Schimb de imobile între municipiul Miercurea Ciuc şi Consiliul Judeţean Harghita? | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 3 decembrie 2021
Home » Societate » Schimb de imobile între municipiul Miercurea Ciuc şi Consiliul Judeţean Harghita?
Schimb de imobile între municipiul Miercurea Ciuc şi Consiliul Judeţean Harghita?

Schimb de imobile între municipiul Miercurea Ciuc şi Consiliul Judeţean Harghita?

Odată cu ştirea că 10 medici rezidenţi au fost detaşaţi la spitalul din Miercurea Ciuc, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, a făcut şi un apel către municipalitate pentru a transfera un teren pe care să se construiască locuinţe de serviciu.

„Cu această ocazie – spunea Borboly Csaba – subliniez din nou cât de urgent este să ne predea Consiliul Local Miercurea Ciuc acel teren, pe care vrem să construim locuinţe de serviciu pentru medici. Aşteptăm şi alţi rezidenţi şi este important să avansăm cu construirea locuinţelor de serviciu”.

În replică, Ráduly Róbert Kálmán, primarul municipiului Miercurea Ciuc, spunea că ar pune, cu bucurie, la dispoziţie acest teren, dar că trebuie să stea la masă şi să discute, pentru că are şi o condiţie. Ar dori în schimbul terenului clădirea care a fost construită, cu scop de creşă, înainte de 1989, în capătul străzii Kossuth Lajos, lângă BCR, şi care acum stă degeaba. Se doreşte ca aceasta „să treacă în administrarea şi proprietatea municipalităţii, pentru că avem nevoie de imobil, inclusiv de creşă în oraş”, a precizat edilul. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.