Ziua Naţională a Contabilului Român, ediţia a XX-a. Era smart accounting: Contabilitatea, de la A la AI | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 20 iulie 2024
Home » (Inter)Național » Ziua Naţională a Contabilului Român, ediţia a XX-a. Era smart accounting: Contabilitatea, de la A la AI
Ziua Naţională a Contabilului Român, ediţia a XX-a. <i>Era smart accounting: Contabilitatea, de la A la AI</i>

Ziua Naţională a Contabilului Român, ediţia a XX-a. Era smart accounting: Contabilitatea, de la A la AI

Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) aniversează, în fiecare an, la 13 iulie, Ziua Naţională a Contabilului Român. 2024 este al 20-lea an în care sărbătorim cel mai important eveniment din România dedicat profesiei contabile.

Manifestările organizate cu acest prilej, desfăşurate sub sloganul Tradiţie pentru viitor. Evoluăm împreună!, vor avea loc luni, 15 iulie a.c., la Miercurea-Ciuc, începând cu ora 14:00.

Mesajele partenerilor instituţionali ai profesiei – instituţii şi autorităţi de reglementare, mediul de afaceri şi mediul educaţional – vor fi transmise în deschiderea evenimentului, iar împreună cu aceştia, profesioniştii contabili vor dezbate, în panel, tema evenimentului: Era smart accounting: Contabilitatea, de la A la AI. Într-o eră în care tehnologia redefineşte toate aspectele vieţii profesionale pentru a rămâne relevante noilor realităţi din lumea afacerilor, evenimentul îşi propune să exploreze modul în care inteligenţa artificială şi soluţiile smart pot transforma contabilitatea, îmbunătăţind eficienţa, precizia şi valoarea adăugată oferită de profesioniştii contabili partenerilor lor.

Ziua Naţională a Contabilului Român reprezintă şi un prilej de a evidenţia în mod public rezultatele muncii experţilor contabili şi contabililor autorizaţi, premiindu-i pe aceştia în cadrul Topului membrilor CECCAR. Sunt recunoscute, astfel, performanţele societăţilor de expertiză contabilă şi de contabilitate, precum şi ale experţilor contabili şi contabililor autorizaţi, în semn de apreciere a contribuţiei acestora la dezvoltarea profesiei şi a mediului de afaceri, în interes public.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.