Subcetate: „O mână întinsă spre talentele viitorului” | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 4 decembrie 2023
Home » Societate » Subcetate: „O mână întinsă spre talentele viitorului”
Subcetate: „O mână întinsă spre talentele viitorului”

Subcetate: „O mână întinsă spre talentele viitorului”

Asociaţia Cristinral din Subcetate a implementat, recent, proiectul „O mână întinsă spre talentele viitorului”, cu sprijin financiar nerambursabil de la Consiliul Judeţean Harghita. Proiectul şi-a propus să vină în sprijinul unor copii talentaţi din comuna Subcetate, care fac parte din Grupul „Folk în dar” de la Liceul „Miron Cristea” şi din formaţia de jocuri populare „Rapsozii Varvigiului junior”, a informat echipa de proiect.

„Prima activitate specifică s-a desfăşurat sâmbătă, 10 iunie, când grupul ţintă, copiii, însoţiţi de echipa de proiect au participat într-o excursie de documentare şi agrement pe un traseu de peste 400 km, care a inclus obiective istorice, culturale şi de agrement de pe raza judeţului Harghita şi o parte din judeţul Mureş. A doua activitate specifică s-a desfăşurat joi, 22 iunie, la Căminul Cultural din comuna Subcetate, activitate finalizată cu succes. Această activitate a constat în prezentarea unui scurt program artistic de către membrii grupului ţintă, discursuri din partea membrilor echipei de proiect, din partea domnului primar al comunei Subcetate, Vasile Rusu, şi din partea  reprezentantului finanţatorului, domnul consilier judeţean Costin Hîrlav”, se arată în comunicatul de presă remis de Asociaţia Cristinral din Subcetate.

În total, în activităţile proiectului au fost implicaţi un număr de 33 de copii din comuna Subcetate, cărora li s-au oferit la final, sub formă de premii, materiale educative şi promoţionale personalizate.

„Echipa de proiect mulţumeşte şi pe această cale finanţatorului, Consiliul Judeţean Harghita, şi partenerilor implicaţi în proiect”, se mai precizează în documentul citat.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.