În centrul municipiului Topliţa va fi amenajat un patinoar | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 18 mai 2022
Home » Societate » În centrul municipiului Topliţa va fi amenajat un patinoar
În centrul municipiului Topliţa va fi amenajat un patinoar

În centrul municipiului Topliţa va fi amenajat un patinoar

  • Au fost stabilite impozitele şi taxele locale pentru anul 2022

În cadrul şedinţei de ieri a consiliului local, s-a adoptat o hotărâre prin care se va aloca suma de 60.000 de lei pentru închirierea unui patinoar ce va funcţiona pe perioada iernii, în aer liber. Informaţia a fost făcută publică pe pagina de Facebook Echipa pentru Topliţa. Acesta va fi amenajat, timp de trei luni, în parcul central, lângă clădirea cinematografului.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a consilierului local Sebastian Buzilă, tot în cadrul şedinţei s-a stabilit ca taxa de intrare la patinoar să fie 10 lei/ora pentru adulţi şi 5 lei/oră pentru copii.

De asemenea, s-au aprobat impozitele şi taxele locale pentru anul 2022. Astfel, impozitele şi taxele locale rămân la nivelul anului trecut, iar impozitele prevăzute la art. 491, alin 1 din Codul Fiscal se indexează conform Codului Fiscal cu rata inflaţiei de 2,6%.

A fost prelungit şi termenul de valabilitate al Planului Urbanistic General şi al Regulamentului Local de Urbanism al Municipiului Topliţa, urmând ca până pe 1 februarie să se demareze procedurile de achiziţie a serviciilor de întocmire a unui nou PUG. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.