Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Au fost delimitate şi numerotate secţiile de votare | Informația Harghitei - jurnal independent
marți , 16 aprilie 2024
Home » Societate » Au fost delimitate şi numerotate secţiile de votare
Au fost delimitate şi numerotate secţiile de votare

Au fost delimitate şi numerotate secţiile de votare

– COMUNICAT DE PRESĂ –

Aducem la cunoştinţa cetăţenilor judeţului Harghita că în baza prevederilor art. 10, alin. (1) din Legea nr. 370 din 20 septembrie 2004, republicată, pentru alegerea Preşedintelui României, a prevederilor art. 18, alin. (3) din Legea nr. 35 din 13 martie 2008, pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, a Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001 şi a Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, la nivelul judeţului Harghita au fost delimitate şi numerotate secţiile de votare care vor fi utilizate la scrutinul din 2 noiembrie pentru Alegerea Preşedintelui României din anul 2014.

Astfel, în temeiul Hotărârii Autorităţii Electorale Permanente nr. 18/26.09.2014, pe site-ul Instituţiei Prefectului – judeţul Harghita, în cadrul secţiunii „ALEGERI PENTRU PREŞEDINTELE ROMÂNIEI 2014”, este postată delimitarea şi numerotarea secţiilor de votare, precum şi locurile de desfăşurare a votării.

De asemenea, delimitarea şi locurile de desfăşurare a votării pot fi consultate la sediul primăriilor din judeţul Harghita.

Petres Sándor,

prefect

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.