Noutăți în lotul ciucanilor | Informația Harghitei - jurnal independent
vineri , 7 octombrie 2022
Home » Sport » Noutăți în lotul ciucanilor
Noutăți în lotul ciucanilor

Noutăți în lotul ciucanilor

Primul semn al liniştirii apelor după furtuna provocată de coronavirus, la echipa de liga a II-a FC Miercurea Ciuc, este legitimarea unui jucător care, foarte probabil, va fi un element de bază în formaţia din Miercurea Ciuc. Este vorba de Rareş Takács (foto) de la Universitatea Cluj-Napoca care joacă de obicei fundaş sau mijlocaş dreapta. Originar din Turda, Rareş (28 de ani) a mai jucat, în afară de oraşul natal şi de Universitatea, la Ştefăneşti-Argeş, la Reşiţa şi Satu Mare.

Clubul a anunțat transferul și unui mijlocaș stânga. Este vorba de Bor David Ferenc, 25 de ani, născut în Budapesta, și care a fost adus de la NB1 Paksi FC. În ultimul sezon, el a sat de 9 ori pe banca de rezervă și a jucat în două partide.

Bajkó Barna se retrage

O veste mai puţin plăcută, Bajkó Barna se retrage din postura de jucător activ la vârsta de 36 de ani. Bajakó este un produs sută la sută al fotbalului din Miercurea Ciuc unde s-a şi născut în anul 1984. După debutul la echipa ciucană a jucat la Odorheiu Secuiesc, apoi la Precizia Săcele, Lacul Ursu Sovata, Avântul Reghin, Gloria Bistriţa, Forex Braşov, Mureşul Deva, ASC Sf. Gheorghe şi FC Miercurea Ciuc.

Nu va sta departe de fotbal, urmând să antreneze echipa U-17 a FC Miercurea Ciuc. Îi dorim cât mai multe succese în cariera de antrenor!

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.