Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Ministerul Dezvoltării precizează că au fost epuizate creditele bugetare alocate PNDL în acest an | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 24 mai 2024
Home » Societate » Ministerul Dezvoltării precizează că au fost epuizate creditele bugetare alocate PNDL în acest an
Ministerul Dezvoltării precizează că au fost epuizate creditele bugetare alocate PNDL în acest an

Ministerul Dezvoltării precizează că au fost epuizate creditele bugetare alocate PNDL în acest an

  • Reacţie a preşedintelui PSD Harghita

În cadrul unei adrese emisă de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei către beneficiarii programului naţional de dezvoltare locală se precizează faptul că au fost epuizate fondurile alocate Programului Naţionalde Dezvoltare Locală pentru anul în curs.

În replică, Romeo-Ţepeş Focşa, preşedinte al PSD Harghita şi primar al comunei Corbu, spunea: „Cu toate că au fost avertizaţi de la începutul anului că e nevoie de circa 8 miliarde de lei pentru continuarea lucrărilor pe miile de şantiere din comunităţile locale, minunaţii guvernanţi au terminat banii în câteva luni. PSD a creat Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), un program prin care fiecare comunitate locală a accesat fonduri pentru reţele de apă şi canalizare, asfaltare, şcoli etc. Incompetenţii de la guvernare vor crea un blocaj la nivel naţional din cauza căruia vor avea de suferit toţi românii.

Legea Bugetului de Stat pe anul 2021 a fost adoptată în luna martie pentru ca patru luni mai târziu, caţii să ne spună că nu mai au bani! N-au bani pentru alocaţiile copiilor, n-au bani pentru pensii, n-au bani pentru salarii, iar acum anunţă că n-au bani nici pentru investiţii!!! Unde sunt banii, domnule preşedinte? Unde sunt banii, domnule prim-ministru? Unde sunt banii, domnilor de la guvernare?”.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.