Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

A cincea ediție ROCKSTADT EXTREME FEST 2017 va avea loc în perioada 10-13 august | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 20 mai 2024
Home » Timp Liber » A cincea ediție ROCKSTADT EXTREME FEST 2017 va avea loc în perioada 10-13 august
A cincea ediție ROCKSTADT EXTREME FEST 2017 va avea loc în perioada 10-13 august

A cincea ediție ROCKSTADT EXTREME FEST 2017 va avea loc în perioada 10-13 august

Ediția cu numărul 5 a festivalului Rockstadt Extreme Fest, totodată o ediție aniversară, va avea loc în perioada 10-13 august, de joi până duminică, și își propune să fie și cea mai grandioasa de până acum.

Timp de 4 zile, zeci de formații internaționale vor concerta pe terenul de biatlon de la baza cetății Râșnov în cadrul celui mai iubit și apreciat festival de muzică extremă din România.

Abonamentele au fost deja puse în vânzare, lista pentru etapele de presale până în august 2017 fiind disponibile mai jos.

La fel ca și precedentele ediții, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.

Deși programul pe zile va fi disponibil doar în lunile premergătoare festivalului, organizatorii promit că pentru ediția din 2017 vom avea un festival cu adevărat grandios, lucru posibil doar susținerii venite din partea publicului în toți acești patru ani.

Ca o noutate pentru acest an, categoria VIP a fost eliminată. În schimb, sesiunile de Meet And Greet vor fi din acest moment publice, în limita timpului impus de managementul formațiilor.

Prețul abonamentelor este următorul:

150 lei – 1-15 septembrie 2016;

190 lei – 16 septembrie – 16 noiembrie 2016;

230 lei – 17 noiembrie 2016 – 1 februarie 2017;

270 lei – 2 februarie – 9 iunie 2017;

300 lei – după 10 iunie 2017 și pe toată durata festivalului.

Biletele pot fi găsite pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cât și în punctele de vânzare deja cunoscute: rețeaua de bilete Eventim, MyTicket și Bilete.ro. Pentru achiziția în sistem internațional, biletele pot fi achiziționate de pe pagina oficială a festivalului.

Primele confirmări pentru ediția din 2017 vor urma în foarte scurt timp, în timp ce festivalul va menține aceeași direcție de a oferi publicului un line-up cât mai variat, cu trupe în premieră pentru România, show-uri concept cât și concerte exclusive. (Comunicat al organizatorilor Rockstadt Extreme Fest)

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.