Cum iti promovezi afacerea online | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 26 iunie 2022
Home » Economic » Cum iti promovezi afacerea online
Cum iti promovezi afacerea online

Cum iti promovezi afacerea online

(articol publicitar)

In 2020 multe afaceri s-au mutat online, insa putine rezista fara o promovare corespunzatoare. Daca site-ul tau nu apare pe prima pagina Google la cautarea cuvintelor cheie relevante atunci este in mare masura invizibil. In schimb, poti plati pentru asta, iar pretul difera in functie de cat de binegestionezi totul. Acesta este un domeniu vast, unde periodic apar fel si fel de schimbari cu care pana si specialistilor le este dificil sa tina pasul. Astfel, e clar ca ai nevoie de promovarea site-ului cu ClickBrainiacs, echipa care te ajuta sa il faca mult mai vizibil si sa ajunga imediat in fata publicului tinta.

Fara investitii minime

Acesta este un mare avantaj pentru orice business intrucat multe dintre acestea dispun de bugete limitate. Astfel, pentru promovarea unui site pe Google nu este nevoie de alocarea unui buget lunar generos intrucat se poate incepe cu sume mici care sa fie gestionate in mod corespunzator.

Platesti doar cand vezi rezultatele

Cat costa sa promovezi un site? Depinde de la o situatie la alta, dar costurile sunt oricum minime, iar prin alocarea unui buget corect pot fi atinse cele mai mari performante. In plus, in cazul campaniilor Google Ads platesti doar atunci cand utilizatorul da click pe reclama ta. Astfel, daca acestea sunt bine orchestrate si includ cuvintele cheie relevante, atunci sunt mult mai usor de atras utilizatorii interesati de produsele sau serviciile oferite.

La momentul potrivit

Toate afacerile au oportunitatea de a fi afisate la momentul oportun in fata potentialilor clienti, ceea ce creste considerabil sansele de a face o vanzare. Agentia de promovare site-uri ClickBrainiacs stie cum sa gestioneze aceste campanii pentru a fi cat mai eficiente si pentru a atinge performante maxime. Astfel, poti obtine mai mult cu mai putin atunci cand te lasi pe mainile celor care se pricep.

In locul potrivit

Nu este de ajuns ca reclamele sa apara la momentul potrivit, ci conteaza si unde apar acestea. Strategiile de promovare de la ClickBrainiacs au in vedere si piata locala, atunci cand aici intalnim cei mai multi potentiali clienti. Exemple pot fi multiple, de la florarii, la sali de fitness, cabinete stomatologice si nu numai care, bineinteles, pot fi promovate la nivel national, insa cei interesati ii regasim adesea de pe plan local.

Implicarea clientilor

De-a lungul anilor au fost efectuate nenumarate studii cu privire la obiceiurile de consum ale oamenilor, iar acestea indica ca cele mai multe persoane prefera sa cumpere un produs dupa ce urmaresc un videoclip in prealabil cu privire la acesta. Cum ajuta acest lucru promovarea site-urilor? Prin faptul ca Google detine Youtube, cea mai mare platforma video, iar reclamele pot fi integrate inclusiv in videoclipuri.

O buna strategie

Agentia ClickBrainiacs te poate ajuta cu SEO, ceea ce reprezinta o buna investitie pentru ca optimizeaa site-urile, iar odata ajunsi pe prima pagina clientii nu mai trebuie sa plateasca pentru click-uri pentru a se afla acolo. In schimb, pana sa ajungem la o astfel de performanta poate fi nevoie chiar si de luni intregi de planuri si strategii. Cu Google Ads ajungem acolo in decurs de catea ore, contracost, bineinteles, dar vorbim de costuri modice care merita luate in calcul de catre orice business.

Monitorizarea rezultatelor

Poti afla mai multe despre promovarea site-urilor cu ClickBrainiacs in special pentru ca rezultatele pot fi monitorizate. Cu alte cuvinte, campaniile orchestrate pot fi foarte precise si eficiente, astfel incat cu un efort minim oricine sa ajunga la cele mai mari performante. Aceste servicii de promovare a site-urilor sunt tot mai populare si este usor sa intelegem de ce.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.