Cercetare intermediară despre campania de informare şi conştientizare a proiectului SMID Harghita | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 25 iulie 2024
Home » Agricultură/Ecologie » Cercetare intermediară despre campania de informare şi conştientizare a proiectului SMID Harghita
Cercetare intermediară despre campania de informare şi conştientizare a proiectului SMID Harghita

Cercetare intermediară despre campania de informare şi conştientizare a proiectului SMID Harghita

În cadrul proiectului de mare anvergură denumit Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Harghita (SMID), Consiliul Judeţean Harghita va efectua în perioada următoare o cercetare prin sondaj în rândurile populaţiei din judeţ, a cărei temă va fi măsurarea impactului pe care l-a avut campania de informare şi conştientizare a publicului realizat în ultimele luni. 

În următoarele săptămâni, în total 800 de persoane din localităţile judeţului vor fi intervievate. Se vor pune întrebări în legătură de obiceiurile de colectare selectivă a locuitorilor, precum şi despre informaţiile pe care populaţia le-a aflat în legătură cu proiectul SMID, de unde a aflat aceste informaţii şi în ce măsură sunt considerate utile.

Întrebările fac referire şi la serviciile de salubrizare curente şi măsoară satisfacţia populaţiei faţă de aceste servicii.

Rugămintea Consiliului Judeţean către populaţie este să coopereze cât mai eficient cu realizatorii studiului. Sondajul este voluntar, anonim, şi deserveşte exclusiv scopurile mai sus-amintite.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.