Trei jucători tineri la care Chelsea nu ar fi trebuit să renunțe | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 12 iunie 2024
Home » Sport » Trei jucători tineri la care Chelsea nu ar fi trebuit să renunțe
Trei jucători tineri la care Chelsea nu ar fi trebuit să renunțe

Trei jucători tineri la care Chelsea nu ar fi trebuit să renunțe

(articol publicitar)

Chelsea trece în momentul de față printr-o transformare importantă. Există un nou patron, mai mulți jucători au plecat, alții au venit. Se fac schimbări importante pe Stamford Bridge în aceste zile, însă pare că totul ar fi mers mult mai bine dacă Chelsea ar fi luat alte decizii atunci când vine vorba de tinerii crescuți de club.

Echipa din Londra are o academie extraordinară, care produce constant fotbalisti de valoare, însă mulți dintre ei pleacă de la Chelsea fără să aibă șansa să se impună la prima echipă. Așadar, încearcă pariuri sportive dacă crezi că poți ghici cine va fi viitoarea campioană a Angliei, dar cu siguranță că Chelsea ar fi avut șanse mult mai mari dacă ar fi ținut cu dinții de următorii jucători.

Iată care sunt aceștia

  1. Fikayo Tomori

Tomori a devenit într-un singur sezon la AC Milan unul dintre cei mai buni fundași din Serie A. Mai mult decât atât, tânărul englez a fost printre cei mai buni jucători ai echipei care a câștigat campionatul. Să fii campion în Serie A la o vârstă atât de fragedă este o realizare extraordinară. Cu toate acestea, Chelsea pare că nu a fost conștientă de adevărata valoare a lui Tomori pentru că, după un sezon împrumut, echipa londoneză l-a vândut definitiv în această vară la milanezi. Cu siguranță că fanii Milanului își freacă mâinile de bucurie având în vedere evoluțiile lui Tomori. De cealaltă parte, este foarte legitim ca fanii lui Chelsea să se întrebe care a fost logica în spatele vânzării lui Tomori în condițiile în care doi fundași centrali, Christensen și Rudiger, au plecat în această vară de la Chelsea. Așadar vinderea lui Tomori la AC Milan nu are niciun sens și Chelsea va regreta această decizie.

2. Guehi

Guehi a impresionat pe toată lumea la Crystal Palace. Tânărul fundaș central crescut de Chelsea a avut evoluții excelente și a dovedit o inteligență fotbalistică extraordinară, plasamentul său fiind impecabil de fiecare dată, la fel ca jocul cu capul. Tocmai de aceea, Crystal Palace s-a hotărât să îl păstreze, iar decizia s-a dovedit a fi una înțeleaptă pentru că valoarea sa este, cu adevărat incontestabilă. Vorbim, deci, de încă un fundaș central pierdut de Chelsea în condițiile în care zona aceasta a devenit cea mai vulnerabilă în această vară. Câte drame cu transferurile ar fi putut fi evitate doar cu păstrarea celor doi?

3. Tammy Abraham

Tammy Abraham este unul dintre cele mai bune produse ale academiei lui Chelsea din ultimii 20 de ani și este mare păcat că nu a avut ocazia să se impună la prima echipă. După evoluții excelente la tineret, Abraham a profitat de șansa pe care a primit-o de la antrenorul de la acea vreme, Frank Lampard și a dovedit că el poate fi atacantul de care Chelsea are nevoie. Totuși, albaștrii i-au adus pe Timo Werner și Romelu Lukaku la Londra, astfel că timpul lui Tammy a devenit limitat. Evoluțiile extraordinare de la Roma și plecarea lui Lukaku arată că Chelsea a luat decizia greșită când a renunțat la el.

Așadar, iată care sunt cei trei tineri fotbaliști de care Chelsea are avea nevoie și acum.

sursă foto: unsplash.com

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.