Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Două persoane încarcerate în urma a două accidente rutiere | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 27 mai 2024
Home » Societate » Două persoane încarcerate în urma a două accidente rutiere
Două persoane încarcerate în urma a două accidente rutiere

Două persoane încarcerate în urma a două accidente rutiere

Două accidente rutiere care au avut loc joi s-au soldat cu rănirea mai multor persoane, printre care două au fost încarcerate.

Potrivit biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltul” al județului Harghita, un prim accident rutier a avut loc în jurul orei 15:00, pe raza comunei Stânceni, județul Mureș. La faţa locului s-au deplasat două echipaje (7 subofiţeri) din cadrul Gărzii de intervenție nr. 2 Toplița, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor, într-unul din cele patru autoturisme ce fuseseră implicate în accidentul rutier, rămăsese încarcerată o femeie – L.P.I., în vârstă de 61 de ani. S-au luat măsuri de scoatere a persoanei încarcerate, cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, victima fiind preluată de echipajul SAJ Reghin.

Seara, după ora 19:00, dispeceratul integrat ISU – SAJ a fost anunţat despre producerea unui accident rutier în municipiul Miercurea-Ciuc, strada Harghita, în urma coliziunii dintre două autoturisme. La faţa locului s-au deplasat două echipaje (5 subofiţeri) din cadrul Detașamentului de pompieri Miercurea-Ciuc, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială complexă de primă intervenție. La sosirea echipajelor, unul dintre cele două autoturisme implicate în accidentul rutier, avariat în proporție de 90%, se afla pe marginea podului, cu risc de cădere, iar șoferul – C.R., în vârstă de 24 de ani, era încarcerat. S-a acționat pentru calarea și asigurarea autoturismului, după care s-a îndepărtat portiera dreapta față, cu ajutorul accesoriilor din dotare, pentru scoaterea victimei încarcerate, aceasta fiind preluată de echipajul SAJ.

Referitor la acest accident, biroul de presă al IPJ Harghita a precizat că vinovat de producerea lui ar fi C.R., din Tg. Mureș. Tânărul de 24 de ani nu a redus viteza când a luat curba spre stângă, astfel că mașina a derapat, a fost proiectat pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de B.A., din Miercurea-Ciuc. În urma impactului, mașina care era condusă de mureșean a ricoșat în balustrada de pe marginea podului peste râul Olt, oprindu-se parțial pe pod, parțial deasupra apei.

Arhivă foto

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.