Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Sondaj în rândul topliţenilor în vederea organizării de cursuri gratuite de înot pentru şcolari | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 1 martie 2024
Home » Societate » Sondaj în rândul topliţenilor în vederea organizării de cursuri gratuite de înot pentru şcolari
Sondaj în rândul topliţenilor în vederea organizării de cursuri gratuite de înot pentru şcolari

Sondaj în rândul topliţenilor în vederea organizării de cursuri gratuite de înot pentru şcolari

  • Costurile acestora ar urma să fie suportate de către municipalitate

O parte dintre consilierii locali topliţeni au iniţiat un proiect de hotărâre prin care copiii din municipiul de pe Mureşul Superior să beneficieze de cursuri gratuite de înot. Sebastian Buzilă, consilier local, spunea că pentru a se crea o imagine cât mai clară în privinţa numărului de beneficiari, a sumelor necesare ce vor trebui alocate, şi în general al modului de desfăşurare a cursurilor, a fost realizat un sondaj de opinie.

Acesta poate fi accesat şi completat online, la adresa poll.app.do/curs-gratuit-inot-pentru-copii, iar părinţii celor mici sunt invitaţi să răspundă la câteva întrebări, precum utilitatea unui astfel de program în Topliţa, al vârstei pe care ar trebui să o aibă cei mici, al intervalului orar în care să se desfăşoare cursurile, precum şi al numărului de antrenamente în fiecare săptămână.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Sebastian Buzilă mai afirma că, „având în vedere că Primăria Topliţa dispune de două bazine de înot, oferirea unor cursuri gratuite de înot copiilor din localitate nu reprezintă un efort prea mare ţinând seama de beneficiile programului”. De asemenea, cursurile de iniţiere în înot ar urma să fie ţinute de instructori autorizaţi, la ele putând să se înscrie toţi copiii din Topliţa, care se vor încadra în anumite limite de vârstă care va fi stabilită (cel mai probabil, elevi din clasele I-IV). (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.