Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Într-un final, Primăria municipiului Topliţa are buget | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 17 aprilie 2024
Home » Societate » Într-un final, Primăria municipiului Topliţa are buget
Într-un final, Primăria municipiului Topliţa are buget

Într-un final, Primăria municipiului Topliţa are buget

După 4 încercări de adoptare a bugetului, din care 3 într-o singură zi, Consiliul Local a adoptat, marţi, proiectul de hotărâre privind bugetul municipiului pe anul 2024.

În cadrul unei intervenţii făcute în cadrul şedinţei, administratorul public al municipiului Topliţa, Ciprian Rugină, spunea că „nu s-a făcut niciun fel de înţelegere subterană între Primărie şi opoziţie. S-a discutat pe baza unui singur amendament în care s-a propus reducerea în primul trimestru a unei sume de 100.000 de lei de la transporturi şi pus pe un alt trimestru. Împreună am clarificat că aceste transporturi – cheltuieli servicii, materiale şi transporturi – se referă la transportul deşeurilor de la Topliţa la Odorheiu Secuiesc. Ţinând cont că până în martie încă transportăm la Odorhei deşeurile, costurile vor fi mari şi anume un miliar şi jumătate (lei vechi – n.a.) pe lună, din martie încolo se vor transporta la Remetea, s-a căzut de comun acord că e logic (…) costurile de transport vor fi mult mai mici, ceea ce necesită pe următoarele trimestre alocate sume mai mici”.

Din cele 4 amendamente amintite cu ocaziile anterioare, 3 au fost acceptate și introduse în forma revizuită a bugetului.(L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.