Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 23 aprilie, pe mai multe străzi din Cristuru Secuiesc | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 6 decembrie 2023
Home » Societate » Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 23 aprilie, pe mai multe străzi din Cristuru Secuiesc
Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 23 aprilie, pe mai multe străzi din Cristuru Secuiesc

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 23 aprilie, pe mai multe străzi din Cristuru Secuiesc

Compania Delgaz Grid informează că, pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție, este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale joi, 23 aprilie, începând cu ora 9:00, pe străzile: Chechești, Harghita, Grădinilor, Băii, Pétofi Sándor, Katustava și Gyarfaskert din localitatea Cristuru Secuiesc.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265/20.09.28 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

 

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.