Şedinţa Colegiului Prefectural: 75% din pachetele oferite persoanelor defavorizate au fost recepţionate | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 21 iulie 2024
Home » Societate » Şedinţa Colegiului Prefectural: 75% din pachetele oferite persoanelor defavorizate au fost recepţionate
Şedinţa Colegiului Prefectural: 75% din pachetele oferite persoanelor defavorizate au fost recepţionate

Şedinţa Colegiului Prefectural: 75% din pachetele oferite persoanelor defavorizate au fost recepţionate

 DSP Harghita efectuează controale la ştrandurile din judeţ

Ieri, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, prefectul judeţului, Adrian Jean Andrei, spunea că în cadrul Programului Operaţional de Ajutorare a persoanelor defavorizate 2015-2016, până acum, 48 de localităţi au primit pachetele, urmând ca celelalte 19 să le primească în perioada 28 iulie – 5 august. Astfel, până în prezent, au fost recepţionate 86.304 de pachete din totalul celor peste 115.000.

Tot de la Colegiul Prefectural aflăm că Direcţia de Sănătate Publică Harghita efectuează controale la ştrandurile din judeţ. De menţionat faptul că aceste controale se fac periodic, de cele mai multe ori fiind adăugate altor controale ce au loc în zonele unde sunt şi ştrandurile.

Şi tot de la această şedinţă s-a aflat şi faptul că numai 4 instituţii publice au depus raportul pentru semestrul II privind îndeplinirea obiectivelor cuprinse în programul de guvernare. Asta, deşi termenul a fost… ieri.

LIVIU C.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.