Stagiunea 2017-2018 aduce abonamentul „Luceafărul” în Teatrul Municipal Miercurea-Ciuc | Informația Harghitei - jurnal independent
sâmbătă , 23 septembrie 2023
Home » Cultură » Stagiunea 2017-2018 aduce abonamentul „Luceafărul” în Teatrul Municipal Miercurea-Ciuc
Stagiunea 2017-2018 aduce abonamentul „Luceafărul” în Teatrul Municipal Miercurea-Ciuc

Stagiunea 2017-2018 aduce abonamentul „Luceafărul” în Teatrul Municipal Miercurea-Ciuc

De săptămâna viitoare se pun în vânzare abonamente pentru patru spectacole teatrale jucate în limba română

Începând de luni, 28 august, se vor putea procura abonamente de teatru pentru stagiunea 2017/2018 şi la reprezentaţii în limba română. Abonamentul „Luceafărul” va asigura intrarea la 4 spectacole prezentate în limba română, la Teatrul Municipal, fiind pentru prima dată când publicului român din Miercurea-Ciuc i se pune la dispoziţie posibilitatea de a achiziţiona abonamente la un grupaj de spectacole.

Compania „Liviu Rebreanu” a Teatrului  Naţional Târgu Mureş va prezenta două spectacole în Miercurea-Ciuc. La începutul lunii noiembrie, actorii din Târgu Mureş vor sosi cu „Patru piesuţe politice despre duşmani”, în regia lui Sebestyén Aba. În a doua parte a stagiunii vor reveni cu „O scrisoare pierdută. Prea multă vorbărire” după I.L. Caragiale, în regia lui Gavril Cadariu.

Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău va prezenta piesa lui Victor Eftimiu: „Omul care a văzut moartea”, în regia lui Gheorghe Balint.

Teatrul „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe aduce spectacolul cu titlul „True West”, în regia lui Vlad Massaci.

Preţul unui abonament este de 60 de lei pentru adulţi, respectiv 35 de lei pentru elevi şi pensionari. Pentru cei care doresc să devină membrii mecenatului care sprijină activitatea teatrului, abonamentul se poate achiziţiona la preţul de 350 de lei.

Abonamentul „Luceafărul” se poate cumpăra la casieria Teatrului Municipal în perioada 28 august – 6 octombrie, în zilele de lucru, între orele 10:00-13:00 şi 17:00-19:00. Repertoriul este recomandat spectatorilor peste 14 ani, intrarea copiilor sub 7 ani la spectacolele pentru publicul adult nefiind permisă. (Teatrul Municipal „Csíki Játékszín”)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.