Un bărbat de 61 de ani din Atid a ajuns la spital, după ce a fost atacat și rănit de un urs | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 8 august 2022
Home » Societate » Un bărbat de 61 de ani din Atid a ajuns la spital, după ce a fost atacat și rănit de un urs
Un bărbat de 61 de ani din Atid a ajuns la spital, după ce a fost atacat și rănit de un urs

Un bărbat de 61 de ani din Atid a ajuns la spital, după ce a fost atacat și rănit de un urs

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, a relatat, sâmbătă, că, potrivit primelor cercetări, mai mulți localnici din comuna Atid, însoțiți de câini, „au pornit pe dealuri, să verifice o pășune, pentru lucrările de primăvară”.

La un moment dat, grupul de săteni a fost surprins de apariția unui urs, care, în ciuda strigătelor acestora și a lătrăturilor câinilor, a continuat să avanseze către ei, atacându-l pe unul dintre localnici. Apoi a plecat.

„Ursul nu a fost influențat în niciun fel de prezența oamenilor și nici a câinilor, astfel încât l-a atacat pe bărbatul de 61 de ani și l-a lovit, provocându-i leziuni la un braț, în zona abdomenului și la un șold”, a declarat Gheorghe Filip.

Oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutor, în sprijinul bărbatului rănit fiind trimis un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Victima a fost preluată și transportată la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, unde a fost internată.

(D.M.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.