Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Percheziţii domiciliare în municipiul Odorheiu Secuiesc, într-un dosar penal ce vizează infracţiuni economice | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 19 mai 2024
Home » Societate » Percheziţii domiciliare în municipiul Odorheiu Secuiesc, într-un dosar penal ce vizează infracţiuni economice
Percheziţii domiciliare în municipiul Odorheiu Secuiesc, într-un dosar penal ce vizează infracţiuni economice

Percheziţii domiciliare în municipiul Odorheiu Secuiesc, într-un dosar penal ce vizează infracţiuni economice

  • Au fost confiscate aproape 500 de kg de tutun pentru narghilea, 6 litri alcool etilic şi 26 de litri de detergenţi

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita au pus în executare, luni, 5 mandate de percheziţie domiciliară, emise de Judecătoria Odorheiu Secuiesc, la domiciliul unor persoane fizice şi la sediul unei persoane juridice din municipiu. Percheziţiile au fost efectuate în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind infracţiuni economice.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Harghita, în urma percheziţiilor efectuate au fost descoperite şi indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, 492 de kilograme de tutun pentru narghilea, 6 litri alcool etilic, 26 de litri de produse de uz casnic (detergenţi), susceptibile a fi contrafăcute, documente contabile, precum şi telefoane mobile şi un carneţel cu înscrisuri.

Un bărbat de 53 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

Conform sursei citate, în ceea ce priveşte depistarea celor 26 de litri de produse de uz casnic susceptibile a fi contrafăcute, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, conform prevederilor Legii nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.