Accident rutier în municipiul ToplițaTrei persoane, dintre care una încarcerată, au avut nevoie de asistență medicală | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 23 septembrie 2021
Home » Societate »
Accident rutier în municipiul Toplița
Trei persoane, dintre care una încarcerată, au avut nevoie de asistență medicală
<h5><i>Accident rutier în municipiul Toplița</i></h5>Trei persoane, dintre care una încarcerată, au avut nevoie de asistență medicală

Accident rutier în municipiul Toplița
Trei persoane, dintre care una încarcerată, au avut nevoie de asistență medicală

Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltul” al județului Harghita precizează faptul că un accident rutier care s-a produs, astăzi, în municipiul Toplița, s-a soldat cu rănirea a două persoane, dintre care una era încarcerată.

La fața locului s-au deplasat, inițial, două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj SAJ (Serviciul de Ambulanță Județean) Toplița.

Victima încarcerată a fost evacuată de către comandantul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, aflat la locul evenimentului. De asemenea, echipajul de descarcerare prezent la fața locului s-a asigurat de înlăturarea altor pericole prin deconectarea bornelor de la acumulatori.

Echipajele SMURD și SAJ au acordat prim ajutor pentru cele două victime și deoarece o a treia persoană acuza dureri la cap, la fața locului a mai fost trimis un echipaj SAJ.

Conform sursei citate, toate victimele sunt conștiente.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, preciza că, din primele informații primite de la locul accidentului, este vorba de o coliziune între două autoturisme, urmând să revină cu detalii. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.