Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Anunţ umanitar | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 20 aprilie 2024
Home » Societate » Anunţ umanitar
Anunţ umanitar

Anunţ umanitar

Cei care o cunosc pe MONA FRENŢESCU din Miercurea-Ciuc (prieteni, rude, cunoştinţe, foşti colegi, oameni de bine etc.) sunt rugaţi să se solidarizeze într-un moment în care linia dintre viaţă şi marea trecere este extrem de subţire. Actualmente, Mona este internată la Institutul Naţional de Neurologie şi Boli Neurovasculare Bucureşti cu diagnosticul anevrism de emergenţă de arteră cerebeloasă superioară rupt şi este programată pentru operaţie în 27 mai a.c., la Limoges, Franţa.

Operaţia costă 10.790 de euro – fără sumele ce se pot factura suplimentar funcţie de tratamente suplimentare şi eventuale complicaţii – sumă care depăşeşte posibilităţile unei tinere de numai 33 de ani.

Cei care decid să fie alături de Mona şi să-şi facă simţit sprijinul moral şi material pot depune sume în lei sau euro în următoarele conturi – titulară a acestora fiind mama Monei, în lipsa capacităţii de deplasare a pacientei: Cont LEI: RO28BRDE441SV01695614410, titular – Frenţescu Varvara, Banca BRD Ag. Amiro; Cont EURO: IBAN: RO97BRDE 441SV 01696174410, Cod SWIFT BRDE ROBU, BRD Amiro Şos. Berceni, nr. 15-17, Sect. 4, titular – Frenţescu Varvara.

Documentele care confirmă adevărul celor spuse mai sus se găsesc la sediul redacţiei.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.