Victimele incidentului de luni, de la Odorheiu Secuiesc: 3 fete și un băiat | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 22 iunie 2024
Home » Societate » Victimele incidentului de luni, de la Odorheiu Secuiesc: 3 fete și un băiat
Victimele incidentului de luni, de la Odorheiu Secuiesc: 3 fete și un băiat

Victimele incidentului de luni, de la Odorheiu Secuiesc: 3 fete și un băiat

Prima fată, în vârstă de 17 ani, a fost extrasă, în stare conștientă, ce-a de-a doua, de 16 ani, în stare de semiconștiență. Cea de-a treia, tot de 17 ani, în stop cardio-respirator, a răspuns manevrelor de resuscitare, toate cele 3 victime fiind preluate și transportate la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. 
Ulterior, una dintre fete, aflată în stare gravă, a fost transferată la Tg Mureș.

„În timp ce echipajele medicale le aplicau măsurile salvatoare, ceilalți au continuat să caute cea de-a patra victimă, un băiat, de 17 ani. Încă o viață se zbătea între viață și moarte. Reacția lor era esențială! Salvatorii au reușit să-l scoată la suprafață, însă, din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate timp de aproape o oră, fiind declarat decesul. 

Datorită coordonării exemplare a forțelor de intervenție și eforturilor depuse de către echipajele implicate s-a reușit recuperarea celor 4 victime, 3 dintre acestea fiind salvate.

Felicitări tuturor celor implicați în operațiunea de salvare!”, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Oltul” al județului Harghita.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.