La sfârşitul acestei săptămâni, la Borsec:SMART Fest | Informația Harghitei - jurnal independent
joi , 18 iulie 2024
Home » Timp Liber »
La sfârşitul acestei săptămâni, la Borsec:
SMART Fest
<h5><i>La sfârşitul acestei săptămâni, la Borsec:</i></h5>SMART Fest

La sfârşitul acestei săptămâni, la Borsec:
SMART Fest

În perioada 30 iunie – 2 iulie, adică de vineri şi până duminică, Borsecul va fi gazda celei de a treia a ediţii a SMART Fest, un festival, cum îl numesc organizatorii, de suflet, artă şi muzică.

Ediţia din acest an este una a Libertăţii, numele ei fiind „Libertas”.

„Libertatea este o bucurie, este un drept şi este însăşi esenţa omenirii. Nu există nimic mai puternic, mai profund, decât libertatea. Libertatea personală, libertatea în societate. Şi pentru toate avem nevoie de prima dintre ele, de la care vin toate celelalte. Libertatea conştiinţei.” – se arată de către echipa organizatorică.

Dar ce este SMART Fest? Un festival care aduce în faţa publicului conferinţe şi ateliere, fiind invitaţi personalităţi din diverse domenii. Nu lipsesc momentele de destindere: proiecţii de filme, piese de teatru şi concerte.

Dintre cei care vor susţine prelegeri îi amintim pe: Marcel Iureş – care, vineri, are programată conferinţa Libertatea artistului ajuns la desăvârşire; Ionela TudorArt de vivre; Mihai LungeanuLibertatea de creaţie, educaţie teatrală pentru tineri; Adrian Cioroianu Libertăţi individuale şi identităţi colective; Andrei ChiriacCălătoria iniţiatică a Eroului – Calea către Libertate; Cristiana EltrayanCum să ai energie nelimitată; Lucian LumzeanuSchimbările climatice şi lumea în care vom trăi.

La SMART Fest, în cele trei zile, vor fi şi ateliere de yoga, de zumba sau de artă fotografică.

Serile se vor termina cu concerte susţinute de Direcţia 5, Carla’s Dreams şi The Pipers.

Mai multe informaţii despre ediţia din acest an a evenimentului, precum şi programul complet, puteţi găsi pe pagina de Internet: smartfest.ro.

LIVIU C.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.