Puteți susține ziarul Informația Harghitei și, implicit, această pagină de Internet
prin direcționarea către Fundația „Adevărul Harghitei”
a până la 3,5% din impozitul datorat.

Scena Principală ARTmania Festival Sibiu 2016 va avea acces liber și în acest an | Informația Harghitei - jurnal independent
luni , 22 aprilie 2024
Home » Cultură » Scena Principală ARTmania Festival Sibiu 2016 va avea acces liber și în acest an
Scena Principală ARTmania Festival Sibiu 2016 va avea acces liber și în acest an

Scena Principală ARTmania Festival Sibiu 2016 va avea acces liber și în acest an

Am pornit la drum după aniversarea de zece ani cu siguranța că vom găsi un mijloc de a reveni cu scena principală în Piața Mare și de a reintroduce biletele pentru această locație, printr-o colaborare bună cu autoritățile locale care susțin proiectul încă de la prima ediție, din 2006.

Împreună am reușit și prin urmare, de acum înainte vor fi permise organizările de evenimente publice cu bilete în piețele centrale ale orașului Sibiu, dacă acestea nu sunt cofinanțate de către autoritățile locale. O măsură corectă care a fost aprobată la sfârșitul lunii ianuarie 2016.

Timpul scurt rămas la dispoziția noastră pentru organizarea festivalului a restrâns enorm posibilitățile de identificare și contractare a unor artiști care să poată atrage un număr suficient de cumpărători de bilete pentru a echilibra balanța de costuri uriașe generate de un festival.

Printr-o simplă coincidență, în același weekend 29-30 iulie 2016, va avea loc la București un concert care vizează o parte dintre fanii ARTmania Festival, mai ales că peste 60% dintre spectatorii cumpărători de bilete vin din capitală într-o altfel de vacanță la Sibiu. Asta nu înseamnă că ediția din acest an nu va fi una superbă. Am confirmat Katatonia și Pain Of Salvation. Urmează să anunțăm încă patru artiști internaționali.

Am hotărât să ducem mai departe tradiția festivalului și să îl organizăm ireproșabil chiar și cu acces liber pentru scena mare, cu acordul și sprijinul autorităților locale și cu misiunea de a începe încă de pe acum planificarea pentru 2017, un an în care condițiile locației principale și disponibilitățile artiștilor cu mulți fani în România sunt mult mai prielnice.

Vă așteptăm cu mare drag în Piața Mare la ARTmania Festival Sibiu 2016 și vă rugăm să ne oferiți feedback prin chestionarul de aici http://goo.gl/forms/AfjXelZmFF sau un simplu email pe adresa info@artmaniafestival.ro

Echipa ARTmania Festival!

Comentarii:

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.