Ion Proca va fi învestit, mâine, în funcţia de prefect al judeţului Harghita | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 10 august 2022
Home » Politic » Ion Proca va fi învestit, mâine, în funcţia de prefect al judeţului Harghita
Ion Proca va fi învestit, mâine, în funcţia de prefect al judeţului Harghita

Ion Proca va fi învestit, mâine, în funcţia de prefect al judeţului Harghita

Ceremonialul de învestire a noului prefect al judeţului nominalizat de Guvernul României va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, în sala Amfiteatru a Palatului Administrativ

Ion Proca are 63 de ani, a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine – Secţia italiană-franceză a Universităţii din Bucureşti. Este membru fondator al Partidului Liberal ’93, între anii 1996 şi 2000 a fost consilier municipal, iar din 2012 a deţinut funcţia de consilier judeţean din partea PNL. Timp de un deceniu a fost directorul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Harghita, dar a activat şi în domeniul privat, în calitate de consultant la diverse societăţi comerciale.

Este căsătorit, soţia sa este expert în Educaţie şi lucrează la Agenţia de Educaţie, Audiovizual şi Cultură a Comisiei Europene. Tamara şi Ion Proca sunt părinţii a doi băieţi, unul absolvent de Regie de Film şi Televiziune, iar celălalt cu studii universitare de Mediu.

„Sunt foarte bucuros că am fost numit în funcţia de prefect al judeţului Harghita. Este bine că s-a întâmplat aşa, că am fost întotdeauna şi suntem consecvenţi în politică. Este un moment dificil, dar, tocmai pentru că este dificil, trebuie să fim foarte angajaţi şi responsabili în ceea ce facem. Este important să se întâmple ca atunci când pleci dintr-un loc să ai grijă ce laşi în urma ta”, a declarat prefectul numit Ion Proca.

Hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Harghita de către domnul Ion Proca a fost publicată în Monitorul Oficial, sâmbătă fiind programată de Ministerul Afacerilor Interne şi ceremonia de învestire ca reprezentant al Guvernului în Harghita. (D.M.)

 

Comentarii:

comentarii

One comment

  1. As vrea să văd când va fi destituit dl.Proca. Probabil la primăvară, când urșii vor ieși din hibernare și va mai fi lovit mortal vreunul pe la Tușnad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.