Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

O harghiteancă, concurentă la SuperStar România, i-a impresionat pe juraţi | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 2 martie 2024
Home » Timp Liber » O harghiteancă, concurentă la SuperStar România, i-a impresionat pe juraţi
O harghiteancă, concurentă la SuperStar România, i-a impresionat pe juraţi

O harghiteancă, concurentă la SuperStar România, i-a impresionat pe juraţi

În una dintre ediţiile emisiunii SuperStar România, difuzată de PRO TV vineri și sâmbătă seara, pe scenă a urcat şi o tânără din Harghita. Nicoleta Nicuţa, în vârstă de 21 de ani, din Gheorgheni, a interpretat melodia Ce are ea, compusă şi cântată de Delia. Modul şi „sinceritatea” cu care a cântat i-au impresionat pe trei dintre juraţii emisiunii, care, prin voturile lor pozitive, au trimis-o în etapa următoare.

„La un moment dat te-am tot privit şi după asta am închis ochii până la refren. (…) Eu am avut o emoţie foarte sinceră. Mi-am imaginat şi am crezut că tu, într-adevăr, spui ceea ce spui. (…) După asta iar am deschis ochii (…) şi te-am văzut, toată strădalnică şi suferindă acolo, şi ea cântă ce are ea şi nu am eu. Eu am crezut că tu chiar suferi. (…) Chiar am simţit chestia asta”, spunea Carla’s Dreams.

Smiley, un alt membru al juriului, după interpretarea Nicoletei spunea: „Delia a compus piesa asta, a cântat-o frumos, a avut mare succes, acum o cântă o altă femeie frumoasă şi cântă ce are ea şi nu am eu. Asta este dovada faptului că până şi femeile frumoase şi deştepte sunt părăsite la un moment dat pentru alta”.

Şi Raluka a avut cuvinte de laudă la adresa tinerei din Gheorgheni: E cel mai important sentimentul pe care-l transmiţi atunci când le cânţi oamenilor. Şi cred că oamenii de acasă au simţit treaba asta; dacă am simţit-o noi aici, cu siguranţă au simţit-o şi ei”.

Totuşi, singurul care i-a dat un vot negativ a fost Marius Moga. Însă cele trei voturi pozitive au fost suficiente pentru a merge în etapa următoare.

În copilărie, Nicoleta Nicuţa era timidă, fiindu-i ruşine să vorbească în public. Talentul i-a fost descoperit de fosta profesoară de limba română, în timpul unei serbări. Nicoleta mai are un frate, care cântă într-o formaţie ce este cunoscută în Budapesta.

În prezent, ea este masterand la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administraţie din Bucureşti şi are o emisiune în limba română, săptămânală, la postul local Gyergyó TV.

LIVIU C.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.