Sâmbătă, 3 septembrie, începe sezonul concertelor mari de toamnă la prima ediție ARTmania Bucharest Blast | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 30 septembrie 2023
Home » Timp Liber » Sâmbătă, 3 septembrie, începe sezonul concertelor mari de toamnă la prima ediție ARTmania Bucharest Blast
Sâmbătă, 3 septembrie, începe sezonul concertelor mari de toamnă la prima ediție ARTmania Bucharest Blast

Sâmbătă, 3 septembrie, începe sezonul concertelor mari de toamnă la prima ediție ARTmania Bucharest Blast

Peste 3.000 de spectatori din toată țara și de peste hotare sunt așteptați la primul concert cu Within Temptation din București în rolul de headliner. Legenda muzicii rock olandeze va fi susținută de genialii Agent Fresco din Islanda, Mutiny on The Bounty din Luxemburg și Sinoptik din Ucraina.

Accesul publicului va fi deschis începând cu ora 18:00, iar prima formație va urca pe scena la ora 18:30. Mai multe detalii despre program și reguli pentru buna desfășurare a evenimentului găsiți pe website-ul ARTmania.

Prețurile biletelor variază între 140 și 210 lei și sunt disponibile în rețelele oficiale de distribuție, respectiv ARTmania, Eventim, MyTicket, IaBilet și Kompostor. Organizatorii nu recomandă achizițiile din surse de intermediere, existând riscul invalidării acestora la intrarea în spațiul de eveniment.

Așa cum deja publicul fidel evenimentelor ARTmania din Transilvania și București este obisnuit, în măsura timpului disponibil al artiștilor, organizăm sesiuni dedicate de întâlniri cu artiștii invitați fără a impune nicio pretenție financiară asupra participanților, ci mai degrabă anumite provocări de testare a gradului de interes pentru anumiți artiști, acolo unde numărul de persoane aprobat este foarte limitat.

Prin urmare, primele trei formații participante își vor întâlnii fanii, conform următorului program, urmând regula simplă primul venit, primul intrat, în limita numărului disponibil. Zona va fi amenajată în apropierea intrării principale din Arenele Romane. Fanii Within Temptation vor avea parte de un concert de 90 de minute în poziția de headliner, iar 3 cei mai norocoși dintre ei, împreună cu câte un prieten fiecare, se vor întâlni în persoană cu idolii lor, dacă vor completa corect toate rubricile provocării atașate și vor fi extrași câștigători prin sistemul random.org. Poate că sună complicat, dar nu e, și fanii adevărați merită.

Succes tuturor și de-abia așteptăm să ne revedem cu toții sâmbătă, 3 septembrie 2016, la Arenele Romane la prima ediție ARTmania Bucharest Blast.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.