Șmecheri de Harghita | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 23 iunie 2024
Home » Societate » Șmecheri de Harghita
Șmecheri de Harghita

Șmecheri de Harghita

Într-o bună dimineață – pentru unii, pentru alții doar o dimineață obișnuită – un biped din cadrul comunității a dorit să le arate semenilor săi că are cu un organ mai mult. Și, dorind din tot dinadinsul să demonstreze cât de șmecher este, și-a postat mașinuța exact pe trecerea pentru pietoni. Un gest prin care s-a făcut înțeles: „Băăă! Vedeți? Dacă trebuie să merg până la magazinul de peste drum, de ce să-mi las mașinuța mea 20 de metri mai la vale? Cum de ce? Că așa vrea mușchii mei de șmecher ce sunt”.

Ei bine, cu o altă ocazie, alți bipezi care lucrează la o firmă privată de blocat roți scriau într-o întâmpinare: „(…) petentul și-a oprit mașina într-o porțiune de drum în care staționarea este interzisă, blocând trotuarul în întregime și astfel perturbând în mod grav accesul pietonilor. (…) Societatea noastră a fost împuternicită tocmai pentru a menține ordinea în circulație pe teritoriul mun. Miercurea-Ciuc (…)”.

Păi bine dragilor bipezi? Lăsarea mașinii pe trecerea de pietoni nu se traduce tot prin perturbarea gravă a accesului pietonilor?

Era să uit să vă spun unde și-a arătat șmecheria acest biped: pe strada Leliceni, la intersecția cu Iancu de Hunedoara.

LIVIU C.

Comentarii:

comentarii

One comment

  1. Bipedul o fi vreun politist, ca numai ei isi permit asa ceva. Nu ar fi prima oara cand un politist parcheaza pe “zebra” sau in fata bodegii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.