Consiliul Județean Harghita limitează temporar accesul persoanelor din afara instituției | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 21 octombrie 2021
Home » Societate » Consiliul Județean Harghita limitează temporar accesul persoanelor din afara instituției
Consiliul Județean Harghita limitează temporar accesul persoanelor din afara instituției

Consiliul Județean Harghita limitează temporar accesul persoanelor din afara instituției

  • Decizia a fost luată ca urmare a creșterii semnificative a numărului de îmbolnăviri COVID-19, după infectarea unui angajat al instituției și pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul coronavirus în rândul personalului

Potrivit unui comunicat al administrației publice județene, „Consiliul Județean Harghita limitează accesul persoanelor la Registratura instituției pe parcursul lunii octombrie, cu posibilitatea prelungirii” acestei decizii administrative, în funcție de evoluția situației epidemiologice. 

„Se suspendă activitatea de relații cu publicul a Registraturii Consiliului Județean Harghita atât pentru persoanele din afara instituției, cât și pentru angajați, în comunicarea cu instituția fiind indicat să se utilizeze mijloacele de comunicare electronice. În același timp, cetățenii sunt informați că documentele care sosesc pe suport de hârtie vor urma un circuit special, ceea ce va determina prelungirea perioadei de soluționare”, se precizează în documentul citat.

Pentru rezolvarea situațiilor urgente care impun și prezența fizică, discuțiile cu cetățenii vor fi purtate în biroul de la parterul instituției, amenajat în acest scop.

După ce unul dintre angajații biroului Registratură s-a infectat cu SARS-CoV-2, s-a hotărât că activitatea compartimentului se va desfășura în regim de telemuncă.

Numărul infecţiilor cu noul coronavirus continuă să crească în Harghita, unde au fost raportate marți 9.946 de cazuri, cu 131 mai multe de la o zi la alta, incidența numărului de cazuri la o mie de locuitori la nivelul județului fiind de 2,82‰ în 12 octombrie 2021. (D.M.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.