Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Prima organizaţie PSD fondată într-o localitate locuită în totalitate de cetăţeni români de etnie maghiară | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 23 mai 2024
Home » Politic » Prima organizaţie PSD fondată într-o localitate locuită în totalitate de cetăţeni români de etnie maghiară
Prima organizaţie PSD fondată într-o localitate locuită în totalitate de cetăţeni români de etnie maghiară

Prima organizaţie PSD fondată într-o localitate locuită în totalitate de cetăţeni români de etnie maghiară

În data de 24 iunie 2014 a fost ales noul birou de conducere a PSD Gheorgheni.

Aceste alegeri interne au survenit în urma plecării mai multor membri din Organizaţia municipală care au domiciliul stabil în comuna Remetea şi au fondat Organizaţia locală PSD Remetea.

În urma alegerilor interne din data de 24 iunie 2014 a fost ales preşedinte de organizaţie Benchea Marius-Graţian, în funcţia de prim-vicepreşedinte Marian-Andrei Suciu, iar vicepreşedinţi Robert-Maximilian Duma, Hajnal Serban, Silviu-Dan Ujică; secretar de organizaţie a fost ales Florin-Gheorghe Voşloban-Iftode, iar în funcţia de trezorier Diana-Ştefania Şaigo. Totodată, 14 persoane au fost alese în biroul de conducere, între care menţionăm în mod special pe Levente Papp, Romeo Biró, Noémi Kertesz, Krisztina Salamon.

În discursul de învestire, preşedintele organizaţiei, Marius-Graţian Benchea, a declarat că „este un moment important pentru organizaţia noastră şi pentru organizaţia judeţeană, fiindcă aceste alegeri au survenit din cauza unui lucru bun, chiar foarte bun, şi anume fondarea Organizaţiei locale PSD Remetea, care este prima organizaţie PSD fondată într-o localitate locuită în totalitate de cetăţeni români de etnie maghiară”.

Alexandra Maxim,

Biroul de presă al PSD Gheorgheni

 

Comentarii:

comentarii

One comment

  1. Nu sunt pesedist, dar apreciez gestul unor maghiari din Romania care se inscriu in diverse partide bazate pe criteriul doctrinar/ideologic si nu etnic, asa cum sunt UDMR, PCM. Oameni de stinga sau de dreapta se regasesc in toate etniile lumii, nu numai la romani si maghiari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.