Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Accident rutier, în apropiere de Borsec, în care au fost implicaţi cinci cetăţeni ucraineni, din care trei sunt copii | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 2 martie 2024
Home » Societate » Accident rutier, în apropiere de Borsec, în care au fost implicaţi cinci cetăţeni ucraineni, din care trei sunt copii
Accident rutier, în apropiere de Borsec, în care au fost implicaţi cinci cetăţeni ucraineni, din care trei sunt copii

Accident rutier, în apropiere de Borsec, în care au fost implicaţi cinci cetăţeni ucraineni, din care trei sunt copii

Un accident rutier care a avut loc astăzi, în apropiere de oraşul Borsec, pe DN 15, s-a soldat cu rănirea unei femei şi a trei copii.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Harghita, accidentul a fost sesizat în jurul orei 10:30. Din primele cercetări s-a constatat că o femeie, de 42 de ani, cetăţean ucrainean, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15, din direcţia localităţii Corbu către Borsec, a părăsit partea carosabilă, a lovit un cap de podeţ aflat pe marginea drumului şi s-a răsturnat în gura de colectare a apelor pluviale din dreptul podeţului.

De asemenea, s-a constatat că în autoturism se mai afla o femeie, de 40 de ani, şi trei copii de 1 an, 11 şi 12 ani.

În urma accidentului, conducătoarea auto şi cei trei minori au suferit leziuni, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform sursei citate, cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, în acest sens, pentru vătămare corporală din culpă.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.