Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Traficul feroviar între în zona Băile Tușnad se asigură cu locomotive diesel, după ce un brad a rupt firele de curent | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 27 mai 2024
Home » Societate » Traficul feroviar între în zona Băile Tușnad se asigură cu locomotive diesel, după ce un brad a rupt firele de curent
Traficul feroviar între în zona Băile Tușnad se asigură cu locomotive diesel, după ce un brad a rupt firele de curent

Traficul feroviar între în zona Băile Tușnad se asigură cu locomotive diesel, după ce un brad a rupt firele de curent

După ce traficul feroviar între Tușnad Sat și Tușnad Băi a fost afectat, joi, ca urmare a prăbușirii unui arbore pe liniile ferate, azi natura și-a pus din nou amprenta asupra circulației trenurilor.

Un brad, fiind încărcat cu chiciură a căzut peste calea ferată, iar în picaj a rupt și firele electrice. S-a reușit înlăturarea copacului de pe terasament, în schimb nu s-a remediat și problema electrică, motiv pentru care în zonă se apelează la locomotive diesel.

Dacă ieri au avut întârziere două trenuri, astăzi trei garnituri (IR Brașov – Episcopia Bihorului, R Brașov – Gheorgheni și R Toplița – Brașov) au fost oprite în stații și au întârziat mai bine de oră, în final fiind tractate de locomotivele diesel.

Reprezentanții CFR nu pot estima când se va remedia situația pentru că zona este mai greu accesibilă, dar și datorită condițiile meteo – frig, ceață și  chiciură.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.