asfaltat si ultimele poteci , la noi…… case , masini , tablete de craciun angajatilor din primarie. Inclusiv femeii de serviciu. SUPER

  Răspunde

  Mirela
  ianuarie 16, 2016 at 08:59
  Ba sa va fie rusine! Ati distrus comuna asta. Uite ce s-a facut in Tulghes . In 4 ani nu in 10. Piata agroalimentara, stadion, asfalt, proiecte in desfasurare, parcuri pt copii (nu capele pt morti), au renovat scoala veche, fac gradinita moderna , baga bani in tineri , centrul comunei arata ca intr-un oras. La noi? NIMIC.
  Ati furat si o sa platiti . Mai aveti nerusinarea sa spuneti ca nu ati furat ? Halal

  Răspunde

  Dan
  ianuarie 16, 2016 at 09:39
  In sfarsit adevărul iese la iveala! Au furat si au nenorocit comuna. Maimutoiul ala de vice nici nu putea merge de foame si acu e mare rahat , ba si-a mai pus si pe balbaitul ala de fiu padurar ca nu era de ajuns cat fura el sa fure si plodu. Poate ii leaga la recurs si scapam de ei. Ei nu vad ca in afara de mesajele scrise de ei toate sunt impotriva lor

 8. Poate avem o sansa sa vedem ceva facut bine si in comuna noastra. Nu conteaza cine vine, mai rau ca astia nu poate sa fie. Au dat tablete la angajatii primariei? Nu pot sa cred. De fapt sunt in stare

 9. La puscarie ! Toti . Sa scapam de jeguri

 10. Cum arata comuna noastra? Dezastru. Si ei au tupeu sa spuna ca au facut capele? Drumuri laturalnice distruse, nici un gram de canalizare, ba vicele si-a bagat coada si cand barasauanii au reparat conducta de apa si a furat si de acolo. De aia ingheata mereu ca baiatul vicelui era mare sef de echipa atunci . Daca suntem prosti si nu le-am dat in cap asa ne trebuie. Au facut bani pe spinatea noastra si ei si Prusu si mai noi Oros. Au inmormantat o gramada de bani in pensiune si acum putrezeste acolo, ba mai mult au facut si teren de sport. Stiti de ce? Pentru ca din orice lucrare primarul primeste 25% din banii alocati. Asa ca nu conteaza ca trebuie sau nu, BANI SA IASA. Sa vedem cum platesc banii inapoi. Sa le ia averile , sa doarma in drum.
  Ati furat, acum platiti

 11. inca un alt corbean

  Poate are timp domnul primar penal Druga impreuna cu sluga sa penala (vicele) sa ne raspunda cum si cu ce bani a castigat alegerile, poate ne povesteste despre taierile ilegale de padure din comuna Corbu facute impreuna cu pocaitul Dragos Ghe. care este si amantul cuscrei primarului si cu Prusu Eugen despre cererile de masa lemnoas pe care ei le redacteaza si le aproba , ai caror beneficiari sunt Prusu, Dragos si Dixi.
  Poate isi mai aminteste domnul primar penal despre utilajele de la Vrancea care zaceau in curtea primariei, ai caror administratori veneau in fiecare luna cu factura si cu cotizatia, sau despre firmele din Satul Mare care au construit pensiunea si care inca mai au activitate pe raza comunei Corbu si ce mare politician este in spatele acestor afaceri, care l-a sustinut si il sustine pe primar la parchetele si instantele de judecata din Harghita.
  Mai aveti si nesimtirea sa mergeti la biserica, poate ca exemplu sa vada lumea cei mai mari hoti de dupa razboi, ar trebui sa va faceti si statui in centrul comunei, chiar o sa ne fie dor de voi. Oare organele de politie din judetul Harghita de ce nu au vrut sa vada infractiunile care se petrec pe raza comunei Corbu.
  Daca ati fi oameni sanatosi la cap voi doi si cei din gasca voastra ar trebui ca imediat sa va dati demisia, fapt de care voi nu sunteti in stare la cata nesimtire aveti, oare cum este posibil ca, casierita primariei sa aiba contract de arenda pasune pe numele ei ? Poate ne da Druga explicati despre relatia lui cu casierita (soferita).
  Sunt curios daca mai functioneaza microhidrocentral de pe Valea Corbului pt care s-a cheltuit un sac de bani, sau poate ne spune cat costa o camera pt un week-end la pensiunea “stana haiducilor” (hotilor) si cine foloseste acel teren sintetic. Am enumerat doar cateva din infractiunile de coruptie si inselaciune din banul public facute de cei 2 inculpati.
  Corbeni trezitiva.

 12. Ca sa vedeți de cata nesimtire dau dovada cei doi INCULPATI, ganditi-vă ca pe 24 ianuarie organizează bal! Cred ca in cinstea condamnarii! Maimuțele din primarie au umplut comuna cu afise !
  Ca sa fim la punct cu ultimele tendințe în materie de moda TOATA lumea trebuie sa fie imbracata in ZEGHE (uniforma pușcăriașilor ) ! Poate da Domnul si ii conducem cu taraf la pușcărie !

 13. Jos DRUGA SI TEPELUŞ

  Is proști! Da credeti ca vine cineva mai bun? La inchisoare sai vad pe astia 2

 14. Traiasca DREPTATEA

 15. nu te lasa si nu ne lasa pe mana veneticilor, sa le fie rusine ,au ridicat barfa la rang de lege

 16. Se pare ca hotu striga hotu,[primaru penal],oare nu la tovarasu lui de furaciuni Emil Cozan se vinde alcool de contrabanda,oare nu DRUGA la imputernicit pe amantul cuscrei lui Dragos sa trimita mai multe persoane cu cereri pt. lemn la primarie ca se aproba dupa care sa i le dea lui contra sumei de o suta de lei.
  La balul penalilor din 24.01.2016 sponsoru este din nou pocaitul Dragos contra cost 20 cereri lemn aprobate de Druga,poate mai curata vreo suta de hectare de pasune scriptic.Sa iti fie rusine PORC PENAL

 17. SCROAFAI MATA

 18. Ar trebui sesizata institutia prefectului in legatura cu comportamentul acestui personaj! Am votat toate scursurile societății!

 19. Mi-sila de cat de josnic e acest individ penal

 20. Oare presa nu sesiseaza incultura, obraznicia, mojicismul si nemernicia cu care acest personaj (primar) si acolitul sau (viceprimar) trateaza o intreaga comunitate? E bun de pus in presa nationala! Asa ceva doar in scheciurile DIVERTIS am putut vedea. Lipsa de cultura ii face pe cei doi sa creada ca totul li se cuvine. Ei bine nu e asa . In cazul in care corbenii tolereaza , ba mai mult, vor vota asemenea lichele , isi merita soarta. Sunt atatia oameni de valoare care nu vor sa iasa in fata chiar din acest motiv, sa nu fie pusi in situatia de a purta o disputa cu cei doi neaveniti. E cu atat mai degradamta situatia cu cat cei doi indivizi se autointituleaza mai marii comunei si carmuitorii corbenilor.
  VAI SI AMAR

 21. de bun simt (daca ar sti ce este ) ar fi sa-si dea demisia cei doi viitori puscariasi.
  oare ei nu vad ca nimeni nu a postat ceva in favoarea lor? isi dau seama oare ca nimeni nu ii sustine in afara de familii si colegii lor de infractiuni? inclusiv “prietenii” lor de la postul de politie au fost auziti comentand nefavorabil ! asa ca speram sa ii vedem demisionand, sa nu astepte decizia curtii de apel. ar fi un gest de omenie , bun simt si simt al onoarei !

 22. Jaf si dezastru au facut cei 2 ! Masini , case …. cel putin viceprimarul era sarac lipit, ei bine, in 3 luni si-a ridicat casa , apoi a cumpărat o gramada de teren. Dintr-un salariu de bugetar, 4 masini, o casa si numeroase trenuri…. interesant. Când a ajuns viceprimar nici bicicleta nu avea .au furat cei doi impreuna cu directorul scolii si cu acolitii lor cat au putut. Directorul scolii si-a acoperit casa cu tigla ramasa de la scoala. O comuna distrusa

 23. O comuna condusa de analfabeti si persoane de cea mai joasa speta. Merita o conducere mai buna corbenii. Doar au furat fara sa le pese. Fie roata și patrata, tot se-nvarte ea o data! Sa le confiste averile obtinute ilegal. Viceprimarul are si 5 vaci ametite folosite drept paravan pentru imbogatirea ultra-rapida.
  Cine o sa vina oare in locul lor? Am auzit ca vrea directorul, nu i-a ajuns cat a luat de la scoala, acum se pensioneaza si urmareste sa isi rotunjeasca conturile . Hihihi
  Oamenii e valoare ai comunei stau in umbra si isi fac cruce
  Sa ne ajute Dumnezeu sa vedem si comuna asta cum iese din umbra in care au bagat-o Druga, Tepeluş
  La mulți ani (dupa gratii pentru ei) !

 24. In sfarsit platesc. Drugă Nicuşor, primarul si Tepeluş Ghiorghe, viceprimarul comunei Corbu , in acesti ani de cand au in mana destinele localitatii Corbu, au devalizat fondurile , atât cele din bugetul local (prin afaceri dubioase cu firme ale acolitilor lo), cat si ale asociatiei de crescatori de animale , prin realizarea de acte false (dovedite in justitie). Cum se poate ca in cazul viceprimarului, dintr-un singur salariu de bugetar , sa iti construiesti in tr-un an si casa si de la o bicicleta sa ajungi in curte cu 4 masini si sa achizitionezi terenuri „fara numar”?
  Sper ca la recursul facut de procurori sa se schimbe incadrarea din ,,cu suspendare” in ” cu executare ” , pentru a le putea ura celor doi La mulți ani ! (dupa gratii )

 25. primarul, DRUGĂ NICUŞOR,! Cu case construite celor doi baieti (bugetari) si cu masini de lux BMW baitului cel mare, Audi , baiatului cel mic , iar lui un passat , un jeep si un chevrolet ! Despre el de ce nu spuneti ? Cu afaceri facute cu Prusu Eugen care cu o firma de exploatari foestiere a ras padurile comunei Corbu, iar apoi a inceput sa faca toate lucrarile solicitate de catre primaria si consiliul local Corbu, iar acum de o vreme domnul Oros cu firma dumnealui executa toate lucrarile din comuna atat penru primarie cat si penru scoala. Despe baiatul cel mic al primarului, padurar nu spuneti cum impreuna cu politia din localitate (care deserveste, cu obedienta interesele primarului) a golit suprafetele forestiere (impreuna cu domnul Prusu , mai sus mentionat) . Dar espre baiatul viceprimaruluicare dupa ce i-a rezolvat taticul si lui un post e padurar, la nici o luna hop….. si-a luat un jeep… de unde ? Din primul salariu e bugetar oare? De ce la domnul viceprimar este intotdeauna la poarta o masina a vreunui padurar din zona ? Nimeni nu si-a pus intebarea ?
  Acum intrebarea mare este :CINE sa vina la conducerea comunei (cei doi nemaiavand dreptul de asi exercita functiile dupa rămânerea definitivă a pedepsei)? Pacat e acesta comuna. Ati vazut cum comuna vecina ,s-a dezvoltat dupa ce lumea si-a dat seama ca tebuie o schimbare? De ce doar oameni fara studii si de cea mai joasa speta ne conduc pe noi corbenii?
  In sfarsit s-a facut putina deptate!
  Cei doi mai au inca in sertarele DNA Târgu Mureș cateva dosare care nu au ajuns pe rolul instantelor. Asa ca SA SE FACA DREPTATE ,

 26. Să îi vedem după gratii e tot cecne dorim. Doi analfabeți cu tupeu jegos

 27. Este o mare rușine pentru românii din Harghita ca să se certe în public! Ce naiba, voi nu puteți să vă adunați la crâșmă, la Căminul Cultural, ori la Biserică? Încheiați, odată, circul acesta!

  • Să îți vezi de treaba ta! Discutăm aici pt ca în altă parte nu putem avea un dialog cu cei doi. Nu îți convine ? Nu te pune nimeni să citești .
   Moralist deștept ce esti

 28. probabil ar trebui careva să se uite și după banii care au fost alocați pentru efectuarea zidului de beton dealungul pârâului Văii Corbului, ce lucru de mântuială au făcut acolo , ”specialiștii”, e rușine cum arată , au lăsat nefinișat, iar munca asta a fost preluată așa de autorități……………ca finalizată ..?

 29. Doamne cata agitatie !!! cata rautate , cata ura intr-un sat atat de mic ! nu se merita sa se faca nimic in satu asta plin de ura pentru ca orce se va face lumea niciodata nu va fi multumita! aici asa e : daca faci de ce faci ? daca nu faci de ce nu ai facut ?,oare nu au facut nimic bun oamenii astia ,hai sa fim noi mai intai oameni noi cei din sat apoi sa asteptam sa fie conducerea buna. Atunci cand un om e la pamant hai sa mai aruncam si noi cu pietre in ei .Ganditi-va un pic cei care au fost inaite ce au facut ?, cei care vor urma ce vor face ?va zic eu nimic si nici nu se merita sa se faca nimic pentru ca aici la noi lumea nu stie sa apreciexe nimic , e plina de ura si de venin .in loc s a fim uniti sa fie bine .aruncam vina pe conducere ca ne e noua greu.nici primarul si nici vicele nu a furat de la nuneni din buzunar , si cei care o sa fie dupa ei o sa faca la fel !!

  • Probabilai si tu vreun contract de arenda de le iei apararea sau esti angajata la Primarie si ai primit de la primarul penal o tableta de sarbatori,zici ca nu au furat din buzunarul nimanui,da au furat din bani publici si din bani europeni destinati pentru agricultura ceia ce e mult mai grav.
   Ziceai ca cei dinaintea lor nu au facut nimic,ba da s-a facut sala de sport,sediul primariei,cladirea pt.pompieri,si multe altele,doar ca cei doi PENALI au cheltuit cu intretinerea lor mai mult decit valoarea lor bineinteles cu asociatu lor PRUSU EUGEN.
   Rusine sa va fie PENALILOR

  • Sa ne zici si noua ce au facut bun “oamenii astia” , ca noi nu am gasit nimic

 30. Gogu si ghiba sunt platiti LA primarie sa sparga lemne LA domnu primar. LA vaduve nu-i trimite sa sparga.

 31. Hai sa ne legam de ce respira un om si cum respira… hai sa cautam nod in papura! nu sunt nici angajata la primarie si nu am nici o treaba cu oameni astia sunt un consateam la fel ca si voi! Cine are dreptul sa spuna cine trebuie sa mearga la biserica si cine nu, in fata lui Dumnezeu toti suntem egali , ganditi-va toti cei care scrieti ca maine puteti ajunge voi la pamant, parintii sau copiii vostri , sunteti niste oameni frustrati si nuste oameni fara obiective si principiii in viata.Pentru ca suntem niste parliti sau niste lenesi sau(hoti!! ) ii faceti hoti ca sa nu apuce ei sa va faca pe voi apoi ,analfabeti cine stabileste cultura sau icultura cuiva ?? Daca nu puteti face bine macar nu faceti rau!!!vreti sa ajungeti voi primari,sau ce va agitati in halul asta? daca vreti sa ajungeti primari scapati de ura si frustrarea asta pentru ca lumea nu o sa va aleaga , apoi ca sa mearga bine in comuna curatati primaria de rebuturi !

 32. Si apropo de lemne toate vadanele din comuna au primit lemne !! nu ati vrea sa mearga sa va faca si foc ?

  • Pentru fiecare cerere de lemn de foc pt vaduve s-au mai taiat 5 m cubi pt dl primar , Floricica! Si nu au primit toate vaduvele , ci doar cateva , mai interesează -te! Nu ii luati partea ca nu merita hotul

 33. Pt.RITA SUCIU se vede ca esti verisoara cu primarul penal si ai iei aparareasi chiar merita,dar tu stii ca nemernicul a rezolvat actele in timpul domniei lui Dandu si a primit si taiat cu rasu un hectar de padure pe paraul Ciungilor pe numele mamei tale Roga Floarea,verifica si multumestei ticalosului.

 34. Pt.Rita.De risul lumi om fi datorita neamurilor tale penale din Corbu care te au furat si pe tine si pe parinti tai.

  • gigele nici nu stii cit de prost mai pot sa fii

   V-am gasit primar la Capul Corbului,iata-i CV-ul,de mic iau placut iepurii si i-am zis iepurila, crescand mai mare iau placut tractoarele si i-am zis furacila ,lucra la mina , spargea baruri si i-am zis porcaila,acu fura lemne si bani partonilor si zice-ti voi ca nu-i bun de primar?Hai la vot cu idiot cu tot.

   • Iti raspund eu in locul lui gigel.Pastreazati talrntul de scriitor pt.BULAU o sa ai timp sa scrii acolo,mai castigi si tu cateva zile si sa nu uiti sa ati iei mult sapun la tine ca o sa iti prinda bine cand vor noi tai colegi de celula ca ai fost un PRIMAR PENAL.

   • Gogu,Ghiba si alti au recunoscut ca tu PRIMARU PENAL cu finul DIXI,asociatul PRUSU si cuscrul GHITA DRAGOS ati facut nenumarate cereri pt.lemn in numele lor,tu le ai aprobat si va-ti insusit lemnul,la fel au recunoscut ca tu ai taiat mai multi vitei proprietatea comunei din rasa angus negru pe care i-ai impartit cu gasca ta,i-ai trimis si secretarului o bucata de carne prin fiul tau paduraru dar te a refuzat,carne din care amancat si amicul tau Fodor brutaru,chiar este o carne de calitate.Pe viata ta de INFRACTOR jura ca nu am dreptate,sau cum ai ascuns pungile cu ajutoare in subsolul primariei.

   • Ai promis ca o pui pe nevastata primar s-au ai uitat,poate iti amintesti cum o foloseai pe post de sac de box iar intre doua antrenamente o fugareai la parinti ei,in calitate de atleta.

 35. se ingroasa gluma,dar chiar cu directorul ce au?

 36. Astazi este mare bal la Corbu,organizator este DRUGA PENALU,sponsori sunt mari FERMIERI si complici lui la jafurile din padurile comunei,se va servi ca aperitiv pastrama de vita angus,alcool de la Cozan,czonac de la Fodor.Dupa terminarea balului transportul organizatorilor va fi asigurat de duba politiei.
  Tinuta obligatorie.

 37. de ce nu va evidentiati voi prin propriile realizari, ce ati facut voi bun ca cetateni ai comunei. cum poate o “HOATA” DE FARMACIE sa astepte ca Primarul sau altcineva sa-i bage
  apa , de ce va luati de DIRECTOR caci fara initiativa lui nu ar fi existat LICEU in Corbu? Intrebativa de ce nu functioneaza canalizarea in Comuna, caci si acolo s-au ingropat o gramada de bani. Ce realizari va avea noul PRIMAR?

  • Asa e , de director nu va luati ca fara el si cei din scoala eram stersi de pe harta județului. Atat avem un liceu care dupa plecarea lui Raucescu in pensie va disparea. Apoi aici nu e vorba de campanie electorală oameni buni, e vorba de ce dezastru si in ce situatie se afla comuna in acest moment. Nimeni nu face campanie, toti discuta de cei doi hoti si gasca lor . Sa plece ca sigur , indiferent cine vine mai rau nu poate sa fie. Tot va legati de CANALIZARE. Druga era vice cand s-a facut asa ca daca s-a furat sigur e implicat și el. Sa iasa totul la iveala nu vrem sa se ascunda nimic. Ben sigur ori e din familia celor doi ori beneficiar de bani neaveniti ca atat pot sa spuna de o FARMACIE (nu stim despre ce e vorba si ar putea sa ne lumineze ) si despre canalizare. Noi ii intrebam ce au facut bun ? Aici vrem o enumerare . Așteptăm o lista

   • Lista se afla la DNA si alte institutii ale statului abilitata in acest sens

   • nici nu fac parte din familie,nici nu sunt beneficiar de acei bani. Ei au riscat cu aceste nelegalitati, ei au pierdut, ei sa suporte consecintele. Ma intreb ce viitor stralucit va avea aceasta comuna cand o mare parte a cetatenilor se multumesc cu un ajutor social decat sa mearga la munca,cand oameni tineri si in putere asteapta si accepta “ajutor de caldura” (oare astia nu sunt tot bani nemunciti), sau cand comuna are o multime de “handicapati” (daca ar ramane cei care au cu adevarat probleme ar fi foarte, foarte putini ). Si acestor oameni ar trebui sa le fie rusine si ei sunt beneficiarii banilor publici. Sa fim realisti cati locuitori ai acestei comune lucreaza sau cati isi doresc acest lucru cu adevarat. Este trist, dureros, dar adevarat. Imi doresc sa fiu optimist si dupa 3-4 ani sa discutam numai de realizari, dar momentan nu pot.

 38. Cred ca deja v-ati inceput campania electorala. Nu asa se procedeaza. Recunoasteti ca urmariti acelasi lucru, de asta sunteti putin gelosi ca v-au luat-o putin inainte.
  Sunt sigura ca nu ve-ti avea mai multe realizari si daca tot va bucurati atat de mult de “necazul” lor, vedeti sa nu ajungeti si voi la fel.

  • Doamna BEN nu e vorba de nici o campanie electorala nici de gelozie ci de faptul ca au furat si trebuie sa plateasca pentru asta.Apropo a inceput balul,distreazate cu penali comunei.

   • sa plateasca pentru ce au facut, dar nu vad de ce sa te legi de viata de familie, de cum s-a purtat , s-au cum se poarta cu membrii ei. In general, cu mici exceptii, ne omoara grija de celalalt, judecam pe toata lumea, dar nu ne uitam putin si in gradina noastra, nu ne analizam si pe noi ca sa realizam ca nu suntem perfecti.

    • Nu sunt din vechea conducere si cu siguranta nici din viitoarea conducere,sunt unul care platesc impozite anual cat platesti tu in 30 de ani si nu imi convine ca bani mei si a altora ca mine sa ajunga in buzunarul lor.
     Tu nu te mai preface in avocatul diavolului,stii la ce ma refer.

    • Canalizarea trebuia terminata in primul mandat de primar al lui DRUGA dar se va finaliza in primul mandat de 4 ANI DE INFRACTOR PENAL al lui druga.

   • de ce n-ar trebui sa plateasca si cei din trecut care au facut acelasi lucru: ” INVESTITII MARI PE LUCRURI INUTILE”?

    • Sa plateasca toti care au furat,iar la investitii mari si inutile putem enumera STINA HAIDUCILOR,COMPLEX CPMERCIAL CURATAREA PASUNILOR DOA PE HIRTIE,MICRO HIDROCENTRALA,ACHIZITII DIFERITE LA SUPRAPRET,dar a facut si investitii utile din bani furatI exp.CASE SI MASINI FARA NUMAR PT.EL SI COPILASI LUI,SAU DISPARITIA PADURILOR COMUNEI.

     • esti cumva unul din vechea conducere de te deranjeaza asa de mult investitia cu canalizarea care nu a fost folosita NICIODATA? Daca esti, cauta in constiinta ta si recunoaste cate realizari personale ai avut. Diferenta este ca ai fost nitel mai destept si nu te-ai afisat in comuna. Ai investit in alte parti, iar in privinta conturilor ai fost mai discret. BRAVO TIE, dar lasa pe altii sa judece nu o fa tocmai tu.

 39. Cred ca deja v-ati inceput campania electorala. Nu asa se procedeaza. Recunoasteti ca urmariti acelasi lucru, de asta sunteti putin gelosi ca v-au luat-o putin inainte.
  Sunt sigur ca nu ve-ti avea mai multe realizari si daca tot va bucurati atat de mult de “necazul” lor, vedeti sa nu ajungeti si voi la fel.

 40. Poate ne spune PRIMARU PENAL ce firma si cu ce pret s-a demolat scoala veche din Capu Corbului si unde au ajuns mat. lemnos si tigla,la cei care ai iau acum apararea

 41. sunteti curiosi sa aflati lista noii candidati!?

 42. Stan Tamara, Stan Dragomir, Labont Dinu , Blaga Florin, Lutu Botosan , TepelusEmil si urmeaza sa asi puna candidatura si Farmacista Penala!! (Floarea R)etc

  • Si……mata…..

  • Dragomir Stan sa candideze la Bilbor ca la corbu face cel mult 100 de voturi

  • Amice se vede ca ai facut limba romana cu MUTU pe valea seaca adica in familie,iar pe lista cu candidati propusi de tine nu am vazut nici un nume care a fost trimis in judecata si condamnat la inchisoare pt.fapte de coruptie ca voi,la fel nici unul de pe lista ta nu si-a trimis copii la furat,nici sa consume prin baruri ETNOBOTANICE,nici nu au facut accidente de circulatie in stare de ebrietate si taticu penalu le-a rezolvat,nici nu isi bat sotiile si si le trimit in vizita la socri,socri de la care ai furat subventiile,iai luat doi vitei amarati si i-ai vindut la primarie ca tauri de reproductie cu facturi false din Tulghes cu cinci mi lei bucata,jurate ca nu am dreptate.
   Oare cine mai are un brat de dosare la DNA si la politia Harghita,cei de pe lista ta??
   Noi cei de pe lista ta nu ne-am anuntat intentia de a candida la vreo functie,doar in mintea ta bolnava dar te poti trata la spitalu de la JILAVA,sa nu uiti sa ai sapun la tine si pasta de dinti(daca vrei oral)

  • Băi, ce să vezi, Bilboreni să conducă Corbu!?

  • Ai uitat sa il treci pe lista pe onorabilul Vasile Druga verisor cu primaru PENAL,poate de zilele comunei ne face rost de cativa vitei.

  • Am citit cu atentie articolul de mai sus, apoi aceste,, minunate comentarii,, si nu am inteles care este rolul atator acuzatii la adresa altor persoane decat despre cele mai sus mentionate in articol. Poate ar fi bine sa judecam ca indiferent de ceea ce face o persoana in meseria sa, fie ca greseste sau chiar fura, ea raspunde pentru faptele ei, adica plateste. Atunci cand este vorba despre persoane publice ca in cazul de fata situatia este ceva mai delicata si sunt persoane avizate care sa judece aceste fapte dupa cum se poate citi si in articolul din ziar. Ca sa fie njmita penala o persoana trebuie musai sa aiba dosar penal si sa fie judecata. Tu, cel sau cea care te exprimi asa probabil, zic eu, nu ai nici macar cunostinte elementare. Esti ori analfabet, ori ti-ai facut studii cu milioanele cuiva si suferi acut de lasitate atunci cand te ascunzi in spatele unui nume fals. Persoana jignita este sora mea care te-ar putea foarte usor da in judecata pentru calomnie dupa ce adresa ta de email va fi cerjta de instanta. Asa ca ar trebui poate sa ne uitam la cate probleme sunt in comuna voastra si a mea caci acolo m-am nascut, la faptul ca majofitatea oamenilor sunt batrani si neajutorati etc. O zi buna.

 43. ohooo.. unu si altu !! aveti ce alege cei mai buni dintre cei buni !!

 44. Corectez!
  Prușu duce necazuri din Corbu la Tulgheș! Să vezi horă, ceardaș și învârtită la Tulgheș, mintenaș, vine mare Crivăț acolo.
  Relizări pe sume de bani mai mult decât enorme ca număr.
  D. Tănese, odihnește-te în pace și liniște. Cerurile te v-or răzbuna.

  • A iti amintesti si de marele Prusu,e baiat destept,fura impreuna cu Druga si fiul lui paduraru din averea com.Corbu si din maruntisu adunat si-au luat vreo trei camioane mercedes,petru zile mai negre.
   Oare cine se face vinovat pt. moartea lui D.Tanase?

  • Cine a fost D. Tanase si cum a murit? A fost omorat? Asta reiese din comentariile voastre.

 45. Pt. ailenucai..Mâine este 26 Inanuarie ziua de naștere a Tov. N. Ceaușescu.
  Nimic de sărbătoare, nimic de ,,Toate ale praznicului?
  Unde, când și cum sărbătorim chiar și morții?

 46. Pt. ailenucai..Mâine este 26 Inanuarie ziua de naștere a Tov. N. Ceaușescu.
  Nimic de sărbătoare, nimic de ,,Toate ale praznicului?
  Unde, când și cum sărbătorim chiar și morții?
  Prușu nu dă nimic de ziua răposaților?

 47. Doamne bine mai ere daca traia Vlad Tepes …

  • Lasa ca acum avem tepele lui Druga,dar va veni si vremea lui Vlad Tepes.

  • de unde sa vina Tepes, de la DISCOTECA? Nu uita ce ai facut si tu cand erai silvicultor. Mai mare succes ai avea daca ai lansa un film; LAS FERBINTI DIN CORBU. Personajele principale le ai in propria curte asa ca nu iti v-a fi greu. oricum vei castiga mai mult decat de la Primarie. Mult succes si sa auzim de tine la Hollywood.

 48. Esi un bun regizor pentru acest film si ar fi mare pacat sa nu incerci. Personajele principale sunt in propria curte, iar complectarile le poti face de la bar. Pe LUTU BOTOSAN poti sa-l pui primar la tine in film. cu siguranta vei avea mai mare audienta decata PRIMARIA CORBU in prezent. Cred ca-i singurul lucru bun pe care l-ai face pentru comuna. NU-TI IROSI TALENTUL judecand pe altii s-au uitandu-te numai in curtea vecinului.

 49. lui valica de la secretar

  E drept cel mai cinstit om din primarie e secretaru nu angus ca-i la regim ,doar pasarica de la valica a luat-o pt terenul din spatele casei lui smaga 4 m latime X30 m lungime sa dus averea primariei pe pasaricii.
  Asta public-o la pretenii informatorule

 50. Angusu e o carne sanatosa fara colesterol dar de la cea de pasarica se poate lua gripa aviara sau chiar un pic de sifilis. Poate poti sa ne spui si despre terenul pe care si la luat Druga linga brutarie de la colegu lui de sprituri Fodor.

 51. AI DOVEZI? SAT-I VEZI DE PROCESELE TALE. A MELE SE REZOLVA CU BINE.

  • Pt.PRIMARU PENAL

   Eu nu am nici un dosar penal pe rol,dar cum poti tu sa scrii ca procesele tale se rezolva cu bine,crezi ca ti le mai poate rezolva seful tau de partid sau sotia acestuia sau ti se pare ca ai furat prea putin.
   Referitor la dovezi sa stii ca sunt chiar la amicul tau Fodor cu care ai fost candva certat pt.acel teren.

 52. -dar de terenul dat la familia goia si druga in care sustinatorul primariei era secretarul si cu fratele feraru, iau uns cu 90 ha padure ,dupa care a aparut si masinuta noua,fiul secretarului a luat prima masina de la nasi din bacau pt ca fiul acestora a facut scoala la corbu, fara prezenta.
  -de la bal nu au murit oameni de tuica,da de la bistrita sau dus stefanuca,ion labont,sosonel,D-zeu sa-i ierte .

  • Dane mai multe detali daca vrei despre acele terenuri,iar referitor la alcoolul de contrabanda se vinde in mai multe locatii in Corbu dar autoritatile locale nu au ochi pentru asa ceva.

 53. Este curios cum de a-ti uitat si de celalalt personaj, care a pornit de la NIMIC si la fel i-au rasarit masinile in curte ca ciupercile dupa ploaie, cu acelasi salar de bugetar a forat iar acum are apa in ciuda barasaoanilor,

 54. http://www.agerpres.ro/comunicate/2015/12/17/comunicat-de-presa-ani-17-36-26

  Aici gasiti ceva interesant despre ,,domnul” consilier Marin Cretu, pretenul lu Druga si frate de hotii

 55. 1. CREȚU SIMION consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Corbu, Jud. Harghita

  CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV ȘI PENAL

  În perioada exercitării mandatului de consilier local, a luat parte la ședințele Consiliului Local al comunei Corbu din datele de 18.03.2010 și 28.02.2014, participând la deliberarea și adoptarea Hotărârilor privind organizarea pașunatului pe anul 2010 și respectiv pe anul 2014.

  Ulterior adoptării acestor hotarâri, CREȚU SIMION a încheiat la data de 28 noiembrie 2012 și respectiv 13 martie 2014, contracte de arenda cu Primaria comunei Corbu, în baza carora persoana evaluata a obținut subvenții acordate de catre Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultura — Centrul Județean Harghita, în suma totala de 363.404 lei.

  Persoana evaluata a încalcat, astfel, dispozițiile art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2011, dispozițiile art. 75 și art. 77, alin. (1) și (2) din Legea nr. 393/2004.

  Agenția Naționala de Integritate a sesizat Parchetul de pe lânga Judecatoria Gheorghen, în vederea verificării indiciilor privind posibila săvârșire a infracțiunii de conflict de interese, prevăzută de art. 301 din Codul Penal al României

  • Dar oare cu ce bani merge domnu Cretu de doua ori pe an la mare,din salariul de bugetar? In calitate de consilier local omul si-a rezolvat problema cu apa la el in curte iar cei care l-au votat sa mai astepte sa vina ploaia.
   Trebuie sa vina timpul sa plateasca si ceilanti conssilieri si angajati ai primariei care au primit sume mari de bani pe nedrept indiferent cine sunt ei daca au furat sa plateasca.

 56. Toti consilieri sunt partasi cu furturile din primarie!

 57. Toti consilieri sunt partasi cu problemele din primarie!

 58. Fratilor cu bani pe care i-a incasat necuvenit dl.Cretu sar fi putut rezolva toate problemele cu apa pe Barasau si tot ai mai ramanea 30% partea primarului,au furat sa plateasca iar voi sa-i votati din nou.

 59. INTERESATU DE PROBLEMĂ

  CE DE PROBLEME SUNT ACOLO, LA VOI LA CORBU!
  CONTINUAȚI CU DAREA ÎN VILEAG A CORUPȚILOR SPERÂND CĂ SE VOR REZOLVA PROBLEMELE VOASTRE.
  SUNTEȚI DEȚINĂTORI DE MARI SECRETE, SE VEDE DIN CONCEPREA POSTARILOR!
  SPUNEȚILE PE TOATE CĂ SE VA SESIZA CU SIGURANȚĂ CEI OBLIGAȚI SĂ O FACĂ.
  POSTARILE SUNT MAI VALOAROASE DECÂT DENUNȚURILE ORI PETIȚIILE-RECLAMAȚIILE.
  INAINTE CU CURAJ, TUPEU, DECONSPIRAȚI CORUPȚI ȘI HOȚI DE BANI PUBLICI DIN BUGETUL LOCAL..
  O SĂ AVEȚI BUCURIA DE A VEDEA CUM SE RECUPEREAZĂ BUNURILE ȘI SUMELE INDOSITE, FURATE, DETURNATE ETC. SAU DATE DREPT MITĂ DE CĂTER VOI PENTRU REZOLVAREA UNOR PROBLEME.
  CU ANGAJĂRILE PE LA SCOALĂ-LICEU CUM A FOST.

 60. INTERESATU DE PROBLEMĂ

  CÂTE PROBLEME AVEȚI VOI, CORBENI! CUM SE POATE CA UN CONSILIER SA DEȚINĂ CONTRACT ADUCĂTOT DE VENIT PLUS VALOARE ADĂUGATĂ? NU ESTE POLIȚIE, SECRETAR ORI JURIST LA PRIMĂRIE ÎN CORBU?
  CE DE LUCRURI INTERESANTE.

  • Cretu nu e singurul consilier cu contracte de arenda,are si casiera de la primarie probabil pt. devotamentul cu care indeplineste sarcinile de serviciu are si fiul primarului ca e bugetar saracu de el,are si fiul viceprimarului ca saracutul e doar padurar,rudele primarului si cei care returneaza primarului 30% din subventiile incasate,mai avem si cate un mort care are contract de arenda si mai si merge si la votare,jumatate consilieri au contracte de arenda.
   Intradevar dupa ce si-au primit subventiile avem la Corbu cele mai tari rase de bovine din import cum ar fi rasa Audi,rasa Pasat,rasa Land Rover,rasa Citroien,rasa BMV,rasa Mercedes sau Golf pt.productia de lapte,am avut si angus dar ia papat primaru,pentru reproductie am avut niste tauri de la Vrancea care jaceau in curtea primariei dar la fel erau platiti din bani nostri,iar uni arendasi au trecut pe imobiliare .
   Iata cum s-au irosit milioane de euro cu concursul celor alesi de uni sa conduca com. Corbu,ce sa mai zicem de taierea ilegal a zeci de mi de mc.de lemn cu aceiasi actori in rolul principal.

   • INTERESATU DE PROBLEMĂ

    MULȚUMESC! cEVA NUME, PORECLE, ORI ALTE DATE PENTRU A SCURTA DRUMUL IDENTIFICĂRII PRESUPUSELOR PERSOANE POTENȚIAL INFRACTORE, VĂ ROG.
    FONDU FORESTIER-LEMNELE, OBIECTIV DE SIGURANȚĂ NAȚIONALĂ.
    FI PATRIOT DĂ NUME!

 61. Ion al Glanetasului

  Primarul Penal mi-a promis si mie o bucata de pamanat dupa moartea Anei…si inca nimic…Pana si vaduva Florica a primit niste lemne numai Ionica nu primeste nimic.

 62. “Ana Baciu was tagged in a photo at Primarie Resort and Spa”

  • Ion al Glanetasului

   Anuta….dar cum este posibil asa ceva…auzi sa imi dai pamantul inapoi si sa faci bine sa treci in bucatarie ca plange copilul ala…lasa prostiile astea cu spa…
   Dragi Corbeni eu cred ca este o conspiratie la mijloc primarul ne ascunde Spa-ul din comuna. Aici trebuie intervenit. Nu se poate asa ceva.

 63. Sunt in inchisoare iar sunt arestat,
  Dar pana sa ma prinda mult timp i-am fentat,
  Ce bine eram, cati bani invarteam
  Ca voi ajunge asa eu nu ma gandeam
  Din infractiuni ce am realizat?
  am pierdut ca prietenul m-a tradat…
  CELENTANO Astia vorbesc de mine?

 64. Nu vreti voi mai bine sa mutam discutia pe Facebook ?

 65. L-aţi văzut cumva pe Zdreanţă?

 66. Inca imi ascut baltagul in speranta ca primesc lemne de la primarie…

 67. George (Cosbuc )

  Noi vrem pamant!

 68. Ba esti prost!?

 69. avem site-ul primariei Corbu::)),coborìm pe scari la cer…

  • mester ùr MANOle

   daaa ….DAR ortografia lasa de dorit,==cu lucrarile (pe jumate) .Pe Bistricioara in jos,pe un mal frumos 8 mesteri mari + vice si 1-ar,stau…se uita la padure si se gindesc cum s-o…nem tudom ce gindeshte iei

 70. ati mutit cu totii,corbenii mei……………..

 71. Au mutit toti ca le frica sa mai spuna lucruri la care nu au dovezi . Si orice minune tine 3 zile

  • Penalule nu moare nimeni de frica ta,dovezi exista ca doar esti condamnat iar minunea care zici ca tine trei zile pt.tine va fi de cativa ani.
   HALAL PRIMAR AVEM LA CORBU.

 72. PT TOTI CORBENI!

  Sa se analizeze cu mare atentie fiecare candidat in parte de persoanele care merg la vot pt ca noi ne alegem viitorul. Cei de pe lista de candidati sa se gandeasca bine ce vor sa faca pt comuna sa nu mai avem surprize ca in ani precedenti!!!

 73. condamnatii ar trebui sa PLECE putin capetele ,nu sa sfideze bunul simt.NOUA CETATENILOR NE E RUSINE DE SITUATIA PENIBILA IN CARE NE-ATI PUS,……VOUA NUU???? Ne-ati inselat pe toate planurile ,ar fi frumos sa ne dati si explicatii

 74. pt.primaru penal

  Cei coandamnati in dosarul “VALEANCA”puteti afla ca de astazi detinuti scriitori nu mai beneficiaza de nici un fel de reducere a pedepsei indiferent cate lucrari stiintifice o sa scrieti,asa ca mai bine scrieti repede cateva cereri pt.lemn si aprobatile ca oricum amici vostri sant in criza de mat.lemnos.

 75. Ion v-a furat si v-a inselat,Ion stie ca hotu”neprins e ( cinstit ) de aceea va cere dovezi,Ion e smecher.Nu fii ca Ion

 76. pt.Politia Corbu

  Chiar in aceasta secunda prin fata postului de pol. Corbu trece un camion cu lemn iar in spatele camionului fiul viceprimarului cu jepul cu nr.de SM,lemnul provenind de pe Valea Seaca.Oare unde sant cei trei politisti din Corbu.

 77. suni la 112 si dai numarul de inmatriculare al masinii

 78. Pt.sefulOS.Borsec

  Va rugam sa al intelegeti si pe dl.padurar Tepelus,de la Corbu,fiul viceprimarului daca intirzie a fost schimbul doi si trei ca antemergator la masina cu lemn furat de pa raul Cupelor,poate vrea sa asi schimbe jepul,va rugam aveti putina mila si pt.el.

 79. Vine de pe Barasau sa fure de pe Valea Seaca,ca acolo e sectorul la fiul primarului.

 80. Ati inteles gresit actiunea de asta noapte a fiului viceprimarului,este in interesul celor care locuiesc pe Barasau,cu bani incasati vrea sa rezolve problema cu apa potabila pe Barasau.

 81. ion a participat la balul anual,ion n-a putut folosi baia de zeci de mii de euro,pentru ca e inutilizabila,pentru pastrarea traditiilor ion a folosit closetul de scindura traditional din curte cu gaura in podea si plin de kkt.Anu” viitor faceti ca ion::aduceti-va pungi si manusi de plastic,chiar daca nu veniti cu ciinele la bal

 82. multam primariii ca vinie apa pi barasau,si pintru omat; numa ii rog sa nu daie inundatii mari,sa ni mai putiem discurca pin la primavara,iara atunsi sa dat,drumu la soare numa tri zile pi saptamina sa nu shie asha sasita

 83. …….a inceput “campania” electorala la CORBU-HARGHITA!!!!?????

  • S-a incheiat lucrarea la sursa de apa Barasau. Lucrarile s-au desfasurat cu succes sub directa indrumare a D-lui ing. BULEU si a maistrului CRUSIRU MUGUREL.Singura problema este terminarea fondurilor proprii (imensa suma de 100.0lei de familie) , motiv pt. care au apelat la cei ce pot si vor sa-i ajute cu bani. DRAGI CONSATENI, cati dintre dumneavoastra nu a-ti avut probleme cu hidroforul, sau alte probleme legate de apa. N-am auzit si nici n-am vazut pe nimeni sa intinda mana, sa astepte ca autoritatile sau oamenii de rand sa le rezolve problema. Toti suntem locuitori ai acestei comune, toti platim impozite, toti ar trebui sa CEREM SI SA PRIMIM AJUTORUL PRIMARIEI. GOSPODARII de pe Barasau au mai primit o data ajutor financiar pt. aceiasi problema si probabil asa s-au invatat ca nu trebuie sa depuna prea mult efort si nici sa faca alte sacrificii pt. a-si rezolva problemele. O MANA INTINSA, UN MIC SCANDAL LA PRIMARIE SI TOTUL SE REZOLVA. RUSINE!!!!!!!!!!

   • Asa usor se rezolva problema? Si mie mi s-a stricat hidroforul. Pun eu 100,0lei, restul mi-l dati voi barasaoanilor? S-au poate trebuie sa plang la primarie sa ma auda cin.eva caci m-am saturat sa car apa de pe unde apuc, sa renunt la alte nevoi sa-mi pot aduna banii necesari. SI EU AM NEVOIE DE AJUTOR. Acu sa va vad si pe voi “GOSPODARILOR” de pe Barasau cat sunteti de darnici.

   • S-a pus in discutie o problema destul de grava pt.multa lume, nu doar pt. cei de pe Barasau. Oare de ce cred acesti oameni ca doar ei au nevoi, ca doar ei trebuie sa fie ajutati si nu numai odata, ignorand si ironizand pe restul lumii. Cunosc o anume d-na (o vadana), care din putinul ei a platit oameni, a batut teava mai adanc si si-a inlocuit hidroforul fara sa cerseasca de la nimeni nimic. Si ca ea sunt multi alti oameni care muncesc si isi fac prin forte proprii conditii pt. a le fi bine. CINSTE LOR!!! Chiar sunteti asa de necajiti sau e mai simplu asa? Credeam ca doar cei de pe SLAMANUL asteapta totul MOCA.

    • Cei de pe Slamanu sant cei mai privigeliati din Corbu,la ei si curentu e gratis adica sant racordati de la iluminatul public,in restul Corbului si Capu Corbului e bezna dar ei se prezinta la votare cu toti chiar si de doua ori si voteaza cum li se ordona stiti voi de cine.

   • pe barasau s-au cheltuit 600ron de familie ,plus 300 mc lemn de pe asod,era timpul sa aiba si apa.restul care au fost pacaliti cu promisiuni false ani la rind trebuie sa le urmeze exemplul, sa insiste pe linga “competenti”(organe)

 84. Ghinion PENALULE ti se apropie sfirsitul, pe 21martie 2016 lotul Valeanca primul termen la Curtea de Apel Mures.
  Vezi rapid cateva contracte pt.asociati tai,pt.copilasi.oare ce o sa faca corbeni fara tine,o sa ne fie dor de tine si sa nu uiti sa iei sapun la tine.

 85. Un amic pt.primar

  Iarasi ai ghinion PENALULE,judecatoarea Poiana Elena cae care va judecat la Tribunalul Harghita a fost arestata ieri la Sf.Gheorghe tot pt.fapte de coruptie savarsite in 2015 cand lucra la Tribunalul Harghita.
  Asta este explicatia de sa amanat sentinta voastra de 4 ori.in locul tau a fost arestata judecatoarea,pana unde ai de gand sa continui cu coruptia infractorule ?
  Sa fii sigur ca la Curtea de Apel vei avea parte de un proces corect si vei fi trimis acolo unde iti este locul,la Ciuc ai investit aiurea.

  • Un amic pt.primar

   Da da infractorule este aceiasi judecatoare care la odrinele avocatilor vostri m-a scos afara din sala de judecata de doua ori,eu neavand nici o calitate an acel dosar,dar sunt sigur ca pe domnia sa nu o sa o pofteasca nimeni afara din arest,si mai mult ca sigur o sa va antalniti poate mai aveti ceva povestit,de negociat dar o sa fiti in celule separate.Poate iti amintesti cum l-ai invatat pe Cozan sa nu recunoasca nimic ca tu ai rezolvat totul la Ciuc ca toti o sa fiti achitati,iar daca recunoaste o sa fie singurul condamnat in acel dosar.Daca e nevoie pot sa dau si numele celor doi avocati si ce functii au avut inainte sa intre in avocatura si cine sunt si ce functii au membri din familia lor la Targu Mures pe care te bazezi tu ca ati ,, rezolva,,toate dosarele.Tu chiar crezi ca cu bani [obtinuti fraudulos]poti cumpara pe orisicine,nu poti pt.ca in tara asta mai sunt si oameni cinstiti si profesionisti dar ai putina rabdare sfirsitul t-ie aproape,multe din talhariile tale ies la iveala dar marea problema e ca o sa ramana comuna fara primar si no sa mai gasim nicaieri unu ca tine.Succes si la multi ani de reeducare dupa gratii.

 86. Băi frate, ce ție dat să citești! Vrem nume nu trimiteri la persoane anonime. Numele avocaților, poate se sesizează cineva. Hai spune! Scrie numele acestora.

 87. Pt.primaru Penal din Corbu

  Asa cum ai postat pe Facebook pe Boc si Basescu este viitorul tau,doar ati fost colegi de partid numai ca tu esti condamnat deja iar maine noapte s-ar putea sa fii cazat alaturi de alti infractori ca tine din pacate tot pe bani nostri,dar merita o sa facem eforturi sa poata statul roman sa te cazeze la bulau cat mai multi ani,macar atatia ani cati ai furat de la OS.Borsec si primaria Corbu.
  Iata ca a venit si ziua scadentei pe 21.03.2016 pt.o mica parte din talhariile tale dar fii sigur ca in curand vei da socoteala in fata legi si pentru alte furaciuni.
  Succes si la multi multi ani dupa gratii ca acolo este locul hotilor ca tine.[sa nu uiti sapunu].

 88. Pt.primaru Penal din Corbu

  De ziua ta eu iti doresc la multi ani dupa GRATII.

 89. Ati auzit pe cine vrea Nicusor Druga sa puna vice? Pe Georgica Cristinoi ! Asta o uitat cand se imbata si se caca pe el? Vrea sa se cace si pe comuna noastra? Mars la puscarie! Amandoi o fost dati afara de la ocol pentru furt si inselaciune ?

 90. Am auzit bine ? Candideaza din nou si primarul și viceprimarul? NU CRED ! Deci pe bune astia au depășit orice limita a bunului simț. OAMENI BUNI ÎȘI BAT JOC DE VOI! Condamnați pentru infracţiunea de înșelăciune si pentru furt din bani publici ei nu au găsit altceva de facut decât sa CANDIDEZE! Doamne ferește!
  Mai HOȚILOR, MĂI INFRACTORILOR, nu v-a ajuns ? NERUSINATILOR
  NEMERNICILOR,

 91. Daca și acum castiga alegerile ne meritam soarta ! SA VA FIE RUȘINE druga nicusor si tepelus gheorghe
  INFRACTORI, PENALI, HOTI, NEMERNICI, FĂRĂ RUȘINE, OAMENI FĂRĂ CARTE
  Cât va mai pot înghiți oamenii? Cum aveți neobrazarea sa iesiti in strada dupa ceea ce ati facut? Ba mai mult ca sa ne aratati ca ne sfidati aveti tupeul sa candidati ?

 92. Daca iese Nicusor Druga va asteptam la Tulghes! Ne e mila de voi ! He he he

 93. Nu mai au sanse ! Vrem oameni noi . Astia asteapta sa ii lege . Hai sa fim seriosi , cine ii mai voteaza ? Si neamurile lor zic rau de ei.

 94. Georgica Cristinoi nu mai are bani ca io dat lu Hunor si vrea sa mai fure niste padure ca ii trebe lu Hunor bani 🙂
  Pe el il voteaza țiganii ca leo dat masina sa o sparga si is datori!
  Poate vine Luminita inapoi daca iese primar si se muta toti trei la Hunor

 95. Drugă nu este prost ca candidează , prost ești tu ca al votezi!
  Da cum de o renuntat la idiotu ala de vice si al vrea pe pişatu ala de Georgica?

  • A renuntat la vice ca nu au ampartit corect furaturile dar cu bani,contracte de arenda,cereri fictive pt. lemn si cu cei de pe Zlamanu poate castiga numai ca dupa procesu din iunie isi va termina mandatu tot de patru ani la mititica.

 96. Astazi 25 aprilie, stimabilul (penalul, inculpatul, anchetatul) nostru inca primar are o ,,intalnire” cu politia si procurorii din Miercurea Ciuc in legatura cu dosarul (foarte gros) legat de taierile de material lemnos pentru ,,populatie” (adica pt. Ei ). Poate ajuta Domnul si in saptamana mare se va face dreptate!
  Se strange latul !!!

 97. Astia sunt pe principiul Ori la bal, ori la spital! Si au avut curajul si nesimtirea sa umble prin sat dupe semnaturi! Si mai au si sustinatori care cat nu le plang de mila ! Lume proasta care nu vede mai departe de wc-ul din fundu curtii! Sa disparem ca si comuna ca nu ne meritam statutul ! Mi-e rusine sa spun ca sunt din Corbu ! Zici ca Tulghesul e cu 100 de ani inainte . Numa la noi “am facut capele si biserici ” Cine ma ? Voi? Cu banii lu ma-ta ? Cu banii comunei ma hotilor. Dar pentru vii ce ati facut? Ca numa la morti va ganditi. Aia va mai voteaza. De la vii ati furat cat cuprinde .
  HOTILOR

 98. Ce schimbari ! Fostul primar PNL Nicuşor Dandu candideaza pe lista PSD si fostul primar PSD Grigore Scorus candideaza de consilier pe lista PNL! Deci nu conteaza cum , impotant este sa fim la putere! Nu le-a ajuns ? S- a golit sacul? Afara cu fostii ! Nu ma intereseaza ca au furat , cel mai important este ca NU AU FĂCUT NIMIC,

 99. Jos cu Druga, cu Scorus si cu Dandu. Nu au facut nimic pentru comuna! Numa au furat! Ce le mai trebuie ? Druga la parnaie si cu Tepeluş

 100. Cum nu au facut? In 26 de ani cat au fost ei la conducere au ingropat comuna cu totul. Suntem cei mai saraci in ceea ce priveste fondurile accesate si investitiile (cu cap) finalizate. Avem capele , o cabana care incet incet intra intra in putrefactie, o stana pe argintaria neutilizabila, o porcarie de hidrocentrala care poate duce un bec, o constructid fara senx in gura vaii si …… A era sa uit case peste case si madini in curtile primarului si vicelui , in rest…… jale ! Bune ca v-ati depus candidatura sa vedeti cat sunteti de apreciati
  (Cu tot cu banii dati pt vot si cu amenintari ) . Incet incet strangem un dosar cu probe pt DNA . Lumea e scarbita de voi si e dispusa sa vorbeasca si sa dea declaratii! Primele declaratii vin dd pe paraul Savului si de pe Barasau! Stiti voi penalilor despre cine e vorba

 101. Dupa ce il leaga pe PENALUL DRUGA vor intra in faliment asociati lui PRUSU si CUSCRU GHITA ,el fiind principalu furnizor de materie prima pt. ei ,adica lemn furat din padurile comunei,situatie in care nenea Ghita o va abandona pe cuscra lui Druga,mie chia mie mila de ei,dar poate isi aminteste penalu DRUGA despre acele facturi false gasite in sediul primariei,care de cativa ani sunt in lucru la IPJ Harghita,dar au fost platite catre asa zisi furnizori tot din bani nostri,asa ca ar fi bine sa votati iarasi PENALI ca dupa ce ii leaga sa se organizeze alte alegeri locale fara cadouri si atentii electorale.
  Cine voteaza pe DRUGA PENALU si gasca lui de HOTI este complice la jafurile din Corbu.

 102. Pe 13 iunie la o saptamana dupa alegeri ii leaga . Exista informatii sigure in acest sens ! Detalii veti afla la timpul potrivit ! Nici Emil Cozan nu scapa! Si ce e mai nasol este ca vor avea si averile, pe care exista sechestru asigurator, confiscate ! Sa vedeti atunci spectacol!

  • Despre Emil Cozan s-a scris mai putin,si el este unul din MARI FERMIERI din Corbu care impreuna cu doamna Maricica au contribuit la falsurile facute in cadrul asociatiei fantoma,care de frica DNA-ului si-a instrainat casa in acte pe numele unei rude din Toplita,doar el se plimba cu masina asociatiei cumparate la suprapret in interes personal zilnic si in stare de ebrietate pe drumuri publice fara ca Politia din zona sa il intrebe de sanatate,tot la el la magazin se vinde alcool de contrabanda si alte produse nefiscalizate,magazinul fiind vizavi de sediul Politiei Corbu.La noi la Corbu apropiati primarului PENAL daca au in acte 3-4 amarite de vaci sunt mari fermieri si incaseaza miliarde de lei,vezi exemplu lui CRETU,iar cetateni de rand ai comunei nu au unde sa pasuneze cu animalele deoarece pasunile sant arendate celor care impart subventiile cu PRIMARU PENAL care mai are tupeul s-a candideze din nou pe liste cu CACHI ALT MARE OM DE AFACERI [HOT DE PADURE]si alcolist notoriu care mai este si epitrop la biserica din Capu Corbului[poarta pempers xxxl].Daca ai votati chiar va meritati soarta.

 103. Sunteti singura comuna in care un candidat condamnat pentru prejudicierea bugetului local candideaza !
  Va așteptăm la Tulghes

  • La voi la Tulghes luni 02.05.2016 va canta Irina Loghin la noi la Corbu va canta mult timp DNA-ul,eu chiar le doresc succes sa ne scape de tilhari.

 104. pt.mari fermieri din Corbu

  Cei din lotul Valeanca si amici lor cu contracte de arenda,adica mari fermieri din Corbu care va-ti batut joc de comuna noastra si de cetateni cinstiti ai comunei grabitiva sa va ciocniti ouale chiar daca sint de la Cozan si nefiscalizate si ceva carne de angus ca la anul viitor de Paste o sa fiti serviti cu arpacas,e recomandat pt. ficatul putred de alcool al lui DRUGA PENALU.
  La multi ani si sarbatori fericite dupa gratii PENALILOR.

 105. Pt.Corbeni a doua inviere va fi dupa ce ii leaga pe nemernici care conduc comuna si complici lor.
  Bafta si sa scapati de ticalosi mai repede.

 106. Noi la Tulghes am deschis ochii la timp! Treziti-va si voi sau veți dispărea ca si comuna! Am auzit ca unii din voi se tem ca daca pleaca primarul vor avea contractele de arenda suspendate! Nu va fie frica, nimeni nu poate rezilia un contract incheiat corect! La noi dupa ce a venit Marcel s-au luat mai multi bani si s-au incheiat mai multe contracte de arendda! Interesati-va !

 107. Domnule primar, domule viceprimar!
  Daca nu va este jena ca dupa 8 ani in care ati distrus si ati devalizat comuna si padurile ei, sa mai candidati si pe langa acest lucru sa mai aveti si tupeul sa va scoateti obrazul in lume si sa va faceti campanie electorala, inseamna ca sunteti doua cauze pierdute. Pierduta insa nu ne este speranta ca lumea va va arata cat de mult va iubeste! De ce nu va faceti campanie si la persoane care gandesc? La mine la usa nu ati fost ca, asa bine-crescuta cum imi place sa cred ca sunt) va scoteam in suturi! Mi-a ajuns rabdarea capat si va promit ca eu impreuna cu mai multe persoane vom iesi in strada si va vom face anticampanie (ne-am pegatit materialele- poze cu casele si masinile cumparate cu bani furati, poze cu analfabeta Laura Tepelus conducand masinile primariei, poze cu jaful din codru, poze cu investitiile fara noima, poze cu dezastrul din comuna)! Gata ! Pana aici! Am luat legatura si cu presa si am trimis in jur e 200 e poze in format electronic cu ceea ce ati furat ! Urmeaza sa ne facem singuri dreptate! O sa stam la sectiile de votare si o sa va injuram ca la usa cortului daca aveti tupeul sa apareti ! Ati fost in campanie doar la cei cu care v-ati impartit PRADA si la tiganii care sunt usor de cumparat (50 de lei)!
  Sa stiti ca si cei care v-au promis ca va voteaza nu o sa puna stampila pe voi! Am cateva exemple! De ce ati inceput sa deveniti subit un primar care are timp sa vorbesca si cu noi poporul, de ce pana acum nu luati lumea la ocazie si acum, dintr-o data carati lumea de la Ciuc pana acasa? Dintr-o data ati invatat sa salutati , dintr-o data pareti intresat de problemele corbenilor ? Va e frica? Oricum din ce am aflat nu prindeti toamna acasa!
  Rusine sa va fie

 108. In ceea ce priveste ceilalti fosti primari Dandu si Scorus ar face un gest nobil daca si-ar retrage candidaturile! Gata cu hotia si cu cei care au stiut sa traga doar foloase , dar nu au facut nimic! Primarrul din Tulghes este un exemplu ca se poate face treaba in 4 ani , nu in 26 ! Rusine si voua

 109. Contra voastra

  Ai perfecta dreptate. Si eu ma bag la un protest împotriva lor ! Jos cu hotii si cu incapabilii!

 110. daca voi ne vreti , noi nu va mai vrem ! afara cu voi ! afara, afara

 111. Nu le pasa stati linistiti. isi fac campanie in continuare. ce putem face este sa adunam oameni care au curaj sa spuna ca au primit bani si sa facem sesizare la politie, nu la noi, la miercurea ciu ca astia de la noi sunt pe o mana cu hotii. trebuie sa scapam de toti hotii

 112. trebuie sa aratam ca ne pasa noua! Imi place sa cred ca spiritul civic nu a murit si ca suntem capabili sa aratam ca EXISTAM, GANDIM, SI NE PASA , altfel nu avem dreptul sa ne lamentam! Daca ne convine sa aveti in fruntea noastra oameni de teapa celor doi (plus acolitii lor) atunci o sa suferim consecintele si o sa fim COMPLICI la actele de VANDALISM pe care cei doi, impreuna cu complicii lor, le fac fara nerusinare si fara a le pasa ca ii vede si ii judeca cineva. Sperante sunt! Am stat de vorba inclusiv cu unul de pe lista ALDE(lista primarului Druga) si am aflat (fara sa pun intrebari) de opinia lui, opinie corecta, pertinenta si TOTAL IMPOTRIVA celor doi !

 113. Domnule director Raucescu
  toata stima si respectul pentru d-stra , dar daca nu luati masuri facem reclamatie pentru campanie politica in scoala.
  doamna Mirela Laurent face campanie domnului primar druga la clasa a-12-a.
  Va rugam luati masuri ! copi va comfirma

  • m-as mira sa primesti un raspuns …legatura dintre primar si conducerea scolii fiind aproape frateasca (la impartire)

 114. Corbean 100%

  Hopa! Incepe lumea sa deschida ochii! Ma bucur ca mai sunt oameni deschisi la minte in comuna noastra ! Deci nu e totul pierdut! Acum sper ca si cei doi , druga si tepelus , sa citeasca si sa vada ca lumea ȘTIE, lumea VEDE, lumii ii PASĂ! Sa ne ajute Dumnezeu sa redevenim ceea ce am fost, o comuna frumoasa, dezvoltata cu oameni de valoare si cu oameni cu principii! Trebuie sa ne unim forțele sa aratam ca si voturile noastre conteaza, nu doar Slamanu si “arendasii” !
  Doamne ajuta!

 115. A început campania electorala pentru druga penalul. A inceput deja cu bani cu promisiuni cu abureli si cu multe miciuni.

 116. miscari de protest? ar fi o noutate pentru comuna Corbu! ramane sa vedem daca se vor pune in practica. Lumea pare hotarata! bafta

 117. Daca si ”intelectualii” (unii) tin cu druga mi-e mila de voi . Reinoiesc invitatia VA ASTEPTAM LA TULGHES

 118. Jos cu hotii ! Vrem comuna dezvoltata nu furata! Sa vedem ce minciuni zic in campanie? Sa vedeti ce inventeaza!

 119. PT corbeni
  Realizarile primarului druga
  –muzeul stana haiducilor .miliarde de lei cheltuiți aiurea.ar trebui sa o cumpere el ca e miliardar și i propun sași facă cavou din ea .
  -spațiile comerciale din gura văii .bani aruncați pe apa sâmbetei
  -o micro centrala PT averea lui și a lui cazan.credeți ca a făcut-o PT corbeni.nu tot PT el
  -una casa noua
  -una casa renovata
  –un auto pasat
  -un auto bmw
  -un jep cu volan pe dreapta
  -un audi
  -un chevrolet
  -2 TIR lucrează pe comunitate sub acoperirea partenerului sau de afaceri ,știți care nu va mai scriu……..
  -una clădire internat școlar
  -una nunta de lux a fiului
  și stați sa îmi aduc aminte de tot…

  -un

 120. ignorați primul mai scriu pe telefon și e greu.
  Pentru corbeni
  Satana!!!! în 2 mandate ai vandalizat comuna .nici nu ai făcut nimic în folosul comunei ,ai tăiat toate pădurile ,ai cheltuit și banii aiurea și mai ai tupeul sa candidezi hoțule druga.
  .Da banii înapoi comunei ca nu ai întrebat pe nimeni ce are nevoie comuna .ești constient ca pe cei care își plătești sa te voteze își fac nevoile înfundul curții!!! în schimb tu ești miliardar.apropo sa vedem și noi ce ai scris în declarația de avere cad țai depus candidatura.pușcă cu realitatea?
  Neai lăsat săraci mizerabilule! da banii înapoi ca nu avem apa în casa,drumuri,trotuar,lemne de foc și câte ne mai trebuie! tu când treci prin Borsec ,Toplița ,Tulghes nu vezi câte sau realizat dar de primari adevărați nu de hoți.rușine sa Îți fie.da banii înapoi comunei !!!

 121. pt druga
  câți bani ai furat recent din vopsirea gardului primăriei? ăsta a fost penultima afacere? mai are bani comuna?tu chiar nu ești conștient ca nu sunt ai familiei tale?chiar Îți place culoarea de la gard?
  frumos ca în desene animate! se potrivește rOz cu albastru, iarba verde și fântana arteziana -Desene animate!gândește ca corbenii sunt vii nu moți și au nevoie de locuri de munca și tu ce ai făcut pt noi?numai mașini de lux ai cumpărat .cui din corbu î trebuia dacie nou la primărie!porcule numai în lux Îți place să trăiești! defapt nu a numărat nimeni brazii din averea comunei!scuze fiul tău ca e pădurar pe pădurea comunei și vilu amantul cuscrei tale și conserva la care distribuiți marfa ,tot neam cu voi.cu sacosa va dat banii ?sau cu plicul?Nu va mai satura satana de furat!

 122. dle PRIMAR DRUGA ai întrebat vreodată corbenii ce probleme au?căre i statutul primarului ?te rog spune ne și noua ca poate nu stim.ai făcut tot baluri și paranghelii sa prostești lumea! cu toațe scuzele știi ca țiganul când nu are ce sa mănânce da drumul sa cânte casetofonul!!! zau ca ți se potrivește! Ucigate crucea satana de nemernic ce esti ! sa nu mai poți fura banii comunei șa te îmbogățesti tu și familia ta.

 123. Blesteme ! Cei care il voteaza sunt sub atingerea blestemului! Jos cu hotii!
  Dacia a luat o pt amanta Laura ! A si facut un mic accident cu ea deja !

 124. Deșteptarea

  Hai sa scriem ce stim fiecare ca a furat druga !
  PADUREA COMUNEI
  BANII DE LA BUGET
  BANII DE LA APIA
  BANII DIN CONSTRUCȚIA STÂNEI POPORULUI
  CONTRACTE CU PRUSU
  BANII PE CERERILE DE LEMN PE NUMELE VADUVELOR
  BANI DIN CONTRACTELE FICTIVE CU TODORAN
  BANI DIN CONTRACTELE CU FIRMA DE LA VRANCEA
  BANI DIN CONSTRUCTIA STANEI DE PE ARGINTARIA
  BANI DIN DEMOLAREA SCOLII DE LA CAPU CORBULUI
  BANI DE LA CUSCRU GHITA SI CUSCRU VILU
  BANI FURATI DE FIUL LUCI DIN PADUREA COMUNEI
  BANII DE PE LAPTELE BĂTRÂNILOR
  BANI FURATI DIN SUTELE DE DECONTARI FICTIVE
  (Inclusiv amanta Laura sia dus baiatul cel mare la Alba Iulia cu masina primariei si cu bonuri de la primărie )
  BANI FURATI DIN REPARAȚII FICTIVE LA MASINI LA LOTI LA TULGHES
  (Unde isi repara si copii lui masinile gratis)
  BANI DIN CONTRACTELE FICTIVE CU FIRMA LUI OROS
  continuarea ain numărul viitor
  Mai bine nu candida si numse lua lumea de el

 125. Hai sa ne unim fortele si sa scapam de cei doi ! Vrem o schimbare

 126. din NEREALIZARILE primarului:
  1.singura comuna cu drumuri pline de gropi
  2. singura comuna fara pa potabila
  3. singura comuna fara canalizare
  4. singura comuna fara un loc de cazare
  5. singura comuna fara un parc de joaca pentru copii
  6. singura comuna fara asistenta medicala permanenta
  7. singura comuna in care nu s-a asfaltat macar un metru
  8. singura comuna in care nu s-au accesat fonduri europene
  9 . singura comuna in care mai exista case fara curent electric
  10. singura comuna fara investitii majore
  E.T.C.

 127. din ,,REALIZARILE” primarului

  1. singura comuna cu primar si viceprimar condamnati in prima instanta
  2. singura comuna unde fiul primarului ,,are grija” de padurile comunei
  3. singura comuna in care nu mai exista padure (decat foarte putina)\
  4. singura comuna in care masina primariei este folosita in scop personal de amanta primarului
  5. singura comuna in care contractele incheiate cu :PRUSU, OROS, GHITA POCAITU, FIRMA DIN VRANCEA au adus profit DOAR primarului si viceprimarului
  6. primarul a bagat curent gratis doar la cabanele acolitilor (LIVIU GRASU)
  7. s-au construit case si vile din banii furati din padurile comunei pentru copii primarului si pentru viceprimar
  8. s-au cumparat multe masini din banii furati din padurile comunei pentru primar si fii acestuia si pentru viceprimar si copii acestuia
  9. singura comuna unde dintr-un salariu de bugetar s-a reusit ce altii nu au reusit intr-oi viata de munca cinstia
  10. imbogatirea celor care au avut contracte cu primaria
  11.imbogatirea consilierilor locali (a unora) peste noapte
  12. singura comuna in care rude de gradu 1 a primarului , viceprimarului si consilierilor au contracte de arenda cu primaria
  13. singura comuna unde politia locala conlucreaza cu cei care fura din padurile localitatii si inchide ochii la marsaviile facute de acolitii primarului si viceprimarului
  14. singura comuna unde politia locala primeste plocoane din partea primarului (carne de vitel, bani, tuica de la oros si excursii)
  15. singura comuna in care primarul si viceprimarul intocmesc cereri pentru material lemnos pe numale locuitorilor fraieri si isi insusesc profitul
  16. singura comuna in care primarul si viceprimarul se duc la DNA si la procuratura cu masinile primariei (ar trebui sa mearga cu masinile personale pentru ca dosarele sunt pe persona fizica nu pe primarie)
  ETC

  MENTIONEZ CA PENTRU TOATE CELE ADUSE LA CUNOSTINTA DVS EXISTA PROBE SI MARTORI

  • Ai uitat de celalat fiu al primarului care are contract de arenda,la fel si fiul viceprimarului,si casierita(amanta primarului),sau de stina hotilor(haiducilor)la care fostul utilizator a uitat sa plateasca chiria iar curentul electric il furau de la stilpul de linga magazin.

  • Ai dreptate dar la aceste jafuri sunt partasi si consilieri locali,unde este oare si care sunt atributiile CURTI DE CONTURI(sau sint complici si ei),eu personal am facut o sesizare in acest sens catre curtea de conturi Harghita in luna martie 2015 si mi sa raspuns ca anului cursul anului 2015 nu le mai permite agenda pentru a verifica cele sesizate de mine.

 128. CETATEANUL TURMENTAT

  Eu cu cine votez?
  Cu Druga, NU, am inteles ?
  Pai atunci cu cine ?
  Cu Tucu de la bufet sau cu Romica profesoru?
  Cu Tucu daca votez imi da de baut, dar atunci Romica imi da nota mica!
  Daca votez cu Romica e bine, dar atunci poate mor de sete ca Tucu nu imi mai da de baut!
  offff
  merg la popa sa vad ce zice ?
  daca candideaza si popa?
  e tarziu sa imi bag candidatura ? as vota cu mine , dar nu sunt bun de primar ca am avut exemplu prost pe Druga . MARE HOT
  Mi-am amintit , Druga mi-a dat de baut sa votez cu el , dar eu nu votez cu el . Oare isi da seama?
  NUUUUUU ca e prost! el are ochi doar pentru bani!

  ma mai gandesc
  Dar trebuie o schimbare ca asa nu se mai poate !
  Va las , ma duc sa beau ceva ! nu la Tucu ca nu imi da

 129. Fratilor e bine ca vati trezit si voi,pana acuma ati dormit cu toti,dar daca stiti atit de multe despre infractiunile,jafuri si hotiile facute de catre cei pe care majoritatea ia-ti votat[au fost votati si de morti]sa conduca comuna adresativa institutiilor statului abilitate in acest sens asa cum am facut si eu in urma cu patru ani cand druga PENALU mi-a cerut sa impart subventiile cu el desi eu aveam un numar mare de animale mi-a reziliat contractul de arenda,dar a facut zecide contracte unor persoane care la data respectiva aveau cate un amarat de caine in curte si sant mari fermieri,uni dintre ei find gasiti incompatibili de ANI,EU ORICUM VOI CONTINUA LUPTA CU EL chia daca in urma cu vreo doi ani printrun intermediar cu domiciliu in Corbu a angajat un rachet de la Chisinau sa ma lichideze,fapta care a fost musamalizata desi au fost audiate cateva persoane in acest sens,acest indvid ca sa nu piarda puterea e in stare sa dea foc comunei.Pentru cei care inca mai cred ca acest individ este o victima a mea sa stiti ca eu am dovedit totul cu acte infractiunile facute de el si gasca lui,merita sa ai votati din nou.

 130. Fiecare dintre noi vedem zilnic camioanele lui Prusu si GHITA Pocaitul cu lemn furat din padurile comunei dar niciunul dintre noi nu avem curajul sa sunam la 112,nu la politia Corbu pt.ca aici nu se rezolva nimic,unul din politisti din Corbu fiind premiat de Druga in ajun de Paste cu o mie lei.Camionul lui cuscru Ghita circula zilnic de 2-3 ori pe traseul padurile com.Corbu-gater Borsec cu lemn fara acte sau cu avize false fara ca cineva sa il intrebe de sanatate,camion cu numere false,fara RCA,fara rovineta,fara licenta de transport,fara ITP valabil,dar el aduce pt.organele din zona complici la tilhariile lui porcii de Craciun,porumb sicapsuni,tuica de prune,in schimb Prusu este asociat cu druga,ei avand pe comunitate cateva tiruri mercedes.

 131. Bravo domnule! Curajul ne lipseste tuturor ! Va apreciez pentru atitudine! Sa plateasca si el si cei cu care fura si politia care ii acoprra ! Exista pe biroul sefului politiei Harghita, domnul Moldovan, hartii si dovezi despre activitatea politiei Corbu, dar dupa cum stiti instrumentarea unui dosar dureaza!

 132. Totul in viata se plătește, mai devreme sau mai târziu! Cel mai urat lucru pentrj noi este ca suntem conduși de doi infractori.

  • Foarte adevarat ca santem condusi de cativa infractori numai ca au ajuns in aceste functii datorita voturilor majoritati corbenilor care au fost usor de manipulat,iar ca sa te lupti cu ei inafara de curaj trebuie sa ai coloana altfel cazi tu pe locul doi si mie mi-au inscenat un dosar penal la DNA,unde mi-am dovedit nevinovatia,fiind sfatuit de avocatul lui Druga ca nu am nicio sansa sa ma lupt cu ei dar eu nu am renuntat aceasta asa zisa lupta iar ei vor plati pt.jafurile facute in detrimentul majoritati corbenilor si vor fi trimisi acolo unde este locul infractorilor.

 133. Nu votați cu hotii

  A inceput sa ameninte oamenii ca daca nu iese el primar o sa aiba de suferit! E jegos

 134. Sloganul lui druga

  Sloganul lui Druga !

  Primarul şi viceprimarul comunei Corbu, condamnaţi în primă instanţă
  pentru obţinerea ilegală de fonduri de la APIA

  asa sa-i ajute Dumnezeu!

 135. oamenii de rand

  Trebuie schimbat in primaria aia tot!
  de la culoarea gardului pana la primar totul trebuie aruncat la gunoi !

  lasand gluma la o parte cei ce vor veni trebuie sa analizeze cu mare atentie si sa trieze “graul de neghina”
  nu zic ca nu sunt si doi, trei oameni care ar trebui sa ramana : Paula, Nelu, Kati, Maria Bota! in rest totul trebuie luat de la zero
  trebuie oameni noi, cu idei noi, cu viziune, cu mentalitate noua! Cei care vor veni trebuie sa uite de interesele personale si de grup, iar primordial in activitatea lor trebuie sa fie CETATEANUL si dezvoltarea comunei!
  VA VOM VOTA , DAR VOM FI CU OCHII PE VOI

 136. In luna iulie 23 inca o nunta de lux organizata de dl.viceprimar pt. fica domniei sale cu bani europeni,dar daca ii leaga in iunie trebuie amanata nunta vreo patru ani.Distractie placuta.

  • Nu votați cu hotii

   Daca e cu bani europeni e bine ca nu trebuie sa dam bani

  • Jos cu Hotii

   Ar face un gest de onoare dacaar demisiona si ar renunta la candidatura. Dar cum sa traiasca fara furaciuni ? In timp ce altii mor de foame el prejudciaza statul si bugetul local cu miliarde ! Stiti cat a costat terenul de sport din gura Barasaului? Cat stadionul din Tulghes! Se putea face cu fonduri europene, dar nuuuuu, primarul l-a facut cu bani de la buget ca sa putea sa bage 70% in buzunar! Mai aflam cate una
   Astia de la DNA Tg Mures au zis ca deschid un punct de lucru la Corbu

 137. pt.toti corbeni

  Pentru a demisiona nu mai are rost,la candidatura nu are curaj sa renunte fiindca il paraseste amanta doar nu se multumeste cu o amarata de dacia daster,dar ce vor face saraci copilasi cand taticu nu ai mai poate scoate din rahat,cand penalu nu il mai poate santaja pe seful os. Borsec ca daca se ,,atinge,,de fiul sau Luci va trece padurile comunei in paza la un ocol privat sau se plimba cu limuzinele cumparate din bani comunei in stare de ebrietate pe drumuri publice fara ca cineva sa ii intrebe de sanatate.

 138. veste mare am aflat! incep investitiile in comuna Corbu!
  Dupa 8 ani in care nu s-a facut nimic, domnul primar druga cu vicele au incept investitiile!
  Ati vazut ca incep lucrarile la apa! de ce credeti ca le-au lasat in toamna si inceo doar acum? Camnpanie electora!
  Pai bine ma hotilor dupa 8 ani doar acum ati gasit banipentru lucrari?
  am mai auzit ca vor sa asfalteze . o sa faca o mizerie de asfalt ! cum poti asfalta cand apa si canalizarea nu sunt realizate! stiti cum cu bani furati! ca sa fie siguri ca oamenii ii mai aleg sa poata sta ei linistiti sa mai furedin bani nostri!
  MAI PENALILOR 8 ANI NIMIC SI MISCATI ACU INAINTE DE VOT? CINE MAI PUNE BOTU E MAI PROST CA VOI!

 139. pot sa asfalteze si pe luna ca tot nu mai au sanse! ei nu intreaba oamenii? de fapt lumea ii minte ca inca o sa ii mai voteze. eu cu cine am vorbit nu a zis nici unul ca ii mai voteaza , inclusiv oameni de pe lista lor. O acceptat sa candideze ca druga ii ameninta si face intimidare !
  pot spune sigur ca am scapat de ei!

 140. OAMENI BUNI ! DRAGI CORBENI! NU CONTEAZA CU CINE VOTATI, IMPORTANTESTE SA VOTATI CONTRA LUI DRUGA SI A LISTEI SALE DE INFRACTORI!
  COMUNA NOASTRA MAI ARE UN PAS PANA LA DESFIINTARE! MOBILIZATI-VA SI MERGETI LA VOT !
  CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA!

 141. NU SE POATE CA FIUL PRIMARULUI SA AIBE GRIJA DE PADURILE COMUNEI ! NU SE POATE CA O INTREAGA COMUNA SA FIE FURATA DE O SLEAHTA DE HOTI ! AVETI MARE GRIJA !
  CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA! CONTRA DRUGA!

 142. OAMENI BUNI UITATI-VA LA COMUNELE DIN JUR , DEZVOLTARE , BANI , INVESTITII !
  LA NOI ? HOTIE , PROSTIMEA POPULATIEI CU BALURI SI BANI ARUNCATI SA LE INCHIDA GURA, APRIMAR SI VICEPRIMAR CONDAMNATI !
  CE NAIBA , NOI NU PUTEM SA TRAIM INTR-O COMUNA ASA CUM TREBUIE SA ARATE O COMUNA!
  ATI VAZUT CULOAREA GARDULUI PRIMARIEI ? SPUNE TOT DESPRE CAPACITATEA CELOR 2 CONDAMNATI DE A FI IN FRUNTEA COMUNEI NOASTRE !
  GATA CU EI !
  JOS CU DRUGA SI TEPELUS!JOS CU DRUGA SI TEPELUS!JOS CU DRUGA SI TEPELUS!JOS CU DRUGA SI TEPELUS!JOS CU DRUGA SI TEPELUS!JOS CU DRUGA SI TEPELUS!JOS CU DRUGA SI TEPELUS!JOS CU DRUGA SI TEPELUS!JOS CU DRUGA SI TEPELUS!JOS CU DRUGA SI TEPELUS!JOS CU DRUGA SI TEPELUS!JOS CU DRUGA SI TEPELUS!JOS CU DRUGA SI TEPELUS!JOS CU DRUGA SI TEPELUS!JOS CU DRUGA SI TEPELUS!JOS CU DRUGA SI TEPELUS!

 143. Daca voi credeti ca le pasa de spusele voastre va înșelați! Acu doua zile am auzit o vorba a primarului ,, BOII RAG SI TIMPUL TRECE “

 144. Nu ii pasă. Si-facut calculele. Cu Romica e mai greu, Tucu nu ia 60 de voturi. Are destui oameni cumparati. Nu va mai agitati, fura toata comuna si gata . Ne auzim după alegeri.

 145. Pt om de rand

  De ce esti pesimist! Multa lume nu zice nimic pt ca se teme. Asta nu inseamna ca il si voteaza! Nu ai cum sa fi normal la cap si sa il votezi pe hotul asta cu gasca lui. Auzi tu, Giorgica Cristinoi vice?
  Nu mai are bani de pempers? El aduce voturi ca e in relatii bune cu tigancile ! Tiganii se plimba cu masina lui si el face striptis cu tigancile. Halal om si-a ales Druga. NU AU SANSE !

  • pt.toti corbeni

   CACHI o sa fie vice in sectoru Zlamanu daca are bani sa plateasca alegatori de acolo,acum patru ani a candidat independent si a avut 20 de voturi dar a pierdut voturile lui taicaso a lui Lumi si Hunor,el nu a fost in stare sa-si faca ordine in curtea lui (dobindita fraudulos) cum sa faca ordine in comuna noastra (hotu),acum cateva zile si-a batut copii si i-a scos in drum,e un exemplu bun pt.comuna chiar avem nevoie de unu ca el,votatil.

   • pt.toti corbeni

    A era sa uit CACHI este consiliat de fostul militian Panainte.

   • Acest personaj este caracterizat atât direct cât şi indirect. Mijloacele indirecte reies atat din limbaj, fapte, comportament şi relaţia cu alte persoane, iar cele directe sunt recunoscute din atitudinea oamenilor, fata de el. Ma bucur ca unii deschid ochii chiar siin ultima suta de metrii. Bafta celor care merita aceasta functie. Asa, poate ca si unii si-ar arata adevarata față.
    Nimeni nu se naste invatat, dar nu e o scuza pentru a muri prost !

 146. OARE CHIAR NU VEDEM UNDE NE INGROAPA CEI DIN CONDUCEREA COMUNEI?
  OARE CHIAR NU NE DAM SEAMA DE SITUATIA JENANTA IN CARE AU ADUS COMUNA CEI DOI?
  OARE CHIAR NU NE PASA DE VIITORUL COMUNEI SI AL COPIILOR NOSTRI?
  OARE CHIAR NU VREM SA SE DEZVOLTE SI COMUNA NOASTRA?
  OARE NE PASA DOAR DE 100, 200 DE LEI CAT NE INGHESUIE IN BUZUNAR DRUGA SI AI LUI PENTRU UN VOT?
  OARE NU NE DAM SEAMA CA DOAR ACUM SI-A ADUS AMINTE DRUGA CA TREBUIE SA FIE OM CU CEILALTI?
  OARE NE PLACE CUM SE COMPORTA CEI DIN CONDUCEREA COMUNEI CU NOI?
  OARE NU MERITAM MAI MULT?
  OARE II MAI LASAM SA ISI BATA JOC DE NOI SI DE BUNURILE COMUNEI INCA 4 ANI?
  OARE NU NE PASA CA NE PLEACA TINERII?
  OARE NU NE DAM SEAMA CA CEI DOI AU FURAT 8 ANI SI ACUM NE ARUNCA NISTE FIRMITURI?

  DACA NU NE PASA NE MERITAM SOARTA !

  SOARTA NOASTRA SI A COPIILOR NOSTRI ESTE IN MAINILE NOASTRE !

  MERGEM LA VOT SI VOTAM VIITORUL ASA CUM IL VREM

 147. Mai lipsea Gogu langa Georgica si era trupa completa pt alegeri ! Schiopu ala nu are minte nici cât țiganii care il fura! Halal oameni

 148. Incredibil cum omul asta s-a inconjurat doar de oameni analfabeti si incompetenti! El trimite in campanie pe casiera analfabeta si femeia de srviciu! Asa ceva … ! Cum nu ii este jena ? Ce planuieste cu stana haiducilor ca astazimdupa mult timp a stat in permanenta cu Oros acolo

 149. pt.toti votanti

  La Corbu cea mai reusita campanie anti druga PENALU a facuto DNA-ul iar voturile vor fi numarate pe 13 iunie de catre magistrati Curti de Apel Mures, sectia penala dupa care druga si tovarasi lui vor fi incatusati si trimisi intr-o alta campanie pana la urmatoarele alegeri locale(peste 4 ani).Multumim DNA-ului.

 150. trebuie sa ne mobilizam impotriva hotilor si coruptilor care au distrus aceasta frumoasa comuna!
  trebuie sa punem oameni de valoare, cu principii care sa ne poata scoate din situatia jenanta de a fi condusi de DRUGA SI CEI 11 HOTI!
  va convine sa fiti condusi de druga si de tepelea? nu cred

 151. Ce valori morale asteptati de la Druga si Țepeluş? Ei in primul rand nu stiu ce sunt alea,iar in al doilea rand moralitatea pentru ei nu exista ca nu poti scoate bani din ea! Ei sustin ca nu au gresit ca au furat! Greseala apartine functionarilor de la APIA ca i-au prins! Ei au muncit pentru comuna, ca aici in comuna si-au facut case, impozitul pe zecile de masini ale lor merge la bugetul comunei, si lumea e nemultumita!
  Pai cum sa va spun, dar la Tulghes s-a facut in 4 ani cat Druga si Tepelus nu vor face toata viata daca raman in functie! Au inceput sa intrebe lumea daca vrea sa se lege la apa? Pai acum se face asta? Nu la inceput? De ce nu spun oamenilor ca apa nu va fi functionala pentru ca uzina de apa nu e autorizata? Stiti cu ce apa vor sa alimenteze comuna? Cu apa din Bistricioara care vine de la Bilbor unde toti bilborenii isi varsa apa menajera si fosa septica in apa. Cu apa din weceul bilborenulor sa se spele ei si sa isi faca mancare!
  Sa vad ce mai spune Mirela Laurent de asta cand il mai sustine pe Druga ?
  Cum sa nu il sustina ca i-o promis ca o pune directoare daca iese primar. Cu astia doi pleaca liceul si Comuna la Tulghes! Is curios ce se va intampla la alegeri ! Mirela Laurent e sefa de comisie la votare.Trebuie ajutat hotul sa castige. Toate astea asteapta o revolutie! Vor iesi corbenii in strada ! De data asta gata

 152. La scoala din Capu Corbului au cheltuit ceva bani cu conducta de apa care nu a fost autorizata dupa care au adus un utilaj pt.foraj,utillaj care a forat la dl.vice si la dl. Cretu probabil tot pe bani nostri,pe Mirela o intelegem ca e domnisoara si i se mai urca la cap.
  Ei merg pe princioiul ca nu conteaza cine si cum voteaza ci conteaza cine numara voturile.
  Apa menjera se varsa in bistricioara si de pe Valea Seaca de la cativa alegatori ai lui druga,dar nimeni nu are ochi sa ii vada.

 153. Mulțumesc pentru precizări! Banuiesc ca Mirela este pusă pentru a-l ajuta in vreun mod pe cumătru ei sa castige, dar Dumnezeu e mare si ii vede! Ii mai vad si alegătorii, pe Mirela o vede lumea cat este de placuta ca si vecina ei zicea ca asta o ia razna daca nnu ii gaseste cineva un barbat! Doar ea ar putea fi in stare sa tina cu prostii! DECI PRIMARUL NE PREGATESTE APĂ CU KK ! Mulțumim druga pentru daruri !

  • Probabil ca in noul complex comercial construit de dl. penal druga va functiona si un magazin cu produse EROTICE pt.Mirela sa se calmeze si pt.el sa-si poata satisface amanta,iar darurile adevarate le vor primi pe 13 iunie.

 154. un anchetator

  AS FI CURIOS SA AFLU CUM OROS FACE SI DESFACE TOT CE MISCA IN COMUNA.SI CU CE PRETURI,ORICUM SPER CA NOUA CONDUCERE A COMUNEI SA FACA PUBLIC DOSARUL CU MARSAVIILE FACUTE DE PRIMAR SI ORSAN.NU SE POATE CA SA FIM CONDUSI DE UNUL CA OROS,,,,,

  • pt.anchetator

   Oros este cel care si in timpul lui Scorus curata pasunile comunei doar pe hirtie,participa la licitatiile trucate cu trei firme toate ale iar pe urma venea cu facturile si isi incasa bani,dupa care daca nu a impartit corect cotizatiile ia luat locul alt osan Mihoc care a construit vestita stana a hotilor cu 800.000 de euro,a zugravit scriptic scolile si caminele din Corbu, dupa el a urmait vestitul Prusu cu intretinerea si demolarea scolilor din Corbu iar in ultimul timp se platesc facturile lui Oros.
   Prusu a incasat bani pentru construirea mansardei casei parohiale din Capu Corbului insa lucrarea a fost executata cu munca patriotica de cativa ,,enoriasi,,din sat.

   • Un anchetator

    Stimate domn.Ati uitat oare capelele de miliarde?Wc-ul de sute de milioane?Terenul sintetic de cea mai proasta calitate care a costat cine stie cat?Statiile de autobus?Baia de tot rasu din Caminul Cultural?Scena cea noua?Si nu in ultimul rand constructia din Centru care nu respecta nici macar planul si asa prost?Toate scestea si multe alte ,,CONTRACTE”,ghiciti:Pe toate ,dar absolut pe toate le-a ,,Castigat”dl.OROS.

 155. Un anchetator

  Oare nu v-ati uitat niciodata la nr.de inmatriculare de la jeepul fiului d-lui vice?Ce coincidenta.Si al primarului?Oare o fi un cadou?Ce ziceti d-le Oros?

 156. pt.anchetator

  Cu siguranta ca lui Oros nici nui pasa de noi la fel nici hotilor care inca conduc comuna atata timp cit noi ne platim impozitele sa aiba ei ce fura,pt.Oros doua jepuri second e maruntis ca doar is tot din bani nostri.
  La Corbu nu numai ca voteaza morti dar li se solicita sa plateasca si impozit,mie personal mi-au trimis de la primarie titlu executoriu sa platesc impozit si gunoiu menajer pt.mama mea moarta de cativa ani,bani care probabil ajungeau la Oros din care isi primeau si ei cotizatia.

 157. pt.anchetator

  Oare unde sunt organele statului care sunt platite regeste tot din bani nostri pentru a stopa aceste marsavii,sau se pare ca sunt complici si ei la talhariile de zi cu zi care ne distrug comuna si tara.Rusine sa le fie si lor.

 158. asta e sistemul democratic initiat de Iliescu,adi nastase…..patrimoniul national transferat in cel personal e aproape legal

 159. Am aflat ce o sa scrie pe afisul lui Druga !
  CAUTAT PENTRU FURT!

 160. Cetățeanul turmentat

  Io is bat da nu is prost! Alții nu is Beti da is prosti!
  Cum sa votezi cu Drugă? Pe asta îl leagă până la vară!
  Eu tot nu stiu cu cine sa votez! Cu Romica ……. sau cu Tucu! Tucu nu are șanse dar îmi e mai la de el. Dar dacă îi dau votul lui are Drugă șanse mai multe , deci îl dau lui Romica ! E greu cu votarea asta! Mai bine nu merg la vot ! Dar dacă nu merg la vot se bucură Drugă ca hoții lui merg toți. Deci ? Ce sa fac ?
  AȘTEPT SUGESTII
  mă găsiți la crâșmă
  Va pup

  • Tu,…..ai dreptate intr-un fel,dar umbla vorba in sat ca Romica e cam mincinos si nici nu sta in Corbu……,..deci……hai noroc.

 161. Atunci hai sa il alegem pe TUCU sa ne conduca tiganca lui ! Bine gandit Turos !

  • Turosel romanca lui Tucu e din neamuri de mizicieni,plus cu experienta acumulata in Spania sunt cei mai potrivit cuplu sa conduca comuna,mai bine sa disparem ca comuna.
   Cand ai timp sa ne spui si noua care sunt realizarile de o viata ale lui Tucu si ce anume il recomanda pt.functia de primar.Halal candidat.

   • Ai uitat ca nu de mult ,draga Daniela erai ,,subagent” sau sub Nelu Politistul Satului?Nu mai da lectii de moralitate si hai la o bere! Hacccc.

  • Daca Tucu este candidatul PNL-ului la Corbu era mai bine sa se desfinteze ca organizatie de partid locala,oare el reprezinta pe cei cu optiuni liberale in Corbu?
   Daca bine inteleg voi asa zisi liberali din Corbu ii dati o mana de ajutor lui Druga,intradevar politica e curva.

 162. Ba voi sunteti proști? Voi va luati de Romica și de Tucu ? Drugă o distrus comuna si voi ii analizati pe ei? Da si un tigan de pe Slamanu sa vina si e mai bun decât Drugă Nicuşor! Nu vedeți că am rămas in urma trenului din cauza hotilor? SUNTETI BATUTI IN CAP, PROȘTI ȘI VĂ MERITAȚI SOARTA
  DE S-AR DESFIINȚA COMUNA CA NU MERITAM SĂ EXISTĂM
  Oameni buni, trebuie sa mergem la vot și sa îl schimbăm pe Drugă împreună cu hoții lui!
  Am aflat de ce îl susține Georgica pe Drugă, i-o promis ca il pune paznic de pășune! Asta ne mai trebe , inca un hot nesatul.
  Proștilor deschideti ochii ca muriti

 163. In timpul ala era interzis avortul,se aproba daca era in urma unui viol.

 164. Romica te rog sa-ti calmezi postacii.Nu mai atacati familiile,la adapostul anonimatului.Daca aveti ceva de spus ,spuneti-mi in fata .Ce aveti de castigat daca ma atacati?Oricum nu o sa va raspund.Sau poate asta vreti?Oricum cei ce pierd sunteti voi(adica tu!)

  • Iti raspund eu in locul lui Romica,nu este o rusine sa faci parte dintr-o familie de muzicieni,de rusine s-a facut PNL-ul ca nu au un candidat care sa se poata bate cu Druga si te-au pus pe tine ca sa il ajute pe Druga luind cateva voturi de la Romica.Felicitari PNL-istilor.

 165. Pt. TUCU si ROMICA ! Ba oameni buni, voi nu va dati seama ca cei care baga ura între voi sunt oamenii lui Druga ? Se vede de la o poștă! , Asta vrea, să vă luptati voi intre voi sa uite lumea de el. S-a mai discutat ceva de el ? NUUUUU
  Oare de ce? Ca si-o făcut treaba POSTACII LUI !
  Oricum o mizerie de chat !
  Daca Tucu si Romică nu sunt buni sa rămâneți cu Druga !

 166. Bine ca atacati familiile lor si de a lu Druga…… NIMIC!
  Oricum familiie nu trebuie implicate !
  Rezolvam problema la vot nu pe chat !
  Ceea ce vreau sa spun este JOS DRUGA

 167. Hai sa nu intram pe mizeria asta de chat nici unu sa srie si sa citeasca ei singuri!

 168. Cu PENALU druga nu avem cum sa raminem nici in cel mai urat cosmar pt.ca pe 13 iunie il leaga pe el si gasca lui de interlopi(fermieri)iar familia si-a implicato singur prin contracte de arenda si jafuri din padurile comunei.
  Problema o rezolvam la vot daca merge lumea la votare ( nu numai ai lui druga) si nu se fraudeaza ca pana acum la numararea voturilor.

 169. Si eu așa zic. Sunt oamenii lui druga care încearcă sa schimbe atenția oamenilor de la ei. Daca aveti minte nu ii băgați în seama. Incep încet, încet sa facă și ei campanie electorala. Oare nu se poate închide chatul ăsta! Ce e mult e mult! Ne terfelim unii pe alții in fata județului! Nu e frumos

  • Nu te obliga nimeni sa citesti (e cam grea limba ramana pt.tine) dar e bine sa stie toata tara cine si ce se mai fura la Corbu, probabil esti si tu printre cei vizati,fiecare are dreptul la opinie.

 170. Romica și Tucu, parerea mea este ca va faceti rau daca intrati in jocul lor si răspundeți la provocări! Eu zic sa va faceți campanie linistiti ca Drugă nu mai are șanse! Nu faceti ceea ce vor ei sa va balacariti pe un chat de kkt! Ei sunt încolțiți si ataca in stanga și în dreapta! Nu pierdeti voi daca intrati in hora cu ei ci câștigă druga ! Asa ca ….
  Bafta la amândoi!

 171. Nu sant purtatorul de cuvant al nimanui,sant un alegator care nu poate vota cu interlopi ce vor sa se ascunda in spatele partidelor politice.
  Un om care nu a realizat nimic prin munca cinstita (nu fraudulos ) in viata lui cum poate sa conduca o comuna ?????? (tot prin frauda)????

 172. Sambata 14 mai 2016 nenea Ghita pocaitul cuscrul lui Druga a sosit cu un transport de capsuni de la Satu Mare si le-a distribuit furnizorilor de materie prima(lemn furat )si celor care sant platiti sa pazeasca padurile si transportul de mat.lemnos.Pofta buna.

  • pentru,..~pt. curiosi~, tare prost sau proasta trebuie sa fi,.. sa crezi ca materia prima se poate plati cu o ladita de capsuni…

   • pt. ,,yanis,,

    Proasta sa ii spui lui doamna maicata desteptule,eu nu am facut referire la cantitate sau ambalaj,oare de unde stii tu de o ladita?nu cumva esti unul din cei care au primit si ei sau esti chiar cuscrul Ghita pocaitul?,daca nu esti nici unul din ei sa iti vezi de treaba ta.
    Daca esti cuscrul Ghita poate iti amintesti de americanu si de dolari de la el si de firma ORIZONT 2000,de hotiile care la ai facut pe firma lui,ai vandut lemn si cherestea pe acea firma, avize si facturi de le cauta fiscul prin toata tara fara sa platesti un leu impozit,e bine sa stie lumea ce pocait sfant esti tu

    • ~pt. curiosi~, nu sunt nici cuscrul Ghita, nici unul din cei care a primit favoruri. Sunt unul care stie mai multe decat stiti voi toti la un loc. Dar,…nu barfe si minciuni.
     Ar fi bine daca v-ati uita prin curtea prorpie,…ca toti sunteti o apa si un pamant…

 173. pt.dl.fost profesor tucu

  Tu vorbesti de personalitate interlopule sau ai uitat ca daca nu era taicato popa in Corbu sa iti rezolve razolve rahaturile jumate viata ti-o petreceai in puscarie,cine dracu crezi ca voteaza cu tine ratatule?
  A rudele de pe zlamanu(muzicieni).

 174. Deja, se fac demersuri ptr. dezvaluirea identitati , asteptati-va in orce moment la afisarea adresei de email si a numelui. Prea multe atacuri nefondate au fost.

 175. Te rugam sa enumeri toate ,,atacurile nefondate,, si nu mai speria lumea ca se va afisa adresa de email .d.nule Nicușor

 176. Totul merge pe probe , nu pe afirmatii !! Deci Bafta .

 177. Art. 72
  1. Orce persoana are dreptul la respectarea demnitatiisale.
  2. Este interzisa orce atingere adusa onoarei si reputatiei unei persoane , fara cosimtamantul acesteia ori fara respectarea limitelor prevazute la articolul 75 . Legea 287/2009

  • Cand e vorba de un candidat la o functie publica e cu totul altceva,alegatori trebuie sa stie cine este onorabilul candidat si care este demnitatea,onoarea si reputatia respectivului (ceia ce uni dintre voi nu aveti ).
   S-au faci referire la onoarea de a cinsti potentiali alegatori cu alcool ?Poate ne spui si noua unde ai terminat dreptul si daca nu cumva l-ai avut profesor pe dl.Tucu.

 178. pt. ,,mister yanis,,

  Daca chiar stii mai multe decat toti la un loc si nu ai curajul sa vorbesti esti un las sau esti complicele lor,iar prin curte m-am uitat acum si nu am vazut nimic in neregula,uitate si tu prin curtea ta(daca ai curte )s-au e de la Druga?,iar eu nu am fost si nu sunt o apa si un pamint cu Druga si gasca lui de hoti daca la asta te refereai.

 179. Cam tirziu Domnule Dusa ne-ti uitat atitia ani si acuma va-ti adus aminte si de CORBU ………..!

 180. pt.un primar PENAL

  Penalule ai uitat sa pui afise prin comuna cu numele si poza ta de interlop,sau e suficient ca apar pe holurile instantelor de judecata,parca acum patru ani toate gardurile din Corbu erau pline cu afise cu tine si gasca ta de hoti sau ai putea macar sa pui cateva afise cu sentinta penala din 31.12.2015 prin care tu si echipa ta ati fost condamnati.
  Ai putea sa faci pt.alegatori o lista (ca alea care le ai aruncat la mine in curte acum patru ani )cu marile realizari in cele doua mandate de primar penal s-au crezi ca ajung listele facute de DNA SI IPJ Harghita,cateva cereri pt.lemn pt.cuscrul Ghita sau Prusu,vreun contract pt.Oros,cateva capele dar grabestete ca pe 13 iunie vei sarbatori victoria cu arpacas,ceva padure pt. CACHI,mai fa ceva si pt.amanta.Bafta si la multi ani unde le este locul celor ca tine.

 181. pt.un primar PENAL

  Ne spui si noua unde se afla ATV-urile cumparate din bani comunei,stim ca unul era inchiriat amicului tau militianul trei sute,unul era pe la Mihai Canciuc care ti-a inchiriat un microbus acum patru ani cu care transportai alegatori la sectia de votare,poate ne spui si noua de unde ai facut rost de papuci sport pe care saptamana trecuta i-ai facut cadou electoral alegatorilor tai,tiganii de pe Zlamanu,daca sunt de firma pastreazati cateva perechi,o sa iti prinda bine la bulau si nu uita de sapun.

 182. pt.un candidat PENAL

  Penalule cred ca ar fi bine sa stie toti alegatori din Corbu de ce astazi dupa masa tu iti rupeai afisele electorare pe Valea Corbului pe care oricum ai enumerat numai nerealizarile tale ca primar PENAL,dupa ce a fost instiintata Autoritatea Electorala Permanenta ,Biroul judetean Harghita pt.ca nu ai mandatar financiar,pe afise nu apare tirajul,tipografia,pt. cine este realizat si codul mandatarului,deci sunt mai mult decat false, ai vrut iar sa prostesti lumea ,fapta pt.care cu siguranta vei da socoteala,din orice tu trebuie sa furi cate ceva ca doar asta stii sa faci.
  HALAL PRIMAR SI CANDIDAT(nu te mai chinui sa le rupi,de fapt tu iti faci campanie la inmormintari,crezi ca te mai voteaza mortii?)

 183. Astazi e mare sarbatoare la Corbu,s-a inceput astuparea gropilor pe drumurile comunale pt.ca se apropie alegirile,daca ar fi alegeri in fiecare luna poate am avea si noi drumuri ca in alte comune.
  Lucrarea este executata de catre aceiasi firma care a construit si vestitul zid chinezesc de pe Valea Corbului,poate ar trebui sa stim si noi cei care platim impozite cat costa aceste lucrari(pt.ca sunt bani nostri nu ai lui druga )si daca se poate sa stim care este comisionul primarului.(oricum vom afla)
  Poate vrea sa isi ingroape afisele electorale false.?????

 184. Daca ai curajul posteaza descrierea crimei lui Ion Bot.

  • IPJ-ule este o mare diferenta intre o crima si un omor din culpa rezultat in urma unui accident rutier,macar atat putea sa te lamureasca druga penalu ca doar e student la drept in anul cinci la frecventa redusa iar din 13 iunie va incepe doctoratul in drept penal pe o perioada de cinci ani la zi,eu ai doresc succes.

 185. pt.alegatori(complici)lui druga penalu

  4. Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Târgu Mureș au dispus trimiterea în judecată a inculpaților:

  DRUGĂ NICUȘOR, primar al Comunei Corbu, județul Harghita, în sarcina căruia s-au reținut următoarele infracțiuni:
  – complicitate la infracțiunea de folosire sau prezentare de documente sau declarații false, inexacte sau incomplete care au ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul general consolidat al comunității europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor,
  – complicitate la infracțiunea de înșelăciune,
  – fals intelectual,

  ȚEPELUȘ GHIORGHE, viceprimar al comunei Corbu, jud. Harghita, la data faptelor, în sarcina căruia s-au reținut următoarele infracțiuni:
  – folosire sau prezentare de documente sau declarații false, inexacte sau incomplete care au ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul general consolidat al comunității europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor, în formă continuată,
  – înșelăciune,
  – efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană ori încheierea de tranzacții financiare, utilizând informațiile obținute în virtutea funcției, atribuției sau însărcinării sale,
  – instigare la infracțiunea de fals intelectual,
  – fals intelectual,

  COZAN EMIL, președinte al Asociației Crescătorilor de Bovine și Ovine Văleanca, LABONȚ-POP SILVIU, reprezentant legal al Asociației Crescătorilor de Bovine și Ovine Văleanca, ASOCIAȚIA CRESCĂTORILOR DE BOVINE ȘI OVINE VĂLEANCA, în sarcina cărora s-au reținut următoarele infracțiuni:
  – folosire sau prezentare de documente sau declarații false, inexacte sau incomplete care au ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul general consolidat al comunității europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor,
  – înșelăciune.

  În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

  În cursul anilor 2008 – 2012, inculpații Țepeluș Ghiorghe, viceprimar al comunei Corbu, județul Harghita, Labonț-Pop Silviu și Cozan Emil, președinte al Asociației Crescătorilor de Bovine și Ovine Văleanca (denumită în continuare Asociația) au depus la A.P.I.A. – Centrul Județean Harghita, în numele Asociației, 5 cereri de acordare de plăți pentru schemele de sprijin pe suprafață, aferente anilor agricoli respectivi, solicitând aceste sume de bani pe baza unor înscrisuri false și inexacte (adeverințe, contracte de arendă) și declarând că Asociația deține în exploatare suprafețe de pășune aparținând Primăriei comunei Corbu mult mai mari decât cele arendate în realitate.
  În susținerea cererilor, inculpații au prezentat mai multe adeverințe emise de Primăria comunei Corbu, în care angajați ai Primăriei au consemnat în mod nereal, la cererea inculpatului Țepeluș Ghiorghe, că Asociația deține teren în arendă, deși nu avea deschis rol agricol sau arendase o suprafață mai mică decât cea pentru care Asociația a solicitat sumele de bani. Aceste adeverințe au fost semnate și de Drugă Nicușor, în calitate de primar al comunei Corbu. În plus, Drugă Nicușor a semnat și contracte de arendă între Asociație și Primărie fără să verifice dacă Asociația îndeplinește condițiile legale pentru a arenda terenurile respective.
  În acest demers, inculpatul Țepeluș Ghiorghe a reprezentat interesele Asociației deși avea și calitatea de viceprimar al comunei Corbu, județul Harghita.

  În această modalitate, Asociația a obținut pe nedrept suma totală de 612.423,03 lei (echivalentul a aproximativ 147.928 euro), reprezentând fonduri europene și fonduri de la bugetul de stat.

  A.P.I.A. – Centrul Județean Harghita s-a constituit parte civilă în procesul penal cu suma de 612.422,97 lei.
  În vederea recuperării acestui prejudiciu, procurorii au instituit sechestru asigurător asupra unor bunuri mobile și imobile aparținând inculpaților Labonț-Pop Silviu, Țepeluș Ghiorghe, Cozan Emil, Drugă Nicușor, Asociația Crescătorilor de Bovine și Ovine Văleanca.

  Dosarul a fost înaintat spre judecare la Judecătoria Toplița.

 186. pt.familia indurerata druga

  Nu se rezolva nimic prin faptul ca un primar penal ameninta pe cineva cu redeschiderea unui dosar penal,de fapt este un santaj impotriva unui contracandidat politic pt.al face sa taca,s-au daca crezi ca stii ceva nereguli despre finalizarea acelui dosar si ai ascuns acele aspecte poti fi si tu pedepsit pt. tainuire plus santajul te mai alegi cu inca un dosar penal dar la cate dosare penale ai ce mai conteaza inca unul.

 187. Mare eveniment la Capu Corbului,in plina campanie electorala primaru penal a inceput construirea unui wc-u ecologic(din cherestea ) in spatele caminului cultural linga laptaria construita de Silviu Labont care a costat 3000 mc.lemn de pe Argintarie sat,dar inca nu stim cine are voie sa il foloseasca,poate numai alegatori lui daca au emotii cand pun stampila pe buletinul de vot,sau cred ca e pentru CACHI viitorul vice dar asta il vinde ca sa scumpit pempersu,musai ca angajeze si un paznic si a uitat sa mentioneze si aceasta investitie pe afisele electorale.
  Felicitari penalule.

 188. pt. alegatorii lui Druga

  Portal > Curtea de Apel TÂRGU MUREŞ > Informaţii dosar
  Informaţii dosar
  Informaţii generale
  Părţi
  Şedinţe
  Căi atac
  Citare prin publicitate

  Informaţii generale
  Nr. unic (nr. format vechi) : 1005/326/2013
  Data inregistrarii 05.02.2016
  Data ultimei modificari: 20.05.2016
  Sectie: Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie
  Materie: Penal
  Obiect: infracţiuni de corupţie (Legea nr. 78/2000)
  Stadiu procesual: Apel

  Părţi
  Nume Calitate parte
  MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE-DIRECŢIA GENERALĂ REGIONALĂ A FINANŢELOR PUBLICE BRAŞOV PRIN ADMINISTRAŢIA JUDEŢEANĂ A FINANŢELOR PUBLICE HARGHITA, ÎN REPREZENTAREA INTERESELOR AGENŢIEI NAŢIONALE DE ADMINISTRARE FISCALĂ Intimat Parte civilă
  LABONŢ-POP SILVIU Intimat Inculpat
  ŢEPELUŞ GHIORGHE Apelant Inculpat
  COZAN EMIL Apelant Inculpat
  DRUGĂ NICUŞOR Apelant Inculpat
  ASOCIAŢIA CRESCĂTORILOR DE BOVINE ŞI OVINE VĂLEANCA Apelant Inculpat
  AGENŢIA DE PLĂŢI ŞI INTERVENŢIE PENTRU AGRICULTURĂ – CENTRUL JUDEŢEAN HARGHITA Intimat Parte civilă
  AGENŢIA DE PLĂŢII ŞI INTERVENŢIE PENTRU AGRICULTURĂ-BUCUREŞTI Apelant Parte civilă
  STATUL ROMÂN PRIN MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE. Intimat Parte civilă

  Şedinţe
  13.06.2016
  Ora estimata: 12:00
  Complet: C4AP
  Tip solutie:
  Solutia pe scurt:
  Document:

  30.05.2016
  Ora estimata: 12:00
  Complet: C4AP
  Tip solutie: Termen intermediar
  Solutia pe scurt:
  Document:

 189. pt. alegatorii din Corbu

  Au trecut opt ani de cand preacinstitul druga Penalu este din pacate primarul comunei Corbu,perioada in care comuna noastra s-a intors in timp prin ani 80,dar el se lauda cu marile realizari cum ar fi:achizitie daster,pt.cine stiti voi,capele mortuale in speranta ca iarasi vor vota morti cu el,decolmatare microhidrocentrala pt. ca ramas fara curent la pastravaria proprie,de fapt este singurul beneficiar al acelei investitii facute din bani nostri,casa parohiala la Capu Corbului ????nenorocitule casa parohiala a fost construita din bani cetatenilor din Capu Corbului in 98-99 cand tu erai inca talhar sef la OS.Borsec,tu i-ai platit lui Prusu constructia mansardei dar a fost facuta cu munca voluntara de cativa locuitori din sat,si lista continua dar nu aminteste nimic despre casele copiilor lui sau despre masinile de lux cumparate din bani nostri,despre contractele cu Prusu ,Oros,Mihoc sau cu cei din Vrancea,sau cu cuscru Ghita,despre taierile ilegale a zeci de mi de mc.de lemn.
  Daca va uitati pe lista lui de candidati la consiliul local uni sunt deja condamnati,alti trimisi in judecata pt.obtinere ilegala de subventii pe agricultura,alti au contracte de arenda incheiate de druga sau sotia este foarte apreciata pt.serviciile inafara programului de primar.
  Pt.toate realizarile lui ca primar chiar ca mai merita un manda sau doua la Poarta Alba.
  Multumim pt.tot CONDAMNATULE si voi votatil.

  • pt. alegatorii din Corbu

   Sintem singura comuna in jud.Harghita care nu are o retea de apa potabila,nu avem canalizare,nicio ulita asfaltata,dar avem duster nou,avem stana hotilor de 800000 de euro,oare numai cu acesti bani risipiti aiurea cati km.de drum se puteau asfalta dar a inceput construirea unui wc de rasu lumi linga caminul cultural si laptarie,sintem tot singura comuna unde primarul si viceprimarul sint condamnati pt.furt si inselaciune dar mai au nesimtirea sa candideze din nou,la noi copii primarului si ai viceprimarului au contracte de arenda.

 190. pt. uni candidati din Corbu

  Pt.acele persoane care candideaza la alegerile locale din Corbu doar pt. a fura si a se imbogati in continuare le doresc odihna placuta in acele capele cu care se lauda ca sunt marile realizari.

 191. pt. alegatorii din Corbu

  Campania electorala s-a incheiat dar candidatul CONDAMNAT isi continua campania impreuna cu sotia,copilasi,Prusu,cuscrul Ghita umbla pe la case cu bani si promisiuni in speranta ca mai poate prosti lumea sa il mai voteze inca odata pt.ca cred ei ca mai au multe de furat impreuna.
  Alegatori nu vor sa inteleaga ca dupa disparitia condamnatului druga in curte la asociati lui in loc de camioanele cu lemn fara acte de provenienta vor intra dubele cu mascati (da doamne),copilasi lui druga vor ramane fara locuri de munca(se gasesc la Poarta Alba).
  PT.TOATE REALIZARILE (DOSARELE PENALE) CHIAR MERITA VOTAT,LA FEL SI LISTA LUI DE CONSILIERI,UNI CONDAMNATI ,ALTI TRIMISI IN JUDECATA,ALTI CERCETATI PENAL,SOTUL AMANTEI,RESTUL CU CONTRACTE DE ARENDA.
  ACESTEA SUNT PERSOANELE CARE AU DISTRUS SI SARACIT COMUNA NOASTRA,OARE MAI MERITA VOTATI?????

  • pt. alegatorii din Corbu

   Sunt curios daca maine seara dupa numararea voturilor CONDAMNATUL druga impreuna cu CACHI vor mai sarbatori ca acum opt ani(aveti grija ca nu are pempers)dar alti cu siguranta vor avea motive sa sarbatoreasca si maine seara si pe 27 iunie.

 192. Mai sontorogule cu cat te plateste druga sa ai cari babele de pe Valea Seaca la votare cu masina ta de handicapati,macar motorina t-io plateste nesimtitule.
  Tu cu druga sunteti cei mai mari hoti din Corbu nerusinatilor.

  • URMEAZA ZECE SERIALE. CUM POATE FI DEMIS UN PRIMAR ?

   • Primul serial afost duminica prin vointa majoritati populatiei din Corbu care s-a cam saturat de hotiile si talhariile CONDAMNATILOR si a gasti lor de nenorociti.de acum asteptam ziua de 27 iunie sa scapam definitiv de acesti mafioti nesimtiti.

 193. pt.viitorul primar

  Domnu Primar va rugam sa aveti putina mila de dl.CACHI DACA TOT SI-A DORiT SA FIE VICEPRIMAR,terminati constructia wc-ului din Capu Corbului si angajatil pe el la biroul de taxare al investitiei lui druga,poate ne spune si noua ce continea plicul pe care i la inminat duminica druga pe ulita din spatele caminului.
  Va mutumesc pt.intelegere.

 194. pt.DRUGA CONDAMNATU

  Mai HOTULE spunene si noua cum ai sarbatorit duminica seara,la fel ca acum opt ani.parca te astepta CACHI si marele om de afaceri BARBOSU in Capu Corbului.oare cu mai merg la furat de lemne fara sprijinul tau ca doar tu dadeai ordine sa fie lasati in pace.

 195. pt. PENALU druga

  Stimate fost primar in prezent CONDAMNAT oare chiar nu ai avut timp astazi sa te mai afisezi in fata multimi cu ocazia sfintiri Biserici din Corbu sau credeai ca cineva iti va simti lipsa,ca doar in numele biserici ai vandut mii de mc. de lemn de fapt ti-ai trimis reprezentantul si beneficiarul lemnului furat in numele biserici Prusu,ma asteptam sa vad cum te imbratiseaza si te lauda episcopul si preoti dar pt.tine mai bine sa te imbratiseze Politia si DNA-ul,nu ai mai gasit sponspri pt.zilele comunei???
  Pt.toate realizarile in interesul comunitati si furturile in interes personal majoritatea corbenilor iti dorim sa putrezesti in puscarie hotule.

 196. pt. CONDAMNATUL druga

  Chiar ma bucur ca nu ai participat la investirea noului primar,nu de alta dar stricai toata atmosfera de acolo dar va trebui sa participi de acum incolo la multe multe procese pt. furturile facute de tine impreuna cu complici tai.
  Maine este ultimul termen in dosarul Valeanca ceia ce inseamna ca in urmatoarele dosare vei fi citat pe adresa penicentiarului,deci nu vei avea motive sa lipsesti,oare avocatul tau te va mai reprezena daca din fericire nu mai esti primar sa ai platesti onorariile din bani comunei,porcule???.
  Tu chiar credeai ca nu vei da niciodata socoteala pt.talhariile si furturile facute,de ce nevastata povesteste ca tu te ai zbatut mult pt.comuna iar corbeni te au tradat,probabil nu au fost de firma adidasi pe care i-ai dat tiganilor,poate iti mai aduci aminte de amenintarile si denunturile calomnioase la adresa mea din 2009,dai iata ca adevarul iese la iveala,surprizele te asteapta,iar eu si multi alti corbeni iti dorim sincer sa putrezesti in puscarie,sper sincer ca maine noapte sa fii cazat la un hotel apartinind de ministerul de justitie.

 197. I have noticed you don’t monetize your website, don’t waste your traffic, you can earn additional cash every month because you’ve got hi quality content.
  If you want to know how to make extra $$$, search for: Mrdalekjd methods for $$$

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.