Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Suspectul oribilei crime de la Mereşti, identificat în persoana unui minor | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 27 mai 2024
Home » Societate » Suspectul oribilei crime de la Mereşti, identificat în persoana unui minor
Suspectul oribilei crime de la Mereşti, identificat în persoana unui minor

Suspectul oribilei crime de la Mereşti, identificat în persoana unui minor

Un minor a fost identificat de procurori ca fiind suspect de comiterea crimei din comuna Mereşti, ce a avut loc la sfârşitul anului trecut, victimă fiind o femeie de 71 de ani din localitate, Sós Erszébet.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procurorii au dispus, luni, punerea în mişcare a urmăririi penale faţă de suspect, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat. Dosarul a fost preluat de procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita.

Conform sursei citate, inculpatul ar fi ucis-o pe femeia de 71 de ani în chinuri groaznice, provocându-i numeroase răni. „În intervalul  27-28 decembrie 2016, inculpatul B.L., aflat în stare de minorat, aflându-se în incinta locuinţei victimei din comuna Mereşti, judeţul Harghita, folosind metode cauzatoare de suferinţe prelungite de maximă intensitate, respectiv aplicarea de multiple lovituri cu un corp tăietor-înţepător la nivelul capului, gâtului, toracelui şi membrelor, în condiţiile unor manevre de autoapărare ale victimei, a ucis pe numita S.E., în vârstă de 71 de ani”, se arată în comunicat.

Suspectul, B. Levente, a fost prezentat ieri cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Harghita.

Cercetările au fost efectuate în colaborare cu Inspectoratul General al Poliţiei Române – Direcţia de Investigaţii Criminale şi cu IPJ Harghita – Serviciul de Investigaţii Criminale. (Şt.P.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.