Ziua Drapelului la Gheorgheni | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 6 decembrie 2023
Home » Societate » Ziua Drapelului la Gheorgheni
Ziua Drapelului la Gheorgheni

Ziua Drapelului la Gheorgheni

Cu ocazia Zilei Drapelului Naţional, PSD Gheorgheni, în colaborare cu Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor de Jandarmi Gheorgheni, a organizat mai multe evenimente pentru a marca Ziua Naţională a Drapelului.

Primul eveniment s-a consumat la ora 13:00, în curtea Garnizoanei UM 0721, ocazie cu care s-a intonat imnul de stat şi s-a ridicat drapelul naţional. Ulterior, în sala de conferinţă a unităţii o delegaţie restrânsă a PSD Gheorgheni a participat la premierea celor mai buni carabinieri din Republica Moldova care au fost instruiţi la CPPCJ Gheorgheni.

La ora 14:00, în faţa Casei de Cultură din municipiu s-au strâns peste 200 de persoane, încingându-se o horă a unirii, iar un grup de dansatori ai minorităţii rome din Gheorgheni ne-au oferit un spectacol de dans extraordinar de frumos.

La ora 15:00, în incinta CPPCJ Gheorgheni s-a organizat concursul de desene pentru copii care a avut ca temă: „Ce înseamnă drapelul pentru tine?”. La sfârşitul concursului micii artişti au fost premiaţi cu câte o mică atenţie şi diplome de participare din partea PSD Gheorgheni, înmânate de către Marius-Graţian Benchea, preşedintele PSD Gheorgheni.

Alexandra Maxim

Biroul de presă al PSD Gheorgheni

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.