Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Topliţa: Fără carnet de conducere, a provocat un accident rutier şi a părăsit locul faptei | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 27 mai 2024
Home » Societate » Topliţa: Fără carnet de conducere, a provocat un accident rutier şi a părăsit locul faptei
Topliţa: Fără carnet de conducere, a provocat un accident rutier şi a părăsit locul faptei

Topliţa: Fără carnet de conducere, a provocat un accident rutier şi a părăsit locul faptei

 

Un bărbat de 36 de ani din municipiul Topliţa este cercetat penal de poliţişti, după ce, fără permis de conducere şi cu un autoturism neînmatriculat, a provocat un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite, şi a părăsit apoi locul faptei. Incidentul a avut loc duminică seara, în prima zi de Paşti, pe strada Călimani din Topliţa.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Harghita, la faţa locului poliţiştii au identificat un autovehicul care nu avea plăcuţe de înmatriculare. Din primele verificări a rezultat că maşina a fost condusă de bărbatul de 36 de ani din Topliţa. Bărbatul a provocat accidentul după ce ar fi încercat să evite un pieton, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei şi a părăsit partea carosabilă. După aceasta ar fi plecat să caute o modalitate de a remorca maşina, însă pe timpul cercetărilor nu a revenit la locul producerii accidentului.

La faţa locului se mai afla un localnic de 31 de ani, aflat în vădită stare de ebrietate, care prezenta urme de lovituri în zona feţei. Acesta nu a putut da detalii cu privire la împrejurările în care i s-au produs vătămările, acesta fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Municipal Topliţa.

De asemenea, ulterior s-a stabilit că în urma evenimentului ar mai fi fost rănită o persoană. Persoana identificată a fost un tânăr de 33 de ani, care a refuzat atât să colaboreze cu poliţiştii, cât şi să fie transportat la spital. Acesta, care se afla şi el în stare de ebrietate, le-a declarat poliţiştilor că nu a suferit răni, deşi a fost implicat într-un eveniment rutier şi prezenta julituri la nivelul feţei.

În acest caz, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi părăsirea locului accidentului. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.