Miercurea Ciuc:Se pot depune cererile pentru ajutorul de încălzire | Informația Harghitei - jurnal independent
duminică , 21 iulie 2024
Home » Societate »
Miercurea Ciuc:
Se pot depune cererile pentru ajutorul de încălzire
<h5><i>Miercurea Ciuc:</i></h5>Se pot depune cererile pentru ajutorul de încălzire

Miercurea Ciuc:
Se pot depune cererile pentru ajutorul de încălzire

Primăria municipiului Miercurea Ciuc informează că se pot depune cererile pentru ajutorul de încălzire pentru perioada noiembrie 2021 – martie 2022.

Consumatorii care utilizează pentru încălzirea locuinţei energie termică furnizată în sistem centralizat (SC GOSCOM SA) beneficiază de ajutor lunar pentru încălzirea locuinţei acordat din bugetul de stat, în situaţia în care venitul net mediu lunar pe membru de familie nu depăşeşte 1.386 lei şi 2.053 lei în cazul persoanelor singure.

De ajutor de încălzire beneficiază şi persoanele care utilizează pentru încălzirea locuinţei gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri. În acest caz, venitul net mediu lunar pe membru de familie nu trebuie să depăşească 1.386 lei, aceeaşi sumă fiind prevăzută şi pentru persoanele singure.

Documentele necesare pentru primirea cererilor de ajutor pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei municipiului Miercurea Ciuc (www.miercureaciuc.ro). Formularele completate împreună cu documentele justificative vor fi trimise scanat prin e-mail sau vor fi predate personal la biroul nr. 28 al primăriei, zilnic, între orele 09:00-13:00, în zilele de joi, şi între orele 14:00-16:00, până la data de 15 octombrie 2021. Cererile înaintate după această dată vor fi analizate ulterior.

Direcţia de Asistenţă Socială atrage atenţia celor vizaţi de a consulta lista care cuprinde bunurile ale căror posesie duce la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţelor. Lista poate fi accesată pe site-ul primăriei (Informaţii publice/Direcţia Asistenţă Socială/Beneficii sociale).

Mai multe detalii pot fi solicitate la numărul de telefon 0266/31.51.20/115 sau prin adresa de e-mail: social@szereda.ro.

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.