Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Turul României se vede la TVR | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 19 mai 2024
Home » Sport » Turul României se vede la TVR
Turul României se vede la TVR
Turul Ciclist al Romaniei Ed 52 Etapa I Cluj-Sighisoara

Turul României se vede la TVR

Federaţia Română de Ciclism (FRC) anunţă semnarea parteneriatului cu Televiziunea Română pentru difuzarea Turului României. Astfel, una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism rutier din sud-estul Europei, organizată de FRC alături de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Auchan Retail România, în calitate de partener principal, va fi transmisă în direct pe TVR 1 şi TVR 3.

Pentru prima dată în istoricul competiţiei, Televiziunea Română va difuza în direct momente din toate cele 5 etape ale Turului României. Astfel, în perioada 8-13 septembrie, pasionaţii de ciclism, şi nu numai, vor putea urmări zilnic cele mai importante momente ale competiţiei, conform următorului program:

  • 8 septembrie, TVR 1, începând cu ora 12:00 – transmisiune în direct de la Timişoara, din timpul ceremoniei de prezentare a echipelor, iar de la ora 19:30 un rezumat al cursei prolog;
  • 9-12 septembrie, 16:00-17:00, TVR 3 – ultima oră a fiecărei etape transmisă în direct;
  • 9-12 septembrie, 17:00, TVR 1 – festivitatea de premiere a fiecărei etape, iar de la ora 19:30 – rezumatul zilei;
  • 13 septembrie, 15:30, TVR 1 – finalul etapei din Bucureşti şi festivitatea de premiere.

Cea de-a 53-a ediţie a Turului României va debuta pe 8 septembrie la Timişoara, cu o cursă prolog, aceasta fiind urmată de 5 etape: Timişoara – Oradea, Oradea – Cluj-Napoca, Târgu Mureş – Lacul Sf. Ana, Braşov – (Transfăgărăşan) – Curtea de Argeş, etapa finală desfăşurându-se pe 13 septembrie, la Bucureşti. În total, caravana ciclistă va parcurge un traseu de peste 800 km, conturat în jurul unora dintre cele mai spectaculoase zone ale ţării.

Cu un pluton format din circa 100 de ciclişti care se vor lupta pentru celebrul tricou galben, Mica Buclă promite să fie un eveniment menit să promoveze ciclismul, ca sport practicat la nivel de performanţă, dar şi mersul pe bicicletă în rândul populaţiei, frumuseţile României şi turismul românesc.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.