Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Se conturează o secţie de polo pe apă în Miercurea Ciuc | Informația Harghitei - jurnal independent
miercuri , 22 mai 2024
Home » Sport » Se conturează o secţie de polo pe apă în Miercurea Ciuc
Se conturează o secţie de polo pe apă în Miercurea Ciuc

Se conturează o secţie de polo pe apă în Miercurea Ciuc

Norbert Trandafir a fost medaliat cu bronz la Europenele de înot din 2012 şi a reprezentat România la 3 ediţii ale Jocurilor Olimpice. De la începutul anului trecut, Norbert este antrenor de înot la Clubul Sportiv Municipal Miercurea Ciuc, iar în paralel predă lecţii de înot şi în cadrul clubului său – Sprint Team 88.

Recent, pe lângă aceste lecţii de înot oferite, Norbert s-a gândit să aducă în oraş şi cursuri de polo pe apă. Astfel, „la solicitarea clienţilor, a părinţilor şi din propria iniţiativă” – spunea Norbert Trandafir – în cadrul clubului său va funcţiona şi o secţie de polo pe apă.

El spunea că în cadrul secţiei vor activa copii care au învăţat deja să înoate şi care doresc să încerce ceva nou, fiind aşteptaţi fete şi băieţi cu vârsta minimă de 9 ani.

În ceea ce privesc posibilele competiţii, Norbert spunea că încă nu se pune problema înscrierii într-un calendar competiţional. Pentru început, cei mici vor învăţa ce înseamnă polo-ul (lecţiile urmând a fi predate chiar de el). Apoi, în funcţie de numărul doritorilor se va forma o echipă sau mai multe şi abia pe urmă se va putea vorbi de participarea la competiţii. (L.C.)

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.