Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Grădiniţa „Cimbora” a intrat în rândul instituţiilor de învăţământ reabilitate | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 26 februarie 2024
Home » Învățământ » Grădiniţa „Cimbora” a intrat în rândul instituţiilor de învăţământ reabilitate
Grădiniţa „Cimbora” a intrat în rândul instituţiilor de învăţământ reabilitate

Grădiniţa „Cimbora” a intrat în rândul instituţiilor de învăţământ reabilitate

Marţi, 19 octombrie, a avut loc recepţia lucrărilor de reabilitare la a opta instituţie de învăţământ: Grădiniţa „Cimbora” a fost reînnoită din 5,29 de milioane de lei.

În ultimii ani, în Miercurea Ciuc a început cea mai amplă reabilitare a instituţiilor de învăţământ, în cadrul căreia se realizează modernizare totală la unsprezece şcoli, grădiniţe şi internate. Grădiniţa „Cimbora” este una dintre cele 11 instituţii, reabilitată din fonduri europene, şi este a opta la care s-a terminat procesul de recepţionare a lucrărilor de reabilitare.

Valoarea totală a lucrărilor de reabilitare este de 5,29 de milioane de lei, din care 2,14 milioane de lei reprezintă contribuţia UE şi sprijinul guvernamental. Contribuţia bugetului local la această investiţie este în total 3,15 de milioane de lei.

Clădirea a fost termoizolată, a fost schimbată instalaţia electrică, respectiv sistemul de încălzire, de apă şi de canalizare, au fost zugrăvite toate încăperile şi au fost montate panouri fotovoltaice pe acoperişul reabilitat.

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.