Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Arestat preventiv, după ce a încercat să înjunghie în gât un poliţist aflat în timpul serviciului | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 20 aprilie 2024
Home » Societate » Arestat preventiv, după ce a încercat să înjunghie în gât un poliţist aflat în timpul serviciului
Arestat preventiv, după ce a încercat să înjunghie în gât un poliţist aflat în timpul serviciului

Arestat preventiv, după ce a încercat să înjunghie în gât un poliţist aflat în timpul serviciului

Un tânăr de 19 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de ultraj, după ce a încercat să-l lovească pe un poliţist în gât cu un cuţit.

Fapta a fost săvârşită duminică seara, când agresorul din comuna Păuleni-Ciuc împreună cu un consătean se aflau într-o căruţă, circulând pe strada Harghita din municipiul Miercurea-Ciuc. Ei au fost opriţi de un echipaj din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita. Deoarece se simţea din respiraţia lor că au consumat băuturi alcoolice, poliţiştii i-au cerut conducătorului atelajului, agresorului, să se supună testării cu aparatul alcoolscop. În acest moment, tânărul l-a prins de cravată pe unul dintre agenţi şi a încercat să-l lovească în zona gâtului cu un cuţit. Poliţistul a reuşit să se ferească, iar celălalt agent a utilizat împotriva agresorului un jet de gaz iritant-lacrimogen. În sprijinul agenţilor au intervenit o patrulă mixtă de siguranţă publică şi un ofiţer de poliţie aflat întâmplător în zonă.

Cei doi au fost încătuşaţi şi duşi la sediul Poliţiei, agresorul fiind reţinut pentru 24 de ore. Iar a doua zi, luni, Judecătoria Miercurea-Ciuc a dispus arestarea preventivă a agresorului pentru 30 de zile, începând de ieri. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

One comment

  1. politia-i slaba ca tolereaza prea mult….daca le-ar fi spart capul la timp nu se mai intampla asa ceva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.