Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Metalhead Meeting: 24-25 iunie, București | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 21 februarie 2024
Home » Timp Liber » Metalhead Meeting: 24-25 iunie, București
Metalhead Meeting: 24-25 iunie, București

Metalhead Meeting: 24-25 iunie, București

Festivalul METALHEAD Meeting va avea loc pe 24 și 25 iunie la Arenele Romane din București, iar primele trupe confirmate până acum sunt SEPULTURA, BEHEMOTH și Bucovina! 

Până pe 14 ianuarie abonamentele sunt la preț redus și anume: 150 lei pentru Acces General și 200 de lei pentru Golden Circle (în fața scenei, iar numărul este limitat la 500 de bucăți)! După această dată prețurile vor fi următoarele: 170 de lei Acces General și 220 de lei Golden Circle.

La intrare, în ziua concertelor, prețul unui abonament va fi de 200 de lei pentru Acces General și 250 de lei pentru Golden Circle!

Abonamentele, valabile pentru ambele zile ale festivalului, se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro.

Informații suplimentare despre festival puteți afla de pe site-ul oficial, http://metalheadmeeting.com/.

Behemoth

Polonezii revin la București pentru un show de 90 de minute care va conține piesele care i-au făcut celebri dar și piese de pe viitorul album al trupei. Showul face parte dintr-un set de foarte puține concerte pe care trupa le va susține în Europa în 2017.

Sepultura

Sepultura a fost înființată în 1984, în perioada de glorie a metalului, în Belo Horizonte, Brazilia. Trupa este o forță majoră a thrash metalului cu influențe de hardcore punk și industrial metal. Cu 13 materiale discografice de studio la activ, brazilienii au vândut milioane de albume în cei 30 de ani de carieră.

Albume de succes precum „Arise” (1991), „Chaos A.D.” (1993) și „Roots” (1996) au intrat în cultura muzicala a oricărui iubitor al genului, iar piese precum „Roots, Bloody Roots”, „Arise”, „Refuse Resist”, „Ratamahatta”, „Territory” și „Attitude” se regăsesc în playlist-ul oricărui fan al muzicii metal, de mai bine de 30 de ani.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.