PSD a depus listele de candidaturi pentru Consiliul Judeţean Harghita | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 23 iunie 2024
Home » Politic » PSD a depus listele de candidaturi pentru Consiliul Judeţean Harghita
PSD a depus listele de candidaturi pentru Consiliul Judeţean Harghita

PSD a depus listele de candidaturi pentru Consiliul Judeţean Harghita

Partidul Social Democrat şi-a depus, joi, la Biroul Electoral Judeţean, lista de candidaturi pentru Consiliul Judeţean Harghita.

Preşedintele PSD Harghita, Romeo Ţepeş-Focşa, a declarat că a fost depusă listă completă, de 35 de persoane, printre candidaţi aflându-se persoane noi, care nu au făcut parte până acum din Consiliul Judeţean, împreună cu specialişti şi persoane din toate domeniile de activitate.

„Am depus lista cu speranţa că munca de 4 ani, din actualul mandat al colegilor noştri în Consiliul Judeţean Harghita, îşi va pune amprenta pe votul celor care vor să ne dea o şansă să îi reprezentăm din nou şi să facem aşa cum am făcut până acum, să ne facem treaba cum ne dorim şi în interesul cetăţeanului”, a precizat Romeo Ţepeş-Focşa.

El a menţionat faptul că pentru funcţia de preşedinte al CJ Harghita candidatul partidului este Rugină Ciprian, fost consilier judeţean, actual administrator public al municipiului Topliţa.

În ceea ce priveşte numărul de consilieri judeţeni din partea PSD, acesta şi-a exprimat speranţa de a obţine un număr semnificativ de consilieri care să reprezinte partidul în cadrul Consiliului Judeţean. „Avem speranţa să obţinem 4, dacă nu chiar 5 consilieri”, a afirmat el.

Primii cinci candidaţi la Consiliul Judeţean de pe lista PSD sunt: Dan Ciprian Rugină, Răducu Florin Lăzăroiu (directorul general la fabrica de apă minerală din Borsec), Lucian Conţiu (medic chirurg la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc), Nicuţă Nicolai, Costin Hîrlav (inspector şcolar general adjunct).

***

Tot ieri, Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) şi-a depus la Biroul Electoral Judeţean lista de candidaturi pentru Consiliul Judeţean Harghita. Pentru funcţia de preşedinte al instituţiei, candidat al UDMR este Bíró Barna Botond, unul dintre cei doi vicepreşedinţi ai CJ Harghita. (E.Ş.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.