Reținuți pentru furtul a 23.000 de lei din autoutilitara unui bărbat din comuna Corund | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 20 iulie 2024
Home » Societate » Reținuți pentru furtul a 23.000 de lei din autoutilitara unui bărbat din comuna Corund
Reținuți pentru furtul a 23.000 de lei din autoutilitara unui bărbat din comuna Corund

Reținuți pentru furtul a 23.000 de lei din autoutilitara unui bărbat din comuna Corund

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Odorheiu Secuiesc au identificat doi bărbați de 48 și 53 de ani, din Suseni și Reghin, județul Mureș, bănuiți de furtul sumei de 23.000 de lei, la data de 14 martie a.c., dintr-un autoturism. Polițiștii au efectuat ieri două percheziții domiciliare la adresele celor doi bărbați. În urma perchezițiilor a fost găsit și ridicat în vederea continuării cercetărilor un dispozitiv de bruiaj auto, care ar fi fost folosit la comiterea faptei.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și au fost introduși în arestul IPJ Harghita, astăzi fiind prezentați în fața Judecătoriei Odorheiu Secuiesc cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Harghita, în data de 14 martie, un bărbat de 60 de ani din Corund a sesizat Poliția Municipiului Odorheiu Secuiesc cu privire la faptul că i-a fost sustrasă suma de 23.000 de lei din borseta lăsată pe bancheta din spate a autoutilitarei sale, parcată pe o stradă din municipiu. Din primele cercetări a rezultat că fapta ar fi fost comisă în aceeași zi, în jurul orei 11:00, suspecții profitând de faptul că șoferul a părăsit autoutilitara nesupravegheată. Polițiștii au demarat o anchetă și în urma cercetărilor efectuate au reușit identificarea și reținerea celor doi bărbați.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.