Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Un cadavru descoperit lângă Bixad ar putea fi tânărul dispărut în vară la Universitatea „Tusványos” | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 4 martie 2024
Home » Societate » Un cadavru descoperit lângă Bixad ar putea fi tânărul dispărut în vară la Universitatea „Tusványos”
Un cadavru descoperit lângă Bixad ar putea fi tânărul dispărut în vară la Universitatea „Tusványos”

Un cadavru descoperit lângă Bixad ar putea fi tânărul dispărut în vară la Universitatea „Tusványos”

 Familia nu l-a putut recunoaşte şi s-a solicitat un examen ADN

Un cadavru aflat într-o stare avansată de descompunere a fost descoperit în apropierea localităţii Bixad din judeţul Covasna, iar poliţiştii nu exclud posibilitatea să fi dat de urma tânărului dispărut în luna iulie din tabăra de la Tuşnad Băi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna, Nicoleta Marin, a declarat ieri, pentru Agerpres, că s-a dispus efectuarea unui examen ADN pentru identificarea cadavrului, acesta neputând fi recunoscut.

„S-au găsit fragmente ale unui cadavru şi nu excludem posibilitatea să fie vorba despre tânărul dispărut în vară la Tuşnad Băi, dar nu ne putem pronunţa cu certitudine în momentul de faţă, de aceea am solicitat un examen ADN. (…) Nici familia nu l-a putut recunoaşte”, a declarat Nicoleta Marin.

Adolescentul în vârstă de 18 ani din Odorheiu-Secuiesc a dispărut la sfârşitul lunii iulie a.c. din Băile Tuşnad, unde a participat la Universitatea de Vară şi la Tabăra studenţească Tusványos. Tânărul a fost căutat zile în şir de poliţişti, jandarmi, pompieri şi civili şi a fost dat în urmărire naţională, fiind luate în calcul diverse ipoteze, inclusiv că s-ar fi înecat în râul Olt, ori că s-ar fi rătăcit în pădure.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.