Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Pompierii militari harghiteni s-au alăturat misiunii de sprijin a cetăţenilor ucraineni care intră în România | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 26 februarie 2024
Home » Societate » Pompierii militari harghiteni s-au alăturat misiunii de sprijin a cetăţenilor ucraineni care intră în România
Pompierii militari harghiteni s-au alăturat misiunii de sprijin a cetăţenilor ucraineni care intră în România

Pompierii militari harghiteni s-au alăturat misiunii de sprijin a cetăţenilor ucraineni care intră în România

Astăzi, 2 ofiţeri și 12 subofiţeri din cadrul ISU Harghita, cu un microbuz de transport persoane și o autospecială pentru muncă operativă, s-au alăturat misiunii de sprijin a cetăţenilor ucraineni care intră în România prin punctele de frontieră din judeţul Suceava.

Potrivit Biroului de presă al ISU Harghita, pompierii militari vor asigura misiuni de sprijin din dinamica operativă, pentru buna gestionare a situaţiei generate de contextul actual de la graniţa cu Ucraina.

De asemenea, la Miercurea-Ciuc a ajuns și tabăra mobilă aparţinând ISU Prahova, deservită de 4 pompieri militari, aceasta urmând a fi operaţionalizată doar în caz de necesitate, dacă situaţia o va impune.

Completul poate asigura condiţii de cazare și hrănire pentru 201 persoane, tabăra fiind prevăzută cu corturi, paturi pliante, sisteme de climatizare și de iluminat, saci de dormit, europubele și plase pentru asigurarea/dirijarea circuitului persoanelor, precum și un generator și o bucătărie rulantă. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.