Noi membri în conducerea Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 22 iunie 2024
Home » Societate » Noi membri în conducerea Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş
Noi membri în conducerea Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş

Noi membri în conducerea Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş

Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş devine tot mai puternic, iar acum, cu binecuvântarea PS Andrei, Episcopul Ortodox al Covasnei şi Harghitei, ne bucurăm sa anunţăm ca îl vom avea alături pe domnul Daniel Corneanu care ne va ajuta cu întreaga activitate în judeţul Harghita.

Domnul Corneanu este membru al Adunării Eparhiale a Episcopiei Ortodoxe a Covasnei şi Harghitei, fiind distins în anul 2016 cu Crucea Episcopală, cea mai înaltă distincţie din cadrul acestei structuri bisericeşti. Antreprenor de succes, preocupat şi de agricultură şi creşterea animalelor, domnul Daniel a devenit un reprezentant de vază al comunităţii din Sărmaş, în nordul judeţului Harghita.

Membru în Asociaţia „România Culturală” şi membru de onoare al Vânătorilor de Munte, apărarea valorilor naţionale şi a spiritului românesc alături de credinţa ortodoxă îl îndreptăţesc pe deplin sa facă parte din structura de conducere a Forumului Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş.

Continuăm cu încredere şi nădejde munca pentru păstrarea şi apărarea identităţii naţionale în inima României, unde a fi un bun român nu reprezintă doar o calitate, ci o datorie! Doamne ajută!

Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş

Preşedinte Dragoş Burghelia

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.