Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Sebastian Buzilă şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL | Informația Harghitei - jurnal independent
marți , 27 februarie 2024
Home » Politic » Sebastian Buzilă şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL
Sebastian Buzilă şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL

Sebastian Buzilă şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL

Actualul preşedinte al Partidului Naţional Liberal – Filiala Harghita a anunţat că va candida pentru încă un mandat, alegerile urmând să aibă loc, cel mai probabil, în luna august.

„Consider că am atât experienţa necesară, cât şi hotărârea de a duce mai departe proiectele începute, unele finalizate, altele în curs de finalizare, pe care le-am demarat de la preluarea mandatului meu”, a spus acesta cu ocazia anunţului privind candidatura.

„Am o carieră în mediul privat, dar am considerat că trebuie să pun mai mult umărul pentru a rezolva problemele comunităţii. Toate acestea nu pentru un interes personal, ci din dorinţa de a face ca lucrurile să se mişte mai repede şi mai bine. Ani în care am avut bucurii, realizări, dar în care am suportat şi atacuri şi jigniri din partea adversarilor politici, însă toate acestea cred că m-au întărit. Nu a fost o perioadă uşoară, ci una cu multe rânduri de alegeri, cu probleme cauzate de pandemie sau probleme de altă natură”, mai spunea actualul preşedinte al filialei liberale judeţene.

„Consider – continua Sebastian Buzilă – că am şi o datorie de onoare pentru colegii din PNL, pentru comunitatea din care fac parte, să merg mai departe, chiar dacă sunt conştient că nu va fi o perioadă uşoară.

Cu sprijinul colegilor din partid, al comunităţii noastre, ne vom îndeplini obiectivele, iar aceste alegeri interne vor constitui o confirmare a democraţiei interne din partid, prin noi înşine!”.

Sebastian Buzilă este primul membru al PNL Harghita care şi-a manifestat public intenţia de a candida la preşedinţia filialei judeţene, fiind de aşteptat ca în perioada următoare să se mai anunţe şi alte candidaturi.

LIVIU C.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.