Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Începând de astăzi:Înscrieri în şcolile militare de jandarmi | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 17 aprilie 2024
Home » Societate »
Începând de astăzi:
Înscrieri în şcolile militare de jandarmi
<h5><i>Începând de astăzi:</i></h5>Înscrieri în şcolile militare de jandarmi

Începând de astăzi:
Înscrieri în şcolile militare de jandarmi

Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni face cunoscut faptul că în perioada 15-28 februarie se organizează o nouă sesiune de admitere în vederea ocupării celor 400 de locuri disponibile în cele două unităţi de învăţământ postliceal care formează subofiţeri jandarmi.

Dintre acestea, 200 de locuri sunt disponibile la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani (155 de locuri pentru IGJR, 25 pentru SIE şi 20 pentru SPP), iar alte 200 la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni (175 de locuri pentru IGJR şi 25 pentru SIE.

Persoanele care îndeplinesc condiţiile şi criteriile necesare pot depune cererea de înscriere în perioada 15-28 februarie. Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaţilor, proba de evaluare a performanţei fizice şi a cunoştinţelor, iar, în final, examinarea medicală a candidaţilor rămaşi în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc pe site-ul MAI: mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/ şi pe site-urile fiecărei instituţii de învăţământ: scoaladragasani.ro, respectiv jandarmeriafalticeni.ro.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.