Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Sebastian Buzilă, președintele PNL Harghita, și-a anunțat candidatura pentru primăria municipiului Toplița | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 15 aprilie 2024
Home » Politic » Sebastian Buzilă, președintele PNL Harghita, și-a anunțat candidatura pentru primăria municipiului Toplița
Sebastian Buzilă, președintele PNL Harghita, și-a anunțat candidatura pentru primăria municipiului Toplița

Sebastian Buzilă, președintele PNL Harghita, și-a anunțat candidatura pentru primăria municipiului Toplița

Marți seară, Sebastian Buzilă, care este președintele PNL Harghita și membru în cadrul Consiliului Local Toplița, și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al municipiului de pe Mureșul Superior.

În cadrul unui comunicat de presă, acesta preciza că nu a luat ușor decizia de a candida deoarece în cazul unui succes va trebui să lase „în urmă” firma pe care a pornit-o în urmă cu 20 de ani.

A decis să candideze, preciza acesta, „pentru că îmi doresc ca Toplița, orașul în care trăim, să fie un loc mai curat, mai îngrijit și mai liniștit.

Vreau ca Toplița să devină un magnet pentru locuitorii din întreaga zonă.

Doresc ca toplițenii să beneficieze de locuri de muncă bine plătite, de o infrastructură de secolul XXI în toate zonele orașului, de o viață culturală și sportivă bogată, de școli și spital cu servicii de calitate.

Am decis să candidez pentru funcția de primar al Municipiului Toplița, nu pentru că am căutat această provocare, ci pentru că am fost îndemnat de voi, toplițenii, cei care vă doriți progres”.

Acesta mai spunea că nu va face „promisiuni goale. Nu voi vinde iluzii doar pentru a câștiga voturi. Viziunea mea este una realistă, cu pași concreți și măsuri sustenabile pentru a transforma Toplița.

Asta nu se face peste noapte. Va fi un proces de durată.

Dar este momentul pentru o administrație care să lucreze pentru voi și alături de voi. Sunt aici să ascult, să înțeleg și să acționez pentru ca Toplița să devină orașul pe care ni-l dorim cu toții”.

Totodată, Sebastian Buzilă a mai precizat că în calitate de consilier local a inițiat cele mai multe proiecte de hotărâri.

Comentarii:

comentarii

One comment

  1. Este imbucurator sa vad ca Sebastian Buzila a decis sa candideze pentru functia de primar al Toplitei.Ma bucur ca exista oameni care isi doresc sa faca o schimbare in orasul nostru si sa-l faca mai prosper si mai atractiv. Este admirabil faptul ca si-a asumat responsabilitatea de a renunta la firma sa si sa se implice in viata politica pentru a aduce imbunatatiri orasului. Sper ca va aduce progres si pe plan economic, cultural si social si ca va indeplini toate promisiunile facute fara sa vanda iluzii. Este important sa avem un primar dedicat cetatenilor sai si care sa actioneze alaturi de noi pentru a face Toplita un oras mai bun. Multumesc ca ai decis sa o faci, Sebastian Buzila, si iti doresc mult succes in campania electorala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.